Warning: Expiry date cannot have a year greater than 9999 in /var/www/vipnovini.bg/public_html/controllers/news.controller.php on line 1711
Годишен хороскоп Скорпион - Вип новини
 

Дневен хороскоп за Скорпион

Екслузивно
Петък, 22 Септември 2023
Зодия Скорпион | 23 октомври - 22 ноемриГодишен хороскоп за Скорпион

Нито за миг не спирайте да вярвате в щастливата си звезда. Предстои ви мно­го динамична и натоварена година, в коя­то не бива да отстъпвате и крачка назад. Търсете правата си и отстоявайте инте­ресите си. Давам такива съвети, защо­то много хора ще се опитат да ви изма­мят или излъжат. Пазете се от всичките си колеги, колкото и добри приятели да са ви били. Не споделяйте нито успехите си, нито страховете си. Успехи през тази година ще имате доста и колкото по-мал­ко знаят другите за това, толкова по-добре ще е за вас. Научете се да разделяте приятелите от колегите си. Служебните отношения не бива да стават по-близки, защото има злонамерени хора, които ви дебнат непрекъснато.

В работата си ще можете да се похвалите със заемане на добри позиции, нещо което отдавна сте искали да постигнете. Не афиширайте гордостта си в службата. Дръжте се така, както и преди, защото много хора може да се подразнят. Затова пък имате мно­го роднини и приятели, които ви подкре­пят искрено и ви се радват от сърце. Там
можете да се похвалите, да споделите и да отпразнувате успехите си. Доверявай­те се само на проверени от времето при­ятелства и не допускайте до най-съкро­вените си мисли и чувства, някого, кого­то познавате отскоро. Има големи риско­ве от сплетни зад гърба ви. Колкото и да се разлютите, не нападайте веднага с „от­ровното си жило“. През тази година ще се наложи да бъдете лицемери. Усмихвай­те се любезно, но си променете мнение­то и ревизирайте отношението си. Не на­падайте, а се оттеглете.

Парите няма да ви изоставят. Те ще идват равномерно и редовно. Някои заеми, които сте дали и сте се надявали да ви ги върнат, ще оста­нат и в началото на годината, но през вто­рата половина има възможност някои от вас да получат това, което чакат.

Любовта ви е прекрасна. Тези, които са обвързани, ще се наслаждават на бурни чувства с по­стоянния си партньор. Няма да има пери­оди на затишие или застой – непрекъсна­то ще бъдете „луди от любов“. Осигуря­вайте си повече време двата да остава­те насаме и да се наслаждавате на щас­тието си. Необвързаните ще открият ед­на чудесна любов и ще започнат продъл­жителна връзка. Много щастие и любовна еуфория ще ги замайва и ще ги прави без­крайно щастливи.

Любов, семейство

Повишеният стремеж към развлече­ния и удоволствия може да нанесе на семейния бюджет съществени щети. По-добре се доверете на властта на парите през втората половина на годината. В средата на май при въз­никването на спорни ситуации не трябва да изяснявате отношения. Да отсто­явате своето няма да ви се отдаде.

Във възпитанието на децата голяма е ролята на личния пример. Подбере­те подходящо време, за да покажете на дело как трябва да се справят с до­машните задачи.
Първата половина на следващата година е под­ходяща за укрепването на съществуващите вече сърдечни връзки. Прояве­те максимум внимание и уважение към предмета на своята любов.

В края на август ви предстои да пое­мете щурвала на семейния кораб, сега от вас в най-голяма степен зависи накъде ще поемете курс.

Кариера, финанси

Началото на годината е най-плодотворният период в рабо­тата. Старайте се да не изпускате от контрол и струващите ви се най-незна­чителни дреболии. Доброто владеене на информацията ще изиграе също ва­жна роля в укрепването на служебния авторитет. В най-пълна степен използ­вайте присъщото ви умение да убеж­давате и насочвате колективните уси­лия в нужното направление.

През втората половина на 2011 са възможни интересни делови пътува­ния, в които вие ще приложите своите делови и организаторски качества. То­ва е отлична възможност да се придви­жите по пътя на житейския успех.

Здраве

Особено внимателно контролирай­те състоянието на горните дихател­ни пътища. Възможни са простуди с усложнения. Болестите е по-добре да се предотвратяват вместо да се леку­ват. За профилактични цели от полза е плакненето на гърлото, чай от лайка, босилек, както и разтворимите соли.

За да не предизвикват стресовите си­туации покачване на кръвното наляга­не се постарайте да контролирате емо­циите си. Нещата могат да се усложнят и от злоупотребят при консумация на спиртни напитки. Не забравяйте и за ползата от физическите и дихателните упражнения.

В хранителния режим следва да включите достатъчно количество на витамини А, Е. За повишаване на са­мочувствието се препоръчва да пиете чай от маточина и подбел.

Характеристики

23 октомври – 22 ноемри

Девиз – “Аз желая”

Елемент - вода

Планета - Плутон

Цветове – зелено, червено

Камъни – яспис, опал

Щастливо число - 8

Хармонични знаци – Козирог, Риби, Рак, Дева

Цвете - хризантема

Силни страни – медицина, психология, финанси, политика

Възможни здравословни проблеми – гърло, нос, полова система

Известни личности – Леонардо Ди Каприо, Мег Райън, Бил Гейтс, Джулия Робъртс, Стефан Софиянски, Нона Йотова

Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 68070
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 89372
жени и тачо годеж
Променен, поне на пръв поглед и покаял се, Тачо реши са изненада Жени с романтично поведение и...
eye 53705
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.