Страшен скандал в Базата на Къртицата

Екслузивно
Петък, 10 Юли 2020
Видяна: 2537 пъти | Добавена: 17:12 | 15.05.2013 | Източник: Блиц
страшен скандал в базата на къртицата

Половината участници пушат трева в базата, изпусна се Миглена .

Невероятен скандал взриви тв ефира в края на миналата седмица, след като първо Емануела се изпусна, че 100 Кила пуши марихуана в риалити шоуто “ Къртицата ”, а, в опита си да го оправдае, любимата му Миглена се изцепи, че “същото правят 40 % от участниците”!

Зрители тутакси изригнаха в интернет, че полицията и прокуратурата трябва да се самосезират и да подпукат “ВИП-друсалките”. Жалби срещу безпрецедентния скандал заваляха и към СЕМ.

Продуцентите на “Къртицата” Иван Христов и Андрей Арнаудов категорично заявиха пред “ШОУ”, че застават срещу всяка употреба на наркотични и упойващи вещества в рамките на продукцията. “Предприети са и редица мерки”, заявиха те пред наш репортер. “В договорите на всеки един от участниците изрично е фиксирано, че е абсолютно забранено внасянето на алкохол, наркотични и упойващи вещества в Базата, по време на целия му престой в шоуто. За никого обаче не е тайна, че част от звездите имат право на излизания извън Базата, които са предварително планирани и са свързани с техни професионални ангажименти. Ние, като продуценти на формата, няма как да знаем или да гарантираме, още по-малко да ограничаваме участниците по отношение на това какво правят извън шоуто.

В допълнение, по смисъла на действащото законодателство нямаме каквото и да е било право да извършваме обиск на участниците при повторните им връщания в Базата на предаването. Такава възможност, както и основанията за нейното реализиране, са предвидени и изчерпателно посочени в Наказателно процесуалния кодекс. Държим да подчертаем, че нямаме никаква информация, респективно – доказателства, за твърдението, че в Базата се консумират наркотични вещества. В случай, че такова обстоятелство бъде установено, ще сме първите, които ще уведомят всички компетентни органи с оглед на прилагането на действащите закони”, заявиха те пред “ШОУ”.
 

ЕМАНУЕЛА: 100 КИЛА МИ ДИМЕШЕ С ТРЕВА В ЛИЦЕТО

В последния лайф на “Къртицата” фолкпевицата Емануела обвини рапъра 100 Кила, че откакто е в шоуто, постоянно е напушен. "Аз не мога да седя покрай хора, които пушат забранени неща", каза тя на продуцентите Иван и Андрей в ефир.

“Не само съм го виждала да пуши - край него не можеше да се стои от миризмата, а бяхме вързани един за друг. Не мога да седя до човек, който ми дими в лицето и аз да се надрусам”, потвърди думите си Емануела и пред репортер на “ШОУ”. Според нея, това, което прави Килата, не е тайна за никого. “Той пуши и се държи лошо с жените. Не мога да приема за нормално подобно поведение, още повече че той е изключително популярен сред подрастващите”, обясни тя.

- Емануела, наистина ли рапърът 100 Кила пуши постоянно марихуана, дори и в Базата на “Къртицата”, както ти заяви в ефир?!
- Наистина! Моят мъж също беше в Къщата и вътре хората всички знаят, че е така.

- Само Килата ли пуши, или има и други участници, които го правят?
- Хайде да не влизаме в такива подробности...

- Защо? Щом си казала за него, трябва да кажеш и за останалите!
- Казах, защото имаше причина. Казах го заради неговите настроения и заради начина, по който се държи, какъв пример дава на хората. Просто ми е неприятно. Като бяхме завързани, той седеше и ми пушеше, и ми влизаше дима в носа. Не искам да употребявам такива неща и никога не съм употребявала! Не съм длъжна да ставам тревоманка! То не се трае около него!

- Радина Кърджилова и Деян Донков също често менят настроенията си.
- Не искам да коментирам за тях специално.

Всеки има право да прави, каквото реши...

- Въпреки че се държа лошо с теб, Килата все пак ти се извини...
- Според мен, неговото извинение изобщо не беше искрено. По-скоро беше иронично, отколкото от сърце.
- Мъжът ти също му скочи много рязко по време на последното живо предаване и дори се закани, че ще го размаже. Наистина ли Никола е способен на това?
- Никола е много интелигентен човек и по принцип гледа да разреши проблемите с говорене. Обаче той каза: “Никой няма право да пипа жена ми!”. А в случая не само става въпрос някой да пипа жена му - това беше проява на насилие и така нататък. Ако Килата е свикнал да живее в гетата, където постоянно има насилие над жени – да си живее там и да се оправя. Но не може, защото е станал рапъра 100 Кила, да иска да изпопребива всички! Ще мачка жените и ще ги обижда!... Аз се заядох с него точно поради тази причина, заради Велислава . Тя е едно абсолютно безобидно момиче, което той доста обиди, и има неща,които не са излъчени,зщото са твърде груби.

- Какви неща?
- Каза им, че са контейнери с боклук, каза им: “Боли ме к..а и за вас, и за играта”, “Искам да си ходя вече оттука”. Като иска толкова – да си ходи! Подписал е някакъв договор - да, с по-специален статут е, но това не го прави по-специален от другите хора. Всички излизат от едно място и отиват на едно място. Той каза на Велислава: “Я ходи се ш...й” и аз го контрирах: “Как може да казваш на една жена, да ходи да се ш...а?”. Той обаче изобщо не се почувства гузен или виновен, че е обидил някого. Толкова беше нагъл, че направо нямам думи! Който го толерира това поведение просто...

- Продуцентите ли го толерират?
- Не, не смятам така. Нито Иван, нито Андрей биха постъпили по този начин с една жена.

- В шоуто като цяло се пие страшно много и това се вижда?. ..
- Аз не пия.

- Ти - не, но Жени Калканджиева – да...
- Жени я харесвам страшно много и няма да кажа и една лоша дума за нея. Това си е нейният живот, тя може да си прави каквото иска. Харесвам я от много малка, постигнала е нещо и моите чувства към нея са само хубави.Всеки си има някакви пороци аз също си имам, така че всичко е наред.

- Съжаляваш ли, че трябваше да си излезеш?
- От една страна – да, но пък от друга, се прибрах при семейството си. Вярно е, че бях с Никола 5 дни в Къщата, но детето ми не беше там, и кученцето ми също.

- Защо ти беше толкова важно да си направиш сватба в “Къртицата” и да се видиш с булчинска рокля?
- Не съм искала да я правя така. Това беше предложение на Икебаната, на Азис и на хората от Базата. Плюс това за мен беше важно да съм с Никола и ми беше все едно дали ще сме само двамата - както Николета и Валери се ожениха на Бора-Бора, а преди това направиха сватба с приятелите си.

- Не бяхте ли женени преди това?
- Бяхме. Оженихме се тайно, кумуваха ни колежката ми Ромина и мъжът й. Бяхме решили после да си направим сватба и така си стана. Беше готино. За по-хубава сватба не съм си и мечтала.

- Какви са истинските ти отношения със свекърва ти, защото каза доста лоши думи по неин адрес в предаването?
- Какви да са отношенията ми с нея? - Никакви! Нямам допирни точки със свекърва ми, за да се разбирам или да не се разбирам. Свекър ми е готин.

 

След участие на Емануела  в пловдивска дискотека се случил неприятен инцидент . Фолк...
eye 7124 15:31 | 13.12.2013
Всякаква надежда, че бракът на Емануела може и да оцелее, замина по дяволите. Звездата на...
eye 2229 15:18 | 22.11.2013
Бившият и настоящият приятел на Преслава се събраха в едно заведение, за да отпразнуват рождения ден...
eye 4116 12:17 | 14.11.2013
Певицата твърди, че е попаднала в Спешното след катастрофа и изтри постовете против бащата на детето...
eye 2954 16:20 | 12.11.2013
Синеоката фолк певица  била особено засегната от това, което се пишело за нея....
eye 1814 11:57 | 10.11.2013
Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 63868
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 84070
жени и тачо годеж
Променен, поне на пръв поглед и покаял се, Тачо реши са изненада Жени с романтично поведение и...
eye 49660
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.