Евгени Минчев откри върховното щастие

Екслузивно
Петък, 07 Май 2021
Видяна: 2841 пъти | Добавена: 12:54 | 18.01.2013 | Източник: клюки.инфо
евгени минчев откри върховното си удоволствие

Евгени Минчев или „паркетния лъв“, както мнозина го наричат, откри това, което го прави щастлив и най-добре отговаря на разбиранията му за удоволствие. Евгени Минчев дълго се лута в търсенето на най-специалната си ерогенна зона и очевидно най-после е успял да я намери. За човека, чиито измислени и действителни титли или псевдоними никой не може да изброи, трупането на пари, вратовръзки, шапки и луксозни предмети с „история“, очевидно е наслаждение. Все пак това заграбване на светска пяна се оказва недостатъчно, оказва се непълно щастие, по критериите на Евгени Минчев.Нужни са му истински жълтини.

Евгени Минчев беше много близо до пълното щастие след като се сдоби със свое предаване, дори не е едно, още по-близо бе като се почувства свободен да изявява мнението си в различни интервюта. Въпреки тези възможности, в които пускаше на свобода иронията си, заучените си лафове и образи, като че ли не намери пълно удовлетворение за своята нужда от жлъчност, пренебрежителност, коварност и унищожителна критика. При всички случаи до сега медиите го ограничаваха в някаква рамка, която неговия вид комуникативност не можеше да приеме с удоволствие.

Най-после се намериха медии и то светски, които дадоха на Евгени Минчев това, което му е нужно. Сега Евгени Минчев има трибуна да пише в светско онлайн издание, където на воля и безнаказано може да се подиграва със звезди и фалшиви имена. Там той може да не каже дори нищо смислено, но отново му се таксува статия, щом изглежда като подигравка, като оплюване и спрягане на купешки и претенциозни думи. Намерил вече съвършеното си амплоа, Евгени Минчев си позволява да сипе просташки сравнения, да се забавлява с това, че всъщност нищо не казва, но го приемат сериозно, да подмята злобни бележки, да принизява и набеждава, да измисля абсурдни жълтини, каквито не си позволяват дори и най-пропадналите медии за жълтини. Сега обаче вече Евгени Минчев е овъзмезден, щастлив и постигнал върховното удоволствие, като търси поредната звезда от своя списък, върху гърба на която да се позабавлява без да си слага никакви задръжки и да бъде ограничават от връзката с реалността или с някакви странни за него изисквания за факти.

Тази вечер са последните номинации. Тази вечер са последния елиминации в " Мис България 2013...
eye 1693 15:17 | 09.08.2013
Тази есен отново стартира реалитито “ ВИП Брадър ” и продуцентите усилено търсят звезди,...
eye 2390 17:14 | 24.06.2013
Компания за здравословно хранене и доставка на здравословни храни покани приятели и клиенти в дома на...
eye 2873 16:00 | 22.12.2012
Паркетният лъв Евгени Минчев препоръча разходка по Нил на Мис България 2009 Антония Петрова ....
eye 3174 09:47 | 29.11.2012
Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 64655
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 85119
жени и тачо годеж
Променен, поне на пръв поглед и покаял се, Тачо реши са изненада Жени с романтично поведение и...
eye 50547
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.