Паника преди финала на риалитито „Африка: звездите сигурно са полудели”

Екслузивно
Понеделник, 18 Февруари 2019
Видяна: 2208 пъти | Добавена: 17:15 | 26.11.2013 | Източник: Факти
паника преди финала на риалитито -африка: звездите сигурно са полудели-

Участниците отнове ще търсят изчезналия Тошко и ще помагат в резервата Моколоди.

Във вчерашното издание на „ Африка: звездите сигурно са полудели ” най-младият участник в шоуто хвърли в паника екипът на шоуто, както и останалите участници в него. Тодор Георгиев изчезна безследно от лагера и днес неговото търсене ще продължи.

След близо 45 минути смут и напрежение в екипа, всички ще си отдъхнат при неговото завръщане. Но то няма да остане без последици. Милена Славова , която стои в основата на желанието на музиканта да остане сам, ще осъзнае, че тя е причината, но това няма да помогне двамата да намерят общ език. Дори в една от следващите задачи те пак ще влязат в конфликт . Отношенията помежду им остават крайни.

След известното стъписване от изчезването на Тошко предстои един доста емоционален и натоварен ден за участниците. Водещите Яна Грудева и Антон Хекимян ще проверят техните познания за Африка цели два пъти. В единия случай участниците ще трябва да си спомнят моменти от техния престой до този момент, а в другия – познанията, които са натрупали за Ботсвана . Звездите ще трябва да отговарят на въпроси като колко на брой са шийните прешлени на жирафите, кое е най-опасното животно от „Големите 5”, кой е символът на Ботсвана и основната стока за износ, както и кое животно изпитва тъга, радост и страдание, подобно на човека.

В днешния епизод участниците ще прекатарат четири твърде вълнуващи часа в резервата Моколоди . Диляна Попова и Тодор Георгиев ще имат възможността да работят като доброволци в резервата, където ще хранят хиени в клетката им, ще направят изкуствен водоем за животните и ще се погрижат за хипопотамите. Диляна пак е изправена пред дилемата дали да осинови едномесечна маймунка.

В същото време Милена и Георги Тошев ще посетят лечебница за животни. Там те ще трябва да прегледат питон. Но минута преди това влечугото успява за избяга от добре затворения аквариум и хвърля в паника както екипа на риалитито , така и целия екип на лечебницата.

Финалът на епизода във вторник ще бъде изненадващ за всички звезди. Според правилата на шоуто участник, застрашил живота си и този на останалите участници, неспазвайки правилата за безопасност, трябва да напусне шоуто веднага. Екипът на риалитито дава втори шанс на Тошко като служебно го номинира за дуел . Така следващата седмица един срещу друг в последния двубой в „Африка: звездите сигурно са полудели” ще се изправят тримата останали мъже – Георги Милков , Георги Тошев и Тодор Георгиев.

Теди Кацарова ще води музикална рубрика в ефира на bTV  от утре. Тя ще се излъчва един път...
eye 4559 16:22 | 12.12.2013
Преди години Георги Тошев  обожавал карането на автомобил. След нелепия инцидент , при който...
eye 48476 12:59 | 12.12.2013
Журналистът Георги Милков спечели приключенското шоу " Африка:   Звездите сигурно са...
eye 2052 10:53 | 10.12.2013
Георги Милков  е първият финалист в приключенското риалити " Африка: звездите сигурно...
eye 1352 12:13 | 03.12.2013
Т ази вечер Лео , Райна , Денди , Златка Райкова и Златка Димитрова ще премерят сили в последната...
eye 46619 18:46 | 16.12.2013
Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 57596
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 77780
захари бахаров се поболя заради постановка
Захари Бахаров се боля заради постановка, която игра на студа в дъжда. Актьорът вече втори ден...
eye 48686
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.