Обувки според характера

Екслузивно
Вторник, 29 Септември 2020
Видяна: 1310 пъти | Добавена: 10:11 | 29.11.2012 | Източник: raboteshtomomiche
характер според обувките

Ако все още не сте разбрали, обувките издават характера ви. Така че, вгледайте се по-внимателно в краката си и тези на дамите около вас, за да разберете по-добре света, в който живеете.

Ако пък определяте подобни сентeнции не за мъдрост, а за глупост, позабавлявайте се с мненията на спецовете от интернет пространството.

Високи токчета
Високите токчета издават самоуверената жена. Тя е сигурна в цената си – привлекателността, сексапила, умението си да въздейства на околните.
Тя не само не се страхува, но и иска да бъде забелязана и оценена по достойнство. И държи да постигне онова, което си е поставила като цел или пък да получи онова, което иска.

Без пети
Перфекционизъм, работохолизъм, точност и умение да държат всичко под контрол – това са характеристиките на жените, предпочитащи обувки без пети. Те държат не толкова на показността, колкото на контрола над всякакви ситуации и хора. Имат прагматично решение за всякакви предизвикателства и подхождат към тях смело и открито.

Ниски
Дамите, които залагат на ниските обувки са рационални и прагматични. Те не се интересуват от ефекта, а от ефективността. Не може да се каже, че не държат на външния си вид, но определено поставят на преден план удобството и комфорта си. И още нещо – смятат, че ниските обувки могат да бъдат и добро оръжие в битката за мъжко внимание, което да спечелят с идеята да бъдат защитени и покровителствани.

Пантофки
Романтика, мечтателност, артистизъм и нежна душа. Това издава предпочитанието към балетните пантофки. Съгласете се, че една мъжкарана няма как да сложи такова нещо на краката си. Най-често техните притежателки имат подчертано отношение към изкуството – художнички, танцьорки, музикантки.

Груби, с връзки, катарами, ципове
Тук със сигурност се крие доза егоцентризъм и ексцентризъм. Подобна обувка говори за желанието да се покаже нестандартност, несъобразяване с общоприети норми и правила, неспазване на шаблона. Жните, които носят подобни обувки често са много интелигентни и знаят, че истинската им стойност трябва да бъде не показана, а открита.

Спортни
Ако кецовете и маратонките са преобладаващи в гардероба, значи притежателката им е жена с дух на момиче – спортен тип, пътешественик, с две думи – човек, който живее истински само когато се движи. Разбира се, с всички рискове тя да бъде по-трудно приета като дама или жена изкусителка. Но все пак да не забравяме, че всеки влак има своите пътници.

Преуспяващ български дизайнер в Щатите обу Мадона за нейния нов проект. 32-годишният Джио Методиев ,...
eye 1495 12:56 | 26.06.2013
Малко са нещата, на които жените се подлагат в опитите си да постигнат съвършения външен вид, които биха...
eye 1805 11:26 | 08.12.2012
Американката , която държеше рекорда за най-възрастен човек в света, почина на 116-годишна възраст ....
eye 849 20:44 | 05.12.2012
За да преодолеем плахостта , разбира се най-важно е да разберем причините, които я пораждат. Скромността...
eye 1456 19:44 | 19.11.2012
  Чудила ли си се някога защо някои момичета винаги изглеждат добре и със самочувствие, а ти все...
eye 1405 19:41 | 19.11.2012
Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 64067
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 84362
жени и тачо годеж
Променен, поне на пръв поглед и покаял се, Тачо реши са изненада Жени с романтично поведение и...
eye 49870
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.