Warning: Expiry date cannot have a year greater than 9999 in /var/www/vipnovini.bg/public_html/controllers/news.controller.php on line 1711
Годишен хороскоп Дева - Вип новини
 

Дневен хороскоп за Дева

Екслузивно
Неделя, 14 Юли 2024
Зодия Дева | 23 август - 22 септемвриГодишен хороскоп за Дева

Годината ще изобилства с много кон­такти, нови познанства и заздравяване на стари приятелства. Това ще ви напра­ви наистина щастливи. Обичате да живе­ете сред много хора и ще бъдете напъл­но удовлетворени. Постиженията в рабо­тата ще ви дадат възможност да се из­дигнете и отново да се докажете. Мно­го хора ще потърсят контакти с вас. Все пак, не загърбвайте досегашната си ра­бота, там, където сте най-добри и имате големи успехи. Страничните занимания трябва да ви бъдат хоби и забавление, а не основна дейност. Проявете прослову­тата си разсъдливост и останете здраво стъпили на земята, колкото и да ви лас­каят. Не отклонявайте предложение и не отказвайте ангажимент.

През тази година ще можете да се нагърбите с много раз­лични неща едновременно и ще имате сили и енергия да се справите с всичко, разбира се, само ако вие самите го ис­кате. Тези, които се оставят да се носят по течението и не предприемат никаква инициатива, не могат да разчитат на го­ляма реализация. През първата половина на годината към вас идва добра па­рична сума. Ще бъде съвсем неочаквано – награда за свършена работа, неочаква­но допълнително възнаграждение, печал­ба от игра или наследство. Трябва да запазите в тайна подобряването на материалното си положение. Споделете само със семей­ството си. Приятели и колеги не бива да знаят, защото веднага ще започнат да ви засипват с предложения за общ нов биз­нес или за дългосрочен заем, или офер­та за изгодна покупка. Не влагайте пари­те си в рисковани начинания, защото ще е пълно с капани и измамници.

Любовта ви ще е много красива. Обвързаните ще имат една искрена и безрезервна подкре­па от партньора си. Здравата любов ще се крепи на истинско приятелство и няма да има място за съмнения и подозрения Отношенията ви ще са чисти и коректни, спокойни и улегнали. Необвързаните ще открият любовта, но няма да са засипани с ураган от чувства, а нещата ще се раз­виват бавно и спокойно.

Здравето ви ще е отлично и ще трябва да се храните пъл­ноценно, за да издържите на натоварва­нето, да осигурите енергията, която ще ви е нужна през цялото време.

Любов, семейство

Любимият човек очаква от вас ком­плименти и уверение в любов. Поста­райте се да оправдаете очакванията. А красивият букет ще бъде едно приятно допълнение за дамите. Сега вие сами­те давате тон на отношенията и какви краски ще преобладават в тази пали­тра решавате единствено вие. Само ед­но можем да ви посъветваме – допуснете мисълта, че и вие може да не зна­ете нещо. Бъдете по­вече открити, не се притеснявайте да говорите за своите чувства. В сложните семейни дела се стремете да постигате единно мнение. Не вземайте прибърза­ни решения. Избягвайте изясняването на отношенията. Потушавайте конфликтите още в самото им начало. В последните месеци на годината не се скъ­пете да похарчите някой лев за подо­бряване на бита и решаването на някои детски нужди. Повече време прекар­вайте в семеен кръг. Не ви препоръчва­ме да пътувате далече от дома си.

Кариера, финанси

В началото на годината могат да на­помнят за себе си незавършените дела и дадените обстоятелства. Старайте се да не подминавате решаването на на­трупаните проблеми. На отношението ви с колегите може да навреди непри­ятна ситуация, свързана с разпределя­нето на служебните задължения. Във ваш интерес е да избягвате ненужни­те инциденти.

След средата на годината се появя­ват възможности да зарадвате себе си с успешни придобивки в дома. Прояве­те творчески подход в организацията на детската стая. Предложете на люби­мото си дете да изработи със собстве­ните си ръце сложен технически модел, украшение за интериора, поиграйте с него на развиващи интелекта игри.

Здраве

Особено внимание следва да отде­лите на профилактиката на простудните заболявания. В хладните месеци на годината това е особено актуално. За­болявания на дихателните органи за­плашват с усложнения работата на пикочно-половата система. Поддържайте на необходимото равнище физическия и емоционалния тонус на организма. Това можете да направите с подходя­щи водни процедури или аромотерапия, общо-укрепващи запарки на осно­вата на сок от алое, лимон и чесън. До­бър ефект ще донесат усилията ви за преодоляване на лошите навици. Най-добрия помощник за това са спортните занимания. Пристъпете към подмладя­ващи процедури и диети.

Характеристики

23 август – 22 септември

Девиз – “Аз анализирам”

Елемент - земя

Планета - Меркурий

Цветове – лилаво, кафяво, морскосиньо

Камъни – топаз

Щастливо число - 5

Хармонични знаци – Телец, Козирог, Рак, Скорпион

Цвете - теменужка

Силни страни – медицина, комуникации

Възможни здравословни проблеми – нервна система, хранопровод

Известни личности – Клаудия Шифър, Киану Рийвс, Хю Грант, Аня Пенчева, Кеворк Кеворкян, София Лорен

Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 68976
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 90490
жени и тачо годеж
Променен, поне на пръв поглед и покаял се, Тачо реши са изненада Жени с романтично поведение и...
eye 54510
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.