Спасител от Бургас също скочи срещу монокините на плажа

Екслузивно
Събота, 29 Февруари 2020
Видяна: 5929 пъти | Добавена: 15:48 | 31.05.2013 | Източник: Новинар
спасител от бургас също скочи срещу монокините на плажа

Мъжът смята, че поведението на плажуващите става все по-развратно.

След свещениците , които вдигнаха възгласи до възбог срещу монокините на плажа , и спасител скочи срещу печащите се без горнище летовнички. Полуголи и напълно голи плажуващи разконцентрират спасителите на плажа, пише в писмо до кмета на Бургас и председателя на Общинския съвет специалистът по водно спасяване към БЧК Васил Загорчев . Мъжът настоява за правила, които да наложат морални норми на плажа.

Писмото на Загорчев е по повод разгорещилата се дискусия дали в Наредбата за опазване на обществения ред на територията на община Бургас трябва да има текст, с който да се ограничи неприличното облекло на плажа, или не, която бе подета от свещениците от трите християнски течения в града. "Като юрист по образование съм наясно, че моралът не е чисто правна категория и трудно подлежи на нормативна уредба. Но именно когато моралът е бил използван като източник на правото, това е оказвало положителен ефект върху обществото", пише в писмото си Васил Загорчев.

Той посочва, че от 10 години бди по плажовете, поради което има преки наблюдения върху ситуацията в цялата Бургаска област. Едно от основните задължения на всеки спасител е да наблюдава поверената му водна площ с постоянна готовност за действие при инцидент, обяснява бургазлията. Той твърди, че наблюдението като основно умение в работата на всеки спасител, много често бива разконцентрирано от полуголи и напълно голи плажуващи, каквито многократно е виждал.

Загорчев подчертава, че много често е ставал свидетел и на секс на плажа и в морето, докато в непосредственба близост си играят деца. ”Крайно смущаващо е, че дори учителки на групи лагеруващи деца свалят горните си бански пред тях, в отсъствието на родителите им. Не са рядкост и случаите, в които самите майки се пекат по монокини, без да отчитат факта, че се намират на обществено място, а не у дома си. Сигурен съм, че това „освободено” поведение има пагубно въздействие върху децата на плажа”, смята дългогодишният воден спасител.Според Загорчев от година на година плажното облекло става все по-разголено, а поведението на плажуващите все по-развратно именно защото няма никакви регламентирани правила, които да ограничават това. Загорчев изрично подчертава, че е млад човек на 27 години и има съвсем съвременни възгледи, но не според него благопроличието не трябва да е присъщо само на възрастните хора. Той завършва писмото си с думите, че подкрепя предложението въпросната наредба да бъде допълнена, тъй като то е необходимо и напълно оправдано.

Симпатичният италиански лабрадор Еразмо се събуди днес като звезда. Неговата муцуна се появи във...
eye 1739 19:14 | 17.06.2013
23-годишен мъж загина , а други двама пострадаха при тежка катастрофа на пътя между Варна и...
eye 51007 11:40 | 30.11.2013
Шофьорът си признава вината, остава на мястото на инцидента. Шофьор блъсна майка и дъщеря на...
eye 2659 14:55 | 20.11.2013
Моделката забрави за унижението от футболиста. Една от най-обсъжданите жени в светското...
eye 3879 16:30 | 07.11.2013
Ивана е скъсала напълно с бургаския бизнесмен , с когото има отношения от пролетта. Изпълнителката...
eye 5555 15:10 | 05.11.2013
Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 62412
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 82590
жени и тачо годеж
Променен, поне на пръв поглед и покаял се, Тачо реши са изненада Жени с романтично поведение и...
eye 48130
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.