Тайната за успешна отворена връзка

Екслузивно
Неделя, 14 Юли 2024
Видяна: 61578 пъти | Добавена: 10:48 | 06.06.2013 | Източник: Розали.ком
тайната за успешна отворена връзка

Отворената връзка е житейска философия, която не всеки може да разбере и възприеме. Но тези, които са привърженици на отворената връзка, се радват на наистина страстна любов и интересен живот .

За и против отворената връзка

Границата между отворена връзка и изневяра е много тясна, а основната разлика е честността и откритите отношения. Именно това е едно от най-важните условия, за да се радвате на успешна отворена връзка. А основата на подобни взаимоотношения трябва да е взаимното желание. Отворената връзка е легализирана полигамия и като такава предполага и двамата партньори да са привърженици на полигамните отношения. В противен случай отворената връзка се превръща в изневяра, за която знаете, и с мисълта за която може да живеете наистина отрицателно време.

Всъщност привържениците на отворената връзка имат една по-различна гледна точка за верността. Ако отстрани изглежда така сякаш такава въобще липса, то двамата партньори са напълно убедени във верността си един към друг – не физическата, а емоционалната такава, което е по-важното за изграждането на стабилни любовни взаимоотношения.

Що се отнася до началото на нова връзка, трябва да играете с открити карти. Отлагането на шокиращата информация, че сте любители на полигамията и само това ви прави щастливи, обрича на фатален край любовните ви взаимоотношения.

Някои бързат със секса на първа среща, за да разберат дали си заслужава да продължават по-нататък, а във вашия случай трябва още в началото да заявите полигамните си наклонности, за да сте наясно дали може да излезе нещо от връзката ви.

Възможна ли е връзка без секс?

Отворените връзки са възможни и благодарение на редица правила. Това, че е отворена, не означава, че не е поставена в някакви граници. А на какви правила ще се подчинява вашата отворена връзка, зависи изцяло от вас. Някои от важните правила за много двойки са:

-секс с презерватив
-никакви отношения с бивши и колеги
-без срещи и запознаване на партньора ви с останалите такива
-без споделяне на детайли от интимните отношения с други партньори (важно е само къде, с кого и кога ще бъдете)
-определяне на колко дни/часове през седмицата може да отделяте на страничните си интимни връзки
-достатъчно време само за вас двамата (не забравяйте коя е основната ви връзка и винаги карайте партньора ви да се чувства специален и “единствен”)

Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 68975
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 90490
жени и тачо годеж
Променен, поне на пръв поглед и покаял се, Тачо реши са изненада Жени с романтично поведение и...
eye 54509
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.