Тайната за успешна отворена връзка

Екслузивно
Сряда, 20 Февруари 2019
Видяна: 51229 пъти | Добавена: 10:48 | 06.06.2013 | Източник: Розали.ком
тайната за успешна отворена връзка

Отворената връзка е житейска философия, която не всеки може да разбере и възприеме. Но тези, които са привърженици на отворената връзка, се радват на наистина страстна любов и интересен живот .

За и против отворената връзка

Границата между отворена връзка и изневяра е много тясна, а основната разлика е честността и откритите отношения. Именно това е едно от най-важните условия, за да се радвате на успешна отворена връзка. А основата на подобни взаимоотношения трябва да е взаимното желание. Отворената връзка е легализирана полигамия и като такава предполага и двамата партньори да са привърженици на полигамните отношения. В противен случай отворената връзка се превръща в изневяра, за която знаете, и с мисълта за която може да живеете наистина отрицателно време.

Всъщност привържениците на отворената връзка имат една по-различна гледна точка за верността. Ако отстрани изглежда така сякаш такава въобще липса, то двамата партньори са напълно убедени във верността си един към друг – не физическата, а емоционалната такава, което е по-важното за изграждането на стабилни любовни взаимоотношения.

Що се отнася до началото на нова връзка, трябва да играете с открити карти. Отлагането на шокиращата информация, че сте любители на полигамията и само това ви прави щастливи, обрича на фатален край любовните ви взаимоотношения.

Някои бързат със секса на първа среща, за да разберат дали си заслужава да продължават по-нататък, а във вашия случай трябва още в началото да заявите полигамните си наклонности, за да сте наясно дали може да излезе нещо от връзката ви.

Възможна ли е връзка без секс?

Отворените връзки са възможни и благодарение на редица правила. Това, че е отворена, не означава, че не е поставена в някакви граници. А на какви правила ще се подчинява вашата отворена връзка, зависи изцяло от вас. Някои от важните правила за много двойки са:

-секс с презерватив
-никакви отношения с бивши и колеги
-без срещи и запознаване на партньора ви с останалите такива
-без споделяне на детайли от интимните отношения с други партньори (важно е само къде, с кого и кога ще бъдете)
-определяне на колко дни/часове през седмицата може да отделяте на страничните си интимни връзки
-достатъчно време само за вас двамата (не забравяйте коя е основната ви връзка и винаги карайте партньора ви да се чувства специален и “единствен”)

Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 57633
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 77815
захари бахаров се поболя заради постановка
Захари Бахаров се боля заради постановка, която игра на студа в дъжда. Актьорът вече втори ден...
eye 48720
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.