Борисов: Подготвяли са сценарий - да ме задържат в ареста и да ме убият!

Екслузивно
Петък, 22 Септември 2023
Видяна: 1663 пъти | Добавена: 12:00 | 20.06.2013 | Източник: Труд
борисов: подготвяли са сценарий - да ме задържат в ареста и да ме убият-

" От това, което наблюдавам в страната, стигам до извода, че БСП, ДПС и "Атака" умишлено искат да паднат от власт", каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти .

"За тези десет дни - да напомня няколко факта - за една нощ сложиха голям далавераджия за министър , през нощта го махнаха.Предложиха шеф на ДАНС , който в последните 4 години не е ходил на работа, в предишните 4 години е уволнен", каза Борисов. След като тези три партии признаха изборите, и в тази криза отново ГЕРБ е първа политическа сила, те казаха, че с ръководството на ГЕРБ трябва да се разправят по нестандартен начин и само г-н Пеевски се бил съгласил да извърши всичко това.
Те са подготвили сценарий - да ме задържат и в ареста да ме убият . Затова Станишев казва - нестандартно, само този човек, с риск за живота си, пое този ангажимент. Кой ангажимент? Десет дни Орешарски , Местан и Станишев не казват - кой го е предложил. Всички знаем, че такова решение се взима само от Ахмед Доган . Чие име беше цитирано в официално писмо, на централа, за поръчка срещу мен. Това е нестандартно. Моят дядо, когато са го убили, са написали в епикризата, че е починал от червен вятър; цинизмът е, че този червен вятър го е отнесъл. Това са готвили да направят. Затова са тичали при главния прокурор още в петък, каза Борисов.
Аз с любов ги победих. Така лидерът на ПП ГЕРБ коментари, че "нестандартно" не означава непременно, че ще убият; можело да значи и "с любов".
Какво значи за вас - нестандартни методи за разправа с първата политическа сила, победила на изборите? Аз го разбирам по този начин, каза Борисов. Аз с любов ги победих, каза Борисов.
Най-големите контрабандисти сега са в управлението , каза Борисов.
Между Местан, Орешарски и Станишев не се знае кой е предложил Делян Пеевски. И вие ги търпите седем дни да мъцкат, обърна се Борисов към журналистите.
От февруари досега държавата не работи, каза още Борисов. Тревогата в Брюксел е огромна . България по-нестабилна няма как да бъде. Президентската институция винаги всички политици са я пазили като място, където да разговарят. Сега правилното поведение на Станишев и Местан беше да излязат, да кажат - вижте, колеги, поканени сме на консултативен съвет, ситуацията е тежка. Те стоят и се подхилкват и гледат Волен Сидеров какво говори. Кога по времето на президента Първанов ние бихме се държали така, каза Борисов.

Нови избори, без промяна в избирателния закон, ще извадят една партия от следващия парламент, ще вкарат две други, и БСП ще има най-ниския резултат в своята история. Затова те търсят провокации. За да идат на избори, като че ли някой ги е провалил. Затова всеки ден правят грешки в своето управление. Зам.министърка на образованието обявява Левски за престъпник. Ако някой ме помоли мен да им направя такъв черен сценарий, аз няма как да им го измисля, каза Борисов.
Лидерът на ГЕРБ зави още, че няма да участва на заседанието на КСНС .
Тъй като в Австрия имаме среща на върха, председателите на ЕНП, и ще трябва да отида, както и скандалното поведение на Волен Сидеров не ми дава основание да стоя на този съвет. Аз имам нормално усещане за държавност. Не мога да гледам как вътрешният министър, шефът на ДАНС, се гърчат и слушат как Волен Сидеров разваля консултативния съвет, каза Борисов.
Председателят на ПП ГЕРБ заминава днес за участие в Срещата на върха на Европейската Народна партия във Виена, Австрия . Срещата ще се проведе от 13.00 часа (местно австрийско време) и се организира по покана на председателя на Австрийската Народна партия, Вицеканцлер и министър на външните работи Михаел Шпинделгер . От 14.30 ч. Борисов ще разговаря с Генералния секретар на ЕНП Антонио Лопез .

Завеждам дело срещу Станишев за клевета заради твърденията му, че съм имал криминално минало . ГЕРБ...
eye 2049 18:36 | 18.06.2013
  „Днес завеждам много дела. Чакам адвоката, г-н Марковски , да го упълномощя за всички...
eye 2081 10:45 | 07.06.2013
Бойко Борисов се извини на посланиците от Европейския съюз, САЩ и Турция за това, че при тържественото...
eye 1855 12:28 | 27.05.2013
Настаниха в психиатрично заведение мъж от благоевградското село Българчево . 54-годишният Камен...
eye 1859 17:50 | 25.04.2013
Получават по 50 лева надница при всяко участие. Вече за никого не е тайна, че протестиращите срещу...
eye 51462 11:29 | 10.07.2013
Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 68070
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 89372
жени и тачо годеж
Променен, поне на пръв поглед и покаял се, Тачо реши са изненада Жени с романтично поведение и...
eye 53705
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.