Warning: Expiry date cannot have a year greater than 9999 in /var/www/vipnovini.bg/public_html/controllers/news.controller.php on line 1711
Годишен хороскоп Лъв - Вип новини
 

Дневен хороскоп за Лъв

Екслузивно
Неделя, 14 Юли 2024
Зодия Лъв | 23 юли - 22 августГодишен хороскоп за Лъв

През тази година за вас звездите са отредили от всичко по малко. В работа­та ви ще има много напрежение и голя­мо натоварване. Ще бъдете изнервени и преуморени. Ще имате чувството, че вие вършите всичко и ще сте склонни да из­разявате мнението си на висок глас. Ни­кой няма да одобри поведението ви и да подкрепи протестите ви. Това малко ще разклати позициите ви, но вие трябва да се научите да мълчите. Ще успеете да се сдържате чак през втората половина на годината, когато вече сте направили са­ми изводите си ще сте разбрали нужда­та от промяна в поведението.

В дома ви положението ще е коренно различно. Ще можете да се отпуснете в спокойна об­становка, ще бъдете посрещани с усмив­ка и добро настроение. Това ще ви на­прави истински щастливи, защото за вас през тази година това ще е най-важното. На работа ще ходите, само за да осигу­рите заплатата си, да отбележите при­съствие и няма да имате амбиции за из­ява, признание и повишение. Истинският живот и най-ценните ви мигове ще бъ­дат сред роднини и приятели. Именно тук ще кипите от енергия, ще искате да по­могнете на всеки, да зарадвате всеки, да услужите. Ще имате възможност да орга­низирате забавления и развлечения и то­ва ще ви носи истинска наслада.

Кратки и чести пътувания в шумни и весели компа­нии ще оставят прекрасни спомени. Лю­бовта ви ще е красива и щастлива. Тези, които имат връзка, ще се наслаждават на романтика и спокойствие. Тези, които са самотни, ще имат шанса да срещнат го­лямата любов, която ще започне с буйни страсти и силни чувства. Някои пък мо­же да се разделят с партньора си, но ще си дадете сметка, че и двамата сте се из­мъчвали и раздялата е за добро. Почув­стваното облекчение и удовлетворение ще бъде най-сигурното доказателство.

В края на годината положението в работа­та ви доста се подобрява и там ще се на­блюдава лек подем. Признание и повише­ние все още няма да има, но вие започва­те да набирате доста положителни точки и всичко това ще даде резултат. Пазете парите си от мошеници. Ще се опитат да ви подмамят, да ви излъжат. Не давайте пари назаем и не взимайте пари назаем. Опитайте се да се справите със собстве­ните си възможности и да живеете спо­ред това, с което разполагате. Не правете големи покупки, но не се скъпете за род­нините си, а осигурявайте на семейство­то си комфорт. Здравето ви е добро, но трябва да имате повече движение.

Любов, семейство

В личния живот ви очакват промени. Ако вашите любовни отношения са се изчерпали, замислете се за целесъо­бразността от тяхната реставрация. Но така или иначе няма да ви се наложи да скучаете дълго. Проявете инициа­тива и няма да можете да се отървете от поклонници. А вниманието на проти­воположния пол е най-важният стимул за вас. Сега вие сте склонни към твор­чески подход по въпросите на любо­вта и сека и вашият партньор ще оце­ни това.

В края на годината може да се въвлече­те в недоразумения с домашните. Вслу­шайте се в гласа на разума. Емоциите са лош съветник. Отличен начин да из­гладите отношенията е общото семей­но дело. Това могат да бъдат преустрой­ства на дома, покупки, семеен празник и други.

Кариера, финанси

Като цяло деловата обстановка ще се подреди благоприятно. Добри резулта­ти ще ви донесе екипната работа, осъ­ществяването на колективни начинания. През втората половина на годината е възможно известно напрежение в от­ношенията ви с началството. Причини­те за това на пръв поглед са непонятни. Ако не разгласявате плановете си всич­ко ще завърши благополучно. Не форсирайте придвижването си напред в ка­риерата, тъй като това може да предиз­вика нежелателни слухове и интриги.

Обстоятелствата ще способстват проявите на предприемчи­вост и творческа инициатива. Можете с успех да изпробвате своите сили в ново начинание. Печалбите със сигурност ще ви зарадват. Но същевременно трябва да отбележим, че заработените парични знаци много бързо ще бъдат похарче­ни. Но както се казва, всеки е господар на себе си.

Не е изключено в края на годината да бъдете обзети от желание да поразвържете кесията си за развлечения, за хо­битата си. За това са налице всички ос­нования. Вие добре поработихте и се­га е време да разпуснете като поглезите себе си.

Здраве

Преобладаването в менюто ви на плодове и сокове, употребяването на храна богата на белтъчини ще укре­пи имунната ви система. А това е ос­новният фактор в борбата с простудните заболявания. Обръщайте внимание на качеството на хранителните продукти. Храната трябва да бъде лека и бързо усвоима. Ако чувствате болки в черния дроб вземете мерки за профилактика. Спазвайте активен двигателен режим и рационално хранене (често и не по много). В края на годината емоционал­ните разстройства могат да предизви­кат главоболие и проблеми със стома­ха. Постарайте се да издържите няколко дни без месо. Това ще тушира не­приятните симптоми и ще подобри об­щото ви самочувствие.

Характеристики

23 юли - 22 август

Девиз – “Аз искам”

Елемент - огън

Планета - Слънце

Цветове – жълто, оранжево

Камъни – рубин, диамант

Щастливо число - 1

Хармонични знаци – Везни, Стрелец, Овен, Близнаци

Цвете - невен, слънчоглед

Силни страни – ръководни постове, театър, дизайн, педагогика

Възможни здравословни проблеми – сърце, глезени, гръб

Известни личности – Дженифър Лопез, Мадона, Шон Пен, Мартина Вачкова, Стефан Цанев, Робърт Де Ниро

Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 68976
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 90490
жени и тачо годеж
Променен, поне на пръв поглед и покаял се, Тачо реши са изненада Жени с романтично поведение и...
eye 54510
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.