Седмичен хороскоп-17 декември - 23 декември 2012

Екслузивно
Сряда, 08 Юли 2020
Видяна: 2185 пъти | Добавена: 07:24 | 17.12.2012 | Източник: чудеса.нет
виж своя седмичен хороскоп i -от 17 декември до 23 декември 2012 г.-

ОВЕН (21 март – 20 април)   Според вашия седмичен хороскоп  през настоящата седмица умението ви да се вслушвате и разбирате казаното от околните, определено ви носи успех. Това са дни, особено добри за вас, предлагащи много нови възможности, които правят живота ви по-богат и разнообразен. Именно сега вие можете да получите и подкрепа на своите планове, както и да определите посоката си на развитие в близко бъдеще. Все пак добре е да проверите надеждността на тези, с които искате да си сътрудничите. През уикенда ви очакват интересни предложения и много приятни разговори.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) През настоящата седмица се постарайте да не губите времето си напразно, тъй като тези дни, то е по-ценно дори и от злато. Ако продължите да работите упорито и всеотдайно, всички ваши планове се увенчават с успех. Не бързайте да се заемате с всичко наведнъж, тъй като така само разпилявате натрупаната сила. Насочете цялата си енергия в една посока. Помнете, че проявявайки такт и последователност, вие сте в състояние да постигнете всичко желано. През почивните дни отдъхнете и се повеселете с приятели. Вие наистина го заслужавате!

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) През настоящата седмица възможностите пред вас определено се разширяват. Най-важните събития се случват в самото начало на периода, именно тогава вие сте изпълнени с невероятна енергия, благодарение на която сте в състояние да се справите с всяко предизвикателство. Все пак не се претоварвайте твърде много работа, тя няма да ви избяга. Добре е да помислете и за духовно съвършенство. През почивните дни ви очакват интересни срещи и нови преживявания, а може би и неочаквано разрешаване на дълго отлагани въпроси.

РАК (22 юни – 22 юли) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица ви предстоят много срещи и делови контакти, възможни са и служебни пътувания. Настроението ви чувствително се  подобрява, а силите нарастват значително. Това са дни, особено благоприятни за осъществяване на смели планове и идеи. Желателно е да не разпилявате енергията си, а да я насочите към точно определена цел, което ви гарантира наистина грандиозен успех. Уикенда споделете с най-близките си хора. Дарете ги с вниманието и любовта си. Те ги заслужават!

ЛЪВ (23 юли – 22 август) През настоящата седмица, ако бъдете отворени за предложения, те непременно се появяват и при това достатъчно бързо. По деловите въпроси се доверете най-вече на своята интуицията, тъй като в момента е малко вероятно логиката да ви донесе необходимите резултати. Тези дни ви предоставят прекрасната възможност да покажете най-добрите си качества и вие постигне признанието, което заслужавате. Уикенда прекарайте в компанията на близки приятели. Вие определено имате какво да празнувате заедно.

ДЕВА (23 август – 22 септември)   Искате да увеличите своите социалните контакти, търсите си асистент, или се нуждаете от компетентното мнение на специалист?  За да не пропуснете, появилите  се възможности поемете инициативата. Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица деликатното ви и приветливо отношение към околните ви прави особено популярни, което определено ви осигурява преодоляване на всякакви бариери в деловото партньорство, както и подобряване на комуникацията в личния живот. Помислете и за старите си приятели, може би се нуждаят от подкрепа. Направете всичко по силите си, тъй като вие играете важна роля в живота на тези хора и те наистина разчитат на вашата помощ.

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица Звездите ви обещават късмет. Колкото по-щедрата подкрепа предложите на нуждаещите се, толкова по-много са положителните промени в живота ви. Все пак е необходимо да демонстрирате постоянство и отговорност. Покажете, че уменията ви не зависят от това дали са добри или лоши взаимоотношенията в работния колектив. Тези дни са изпълнени с интересни срещи и събития, носещи много нови възможности за лично и професионално развитие. Постарайте се да не пропускате, появили се шансове. Това е добро време за усвояване на нови знания. Използвайте го пълноценно!


СКОРПИОН ( 23 октомври – 22 ноември) Тази седмица ви носи много нови впечатления и емоции, които са в състояние изцяло да променят вашето възприятие на света. Може би се появяват и свежи бизнес идеи, а също и нови творчески контакти. Това са дни, изпълнени с интересни и печеливши предложения, обещаващи успех и укрепване на завоюваните позиции. През този период особено лесно ви се отдава и интелектуалният труд. Напълно възможно е да успеете да осъществите нещо, отдавна замислено, което до този момент за вас е било една недостижима мечта. През уикенда споделете радостта от постигнатото с най-близките си и любими хора.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) Бавният старт на настоящата седмицата обещава прилив на сила и увереност през втората й половина, когато много ситуации се развиват изключително благоприятно за вас. Тези дни са особено подходящи за създаване на нови контакти, разрешаване на организационни въпроси, както и за пътуване, а също и за разнообразни комуникации и открития. Периодът е богат на ярки запознанства и важни покупки. Възможно е и да реализирате отдавнашни свои идеи. Все пак внимавайте с желанието да бъдете прекалено екстравагантни и стремежът да променяте всичко.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица силата ви е в откритостта и доброжелателността. Възможни са положителни промени в много области. Важното е да запазите своите планове и намерения в тайна, това гарантира успешното им изпълнение. Вслушвайте се по-често в своята интуиция, тя винаги ви подсказва най-правилните решения и най-верния път. Тези дни ситуацията се развива изцяло според представите ви, което не само повишава настроението, но и засилва вярата ви в собствените сили и възможности. През уикенда ви очакват нови запознанства, не са изключени и интересни пътувания.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) През тази седмица вашата дейност определено е във възход, и ако професията ви е свързана с творчество, можете да реализирате дори някои от старите си планове. Появява се възможност да се докажете в нова работа, която скоро ви носи и допълнителен доход. Тези дни късметът определено ви съпътства навсякъде. Не пропускайте своя шанс! Ако повярвате в силите си вие сте в състояние да постигнете наистина много. Направете го! Уикенда прекарайте с най-близките си и любим хора.

РИБИ (20 февруари – 20 март) Въпреки че очевидно това не е вашето време, според вашия седмичен хороскоп тази седмица е особено ползотворна за вас. Успешни са както важните бизнес контакти, така и личните срещи и посещения. През втората половина на периода вие можете да разполагате изцяло със своето свободно време. Използвайте го за пълноценен отдих, срещнете се с приятели, посетете интересни културни мероприятия. Бъдете уверени, че няма да съжалявате, тъй като всичко това не само разнообразява ежедневието, но и ви дарява с незабравими и ярки впечатления, и много позитивни емоции.

Усмихнато и слънчево настроение идва с настоящият вторник. Денят е доста по-леко ангажиран спрямо...
eye 1773 07:11 | 05.03.2013
ОВЕН 21 март - 19 април Изразителни възможности за успех Чрез контакти в обществените среди и с...
eye 2029 09:55 | 03.03.2013
ОВЕН 21 март - 19 април Хубави постижения Първият мартенски ден ще ви радва с добро развитие....
eye 2241 07:43 | 01.03.2013
ОВЕН 21 март - 19 април Напрежение, но и сполука С не по-различно темпо от отминалите делнични дни,...
eye 1842 06:58 | 28.02.2013
От змията те побиват тръпки - дори само като я споменеш. Тя кара момичетата да подскачат по-бързо върху...
eye 6100 13:50 | 31.12.2012
Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 63863
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 84065
жени и тачо годеж
Променен, поне на пръв поглед и покаял се, Тачо реши са изненада Жени с романтично поведение и...
eye 49656
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.