Панайот от Биг Брадър почувствал, че умира в къщата

Екслузивно
Петък, 05 Юни 2020
Видяна: 1739 пъти | Добавена: 10:59 | 16.01.2013 | Източник: клюки.инфо
пацо: в къщата почувствах, че умирам

Пацо не спира да търси съчувствие за теглита през живота си. Панайот е човек, който много обича да се оплаква и да търси разбиращите погледи на околните, въпреки че в следващия момент самият той може да показва пълно безразличие към болката на тези около него.

Наскоро Пацо се оплакваше, че е жестоко малтретиран от Боби, след излизането им от къщата на Биг Брадър, като от различни страни излезе информация, че всъщност е изял само един шамар и то не особено силен. Панайот искаше да води на съд Борислав за посегателството над него, като обикаляше всички медии и с жалостив вид обясняваше колко е съкрушен от станалото. По-късно Панайот разбра безсмислието на намеренията си и се отказа да съди Боби.

Най.често от всичко обаче Пацо разказва колко тежко се е чувствал в скритата стая на Биг Брадър . Панайот беше върнат от продуцентите в шоуто след изгонването му, като трябваше да изкара известен период в тази скрита стая, сам и без връзка със света. По думите на Пацо в тази стая той едва не полудял, като няколко пъти изпадал в нервна криза. В един момент бил готов да изпочупи всичко, като не можел да си намери място от нерви. Въпреки че от време на време му осигурявали забавления сам и затворен той се чувствал като на прага на смъртта. Разказва че не можел да спи, имал само кошмари и виждал смъртта пред себе си. Панайот карал през цялото време на успокоителни, като винеше продуцентите, че вече са го подлудили. Панайот се оплаква и че в тайната стая в Биг Брадър 24 часа сам изпаднал в паника, зъбите го заболели, излязъл му огромен херпис, започнала да му тече кръв от носа и не спирал да си говори сам.

Възможно е голяма част от споменатите неща да са истина, като вина за тях имат и продуцентите на предаването, които не са следели по-отблизо ставащото с Панайот, рискувайки здравето на един човек. От друга страна възможно е и Пацо да преувеличава търсейки за пореден път съчувствие и медийно внимание.

Риалити звездата от " Биг Брадър " Панайот вече има ново поле за изява на многобройните си...
eye 3552 10:22 | 11.01.2013
Броени минути след края на " Биг Брадър " стана ясно, че Боби е ступал Пацо . Ръгбистът не...
eye 2213 12:06 | 26.12.2012
Панайот от "Биг Брадър" най-накрая ще сбъдне една от мечтите си. Той ще се появи на екран със...
eye 1861 10:22 | 14.12.2012
Панайот явно се е превърнал в истински демон за Пеньо, който сега се подвизава под името Парис . Пацо...
eye 4198 10:36 | 11.12.2012
Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 63768
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 83985
жени и тачо годеж
Променен, поне на пръв поглед и покаял се, Тачо реши са изненада Жени с романтично поведение и...
eye 49543
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.