Warning: Expiry date cannot have a year greater than 9999 in /var/www/vipnovini.bg/public_html/controllers/news.controller.php on line 1711
Годишен хороскоп Овен - Вип новини
 

Дневен хороскоп за Овен

Екслузивно
Петък, 22 Септември 2023
Зодия Овен | 21 март-20 априлГодишен хороскоп за Овен

През тази година ще бъдете много ан­гажирани. Това няма да ви уплаши, а на­против, ще ви накара да се чувствате же­лани, търсени и оценени. В работата ви ще искат непрекъснато да се консултират с вас по всякакви въпроси. Не проявявай­те нервност и нетърпение, давайте съве­ти на всеки. Бъдете по-отзивчиви и хора­та ще ви бъдат много благодарни. На мо­менти ще се изкушавате да проявите рез­кия си и остър език и да сложите на мяс­тото им всички досадници, но не бива да го правите, защото така ще си спечелите само врагове. Сега ще имате нужда от по­вече приятели и затова трябва да обърне­те внимание на всеки, потърсил помощ и съвет. Натоварени с работа, вие едва ли ще имате много време за странични за­нимания, но това няма да ви липсва.

Харесвате работата си и се радвате на анга­жираност и заетост. Вършете само ваши­те задължения и не поемайте чужди анга­жименти. Помощта към близките ви трябва да се изразява в напътствия и съве­ти, а не в поемане на други задължения. Не се натоварвайте излишно, за да не се преуморите. Пазете силите си, защо­то ще трябва да издържите на високото темпо през цялата година. Редувайте на­товареното си ежедневие с пълноценни почивки. Не забравяйте да отделите вре­ме за себе си и си осигурявайте часове на пълно уединение. Тишината и спокой­ствието ще ви заредят с нови сили. Може да си позволите и вечери или уикенди с приятели и весели излети сред природа­та. Признанието в работата ви ще ви оси­гури и повишаване на доходите, а така ще можете да си позволите повече раз­влечения.

Не се поддавайте на изкуше­нието за прекалено луксозни екскурзии, а проявявайте пресметливост и разсъдливост. От спечеленото отделяйте и така ще имате още по-голяма сигурност. Щастли­ви от признанието и успехите ви в рабо­тата, вие ще бъдете много спокойни и ще можете да отделите повече време на лю­бимите си хора. Тези, които имат посто­янен партньор, ще се насладят на щаст­ливи мигове и на много романтика. Кра­сотата в отношенията и пълния синхрон ще ви окрилят. Тези, които имат връз­ка, ще изживеят бурни чувства и страст­ни моменти. Ще бъдете много щастливи от пълното допълване с партньора ви. А самотните, през годината ще имат шан­са да срещнат подходящ човек. Разби­ра се, залисани в работа и ангажименти, те рискуват да пропуснат най-важния мо­мент. Здравето ви е отлично, пазете се от досадни леки простуди.

Любов, семейство

Идващата година е подходящ период за лю­бов и творчество при Овните. Ваша­та енергия ще ви стигне за всичко – за чувственост, за ревност, за ярки и запомнящи се отношения. В начало­то на 2011 ще бъдете вдъхновени за романтика и приключения, ще бъ­дете способни на силни чувства. Ва­шият партньор няма да може да устои на този напор и връзката ви ще се раз­вие страстно и увлекателно. Само не пришпорвайте събитията, ако искате значителни промени в своя живот. Въ­оръжете се с търпение.
А ако вече ви свързват сериозни от­ношения, то през юни за тях за­почва нов интересен период, но ка­то начало ще се наложи да изясните известно недоразумение. Представителите на този зодиакален знак сега като никога досега ще търсят в своя партньор не само любовника, но и до­брия събеседник, с когото ще ги свърз­ват общи интереси.

В семейния живот в средата на годината при Овните са възможни дребни раздори на битова основа. За да ги из­бегнете ще ви се наложи повече вре­ме да отделяте на домашните задъл­жения и общата ви обвързаност.

Кариера, финанси

Дошло е времето за решава­не на служебни въпроси, постигане на поставените цели и укрепване на вашите позиции пред началство­то или подчинените. На някои ще им се наложи да се занимават със за­страховки или завещания. Възмож­но е получаването на наследство. Но всички тези грижи няма да бъдат негативни.

Началото на годината е един много добър период при Овните за делова активност, подписване на договори и търговия. Това е период на благород­ния риск, всичко което сте намисли­ли ще се подреди успешно.

Но вече от средата на годината нататък могат да възникнат услож­нения по служебни въпроси, в прид­вижването на идеите и плановете ви. Няма да се разминете без интриги и сплетни от страна на завистниците ви. В партньорските ви отношения също ще се появи неразбиране. Про­явете търпение и спокойствие. Не рискувайте без нужда. Та нали про­блемите кога и да е се решават.

Здраве

Болестите, които могат да дебнат Овните, преди всичко ще зависят от външни причини. Обличайте се топло, старай­те се да не се преохлаждате. Избяг­вайте острата и тежка храна, яжте по­вече свежи плодове и зеленчуци. По възможност се откажете от седящата работа и повече се движете. Напри­мер, правете пет минутни зарядки на работното място.

За да засилите устойчивостта на ор­ганизма си ще ви помогне сутрешни­ят контрастен душ, а също така и ча­ят от лечебни треви. Вечер можете да си позволите чаша добро червено ви­но. Не забравяйте и за спортните за­нимания. Това ще ви помогне не само да повишите защитните сили на орга­низма, но и да запазите доброто си на­строение.

Характеристики

21 април - 20 май

Девиз – “Аз съм”

Елемент - огън

Планета - Марс

Цветове – наситено червено

Камъни – рубин

Щастливо число - 8

Хармонични знаци – Лъв, Стрелец

Цвете - здравец

Силни страни – точни науки (математика, физика, медицина), политика

Възможни здравословни проблеми – глава, зъби

Известни личности – Селин Дион, Елтън Джон, Виктория Бекъм, Куентин Тарантино, Ахмед Доган, Адолф Хитлер

Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 68070
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 89372
жени и тачо годеж
Променен, поне на пръв поглед и покаял се, Тачо реши са изненада Жени с романтично поведение и...
eye 53705
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.