Warning: Expiry date cannot have a year greater than 9999 in /var/www/vipnovini.bg/public_html/controllers/news.controller.php on line 1711
Годишен хороскоп Водолей - Вип новини
 

Дневен хороскоп за Водолей

Екслузивно
Петък, 22 Септември 2023
Зодия Водолей | 21 януари - 19 февруариГодишен хороскоп за Водолей

През тази година целят свят ще се вър­ти около вас. Вие ще бъдете непрекъсна­то в центъра на събитията. За повечето от вас това ще са положителни емоции, свързани с успехи в работата ви. Ще бъ­дете понякога много заети, но ще рабо­тите с удоволствие и лекота. Успехи ще имат тези, които харесват работата си. Те ще се справят много лесно и бързо, а ре­зултатите ще идват веднага. Няма да сте претрупани с работа. Всичко ще върви гладко и леко. Ще работите, колкото вие сте си запланували и количеството на­товарване ще зависи само от вас и гра­фика, който вие сте си направили. Зах­ващайте се само с неща, които умеете и сте сигурни, че ще свършите бързо и ус­пешно.

Не се гмурвайте в дълбоките во­ди на напълно непознатото, защото това ще ви коства много усилия. Щадете сами себе си и си оставяйте време за забавле­ния. Сред приятелите си също ще бъдете център на събитията. Повечето събира­ния и приятни излети ще бъдат ваша идея или ще бъдете организатори на веселба­та. Идеите ви ще бъдат както винаги нес­тандартни, оригинални и много сполучли­ви. Не се притеснявайте да приобщите и колеги към забавленията си, защото през тази година всички ще са положително на­строени към вас. Добре ще е да работите в екип, защото така няма да се нагърбите с цялата работа сами. Пощадете се и си наложете умерено темпо. Наложете уме­рено темпо и в забавленията. Не бива да прекалявате с нищо, за да може във всич­ки области на живота да се представите добре.

През тази година можете да се рад­вате и на отлични отношения с партньора си. Тези, които имат връзка, ще имат спо­койни и приятни дни. Вие сте непрекъсна­то положително настроени и няма да сте изнервени, затова няма да има конфликти и дрязги. Ще осигурявате винаги и нався­къде спокоен и умерен ритъм, ведра и ус­михната обстановка. Необвързаните ще привличат към себе си много ухажори и много симпатии. Ще бъдете в положение да избирате, затова се доверете на разу­ма си и не се прехласвайте по лъскавата страна. Преди да се спрете на точно оп­ределен човек, премислете ситуацията от всички страни, забавете нещата и преце­нете всичко. Опознайте добре характера, защото това може да е дълготрайна връз­ка.

Здравето ви е отлично, но се хранете пълноценно и се движете повече.

Любов, семейство

В личния си живот преимуществено ще се занимавате със стари дела и не­решени конфликти. Най-добрия вари­ант е да насочите енергията си в миро­любиво русло – това ще вдъхнови се­мейството ви за съвместно решаване на битовите задачи.
По възможност и ако съществуват на­прегнати отношения с някои от родни­ните ви е най-добре да сведете общу­ването си с тях до минимум – може да се стигне до неприятна ситуация.

В отношенията с любимия човек сла­бото място са емоциите. Затова не трябва сега да предприемате изясня­ване на отношенията. Най-важното се­га е да утвърдите интимната хармония, а останалото ще се разреши от само себе си. Възмож­ни са нови запознанства и романи. А в установените отношения също ще се възцари хармонията. А ако искате да съвместите новите и съществуващите отношения, то сега това твърде ловко ще ви се отдава.

Кариера, финанси

В делови план годината е напълно продуктивна. Много вероятно е за­почнатите някога дела сега да дадат своите плодове. Затова, ако сте били участници в някакъв проект или сте повишили квалификацията си, сега ще пожънете резултати. Много вероятно е и самите вие да недооценявате своите възможности. Затова сега е вре­мето, когато можете да разкриете сво­ите делови и професионални качества, неизвестни ви досега.

Що се отнася до финансите, то в края на лятото вие ще се почувствате мно­го рискови в материален план. Към то­ва усещане ще се добавят и новите ви възможности за печалби. Ако се зани­мавате с комерчески въпроси, то сега е най-добре да отдадете предпочитание на старите дела и проекти, на тяхното развиване, а също така на тези плано­ве, които вие вече сте погребали сега могат да се окажат твърде актуални.

Здраве

Както винаги уязвима е костната сис­тема като могат да се изострят заболя­ванията на ставите. Затова тук особе­но полезна може да бъде мощната ар­тилерия на профилактичните методи. Същевременно вие сте твър­де податливи на хранителни отравя­ния, затова бъдете особено внимател­ни при избора на храни и напитки.
Паралелно с това от внимание се нуждаят и заболяванията, свързани с ендокринната система и обмена на веществата. Сложността по отношение на здравето се със­тои в това, че към своето самочувст­вие трябва да се отнасяте комплексно, спазвайки съответен режим.

Характеристики

21 януари – 19 февруари

Девиз – “Аз мога”

Елемент - въздух

Планета - Уран

Цветове – лилаво, зелено

Камъни – кехлибар, аметист

Щастливо число - 8

Хармонични знаци – Близнаци, Везни, Овен, Стрелец

Цвете - орхидея

Силни страни – реклама, медии, астрономия

Възможни здравословни проблеми – вени, стъпала, сърце

Известни личности – Дженифър Анистън, Роби Уилямс, Борис Елцин, Христо Стоичков, Пол Нюман

Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 68069
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 89371
жени и тачо годеж
Променен, поне на пръв поглед и покаял се, Тачо реши са изненада Жени с романтично поведение и...
eye 53704
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.