Гледам и не вярвам на ушите си!-Юлиян Вучков за днешните младежи

Екслузивно
Четвъртък, 13 Юни 2024
Видяна: 5276 пъти | Добавена: 10:34 | 30.11.2012 | Източник: Блиц
проф.юлиян вучков: днешните ученици лежат на чиновете разкрачени и мощно триещи половите си органи


За ниските нрави в училището професор Юлиян Вучков търси вина в преподавателите, семейството, правосъдието и църквата. Да бъдеш учител трябва да имаш талант за това, така както актьорите, лекарите, певците в своята професия, заяви проф. Вучков в коментара си по ТВ 7. За да успеели преподавателите в своето поприще, трябвало да се превърнат в пример за децата и те да искат да им подражават. Средата в школото обаче била покварена след 1989 г., когато в клас влизали даскали, “които пушат, пият, държат се ашлашки” и са гледали да убият времето до пенсия.
От своя страна голяма част от учениците се опитват да подбият авторитета на преподавателите си, ровейки се в махленския Фейсбуг, за да се доберат до информация за личния им живот, за да ги омаскарят.

Професорът обвинява образователното министерство, че е изготвило такъв правилник, който забранява изключването на ученици, тъй като по този начин се намаляват парите за издръжка на учебното заведение. “Финансираме образованието само по количествени показатели, а не по качествени”, допълва Юлиян Вучков.

Той предлага да бъдат изключени всички “простаци и негодници” от школото, за да не пречат на останалите, които искат да се образоват. Обявява се и против “раздутото производство на интелигенцията в България”. То се произвеждало като лука и картофите, смята професор Вучков и допълва, че “някои трябва да копа, да сади пипер, защото толкова са му умствените способности”.

“От всяко дърво свирка не става - никой не може да те накара на мислиш, защото не ти е заложено от бога, ще ходиш да копаеш, иначе пречиш на умните”, продължава разсъжденията си коментаторът.

За развалянето на децата голяма вина имало и семейството. Малките дишали отровния застоял семеен въздух. На практика родителската двойка изпадала в 2 непростими крайности – осигурявала отрочетата си само материално, или пък им втълпявала, че са повече от другите и им казвала “мачкайте, за да не бъдете мачкани”.

Днешните деца не знаели какво трябва да е поведението им в клас. “Сега лежат на чиновете разкрачени и мощно триещи половите си органи”, отбелязва Вучков.

Прокуратурата също допринасяла за падението на нравите. Озверели момчета осакатявали връстниците си или ги убивали, но държавните обвинители ги оправдавали защото били малолетни. Професорът съветва да влязат в затвора, докато агресията им не се изпари.

Навръх 77-та си годишнина професор Вучков призна, че никога не празнува рождения си ден. До 30-тата си...
eye 1920 11:48 | 01.02.2013
Проф. Юлиан Вучков е хлътнал до уши в доста по-младата си приятелка и всячески се опитва да й угажда....
eye 4383 15:28 | 03.01.2013
С тежки фрактури е  пешеходка , блъсната снощи от 18-годишна шофьорка с Фолксваген Бийтъл....
eye 63354 11:28 | 17.12.2013
Колата летяла във въздуха, изкъртила циментов стълб, счупила ограда на къща и влетяла в двора. Седем...
eye 2712 12:38 | 07.09.2013
21-годишният шофьор село Лебница с инициали К. К. карал с прекалено висока скорост и колата му поднесла....
eye 2269 10:01 | 24.08.2013
Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 68876
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 90373
жени и тачо годеж
Променен, поне на пръв поглед и покаял се, Тачо реши са изненада Жени с романтично поведение и...
eye 54423
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.