Цинизмът на Шоуто на Слави

Екслузивно
Понеделник, 27 Януари 2020
Видяна: 5877 пъти | Добавена: 13:07 | 05.01.2013 | Източник: kluki.info
защо дават пикап и агне за -разсмей слави“

За мнозина е забавно, че за „ Разсмей Слави “ бяха дадени агне и пикап. Цинизмът, с който са известни от „Шоуто на Слави“ обаче е по-забавен. Всичко, което се прави под предводителството на шефа Трифонов, всъщност е обвито в подценяващи хората обобщения и в лични интереси.

Ако някой мисли, че скоро Слави Трифонов ще престане да обсъжда всяка вечер Бойко Борисов, нека има предвид, че засегнатият откъм личен интерес Слави Трифонов, отмъщава цял живот. Ако някой се чуди защо всяка вечер при него се подвизават поп фолк изпълнителки и той виолистът, утвърждава само поп фолка, нека си припомни, че според Слави Трифонов, това е музиката на масата българи, а той иска да изкарва пари, които са там, където е масата от хора.

След като бе обявен проектът „Разсмей Слави“ на дневен ред е било да се измисли каква да бъде наградата. Първото, което е станало цел, е как да излезе всичко максимално евтино. Веднага се намира човек, който да подари агне, доволен, че ще направи мили очи на Слави, а автомобилът е осигурен от нов производител, желаещ да си направи реклама. Какво по-добре от тава, безплатна награда, а има и какво да изкуши участниците.

Но защо точно пикап и агне за тип проект като „Разсмей Слави“? Просто така се правят анализите в „Шоуто на Слави“. Кой би се записал да участва? Най-много ще бъдат непрофесионалните кандидати, тези по села и паланки, които имат нужда да се покажат. Няма да дойдат хора с високо себеуважение, защото те вече знаят, че при Слави се прави шоу на гърба на участниците и на тяхната излагация. Ще дойдат авантюристи и обикновени хора, които все още вярват, че „Шоуто на Слави“ е сериозна институция. Тези хора са най-често от села и малки градове, а те винаги имат какво да пренасят, нужни са и дърва за огрев, вечно са нужни и части за поправяне на нещо, винаги пътищата са им по-груби, нямат грижи с паркирането, затова, за по-простите хора, които ще дойдат за „Разсмей Слави“, автопревоз като пикапа, е нещо идеално. От друга страна, точно тези хора най-много се радват на хапване и пийване, нямат много високи цели и стремежи, затова едно аганце, за голямо хапване и почерпка, ще са най-голямата радост и предизвикателство. Ето това е „Разсмей Слави“ и „Шоуто на Слави“.

Алекс Раева казва официално „да” на DJ Дончо . Атрактивната водеща на „ X...
eye 3719 14:06 | 02.12.2013
Даже да не стигна до сватба със сегашната ми приятелка , нормално е да желая да си имаме деца ,...
eye 11535 17:25 | 20.11.2013
Вечната битка между Слави Трифонов и Сашка Васева е на път да намери най-неочаквания си край ....
eye 3805 15:44 | 03.09.2013
Цветелина Грахич тотално се е занемарила и не прилича на себе си . Но така е - човек и добре да...
eye 11879 14:54 | 09.07.2013
Слави Трифонов бе спипан да се натиска с едрогърда моделка в дискотека. Пищната Звезделина Иванова...
eye 9775 09:35 | 25.06.2013
Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 61995
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 82178
жени и тачо годеж
Променен, поне на пръв поглед и покаял се, Тачо реши са изненада Жени с романтично поведение и...
eye 47729
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.