Опасни игри с чужди жени

Екслузивно
Неделя, 28 Февруари 2021
Видяна: 2376 пъти | Добавена: 20:41 | 18.11.2012 | Източник: Труд
опасни игри с халка на пръста

Тя може и да не е най-голямата красавица , но по неведоми причини успява да те влуди, когато е наблизо. Изтръпваш тайно и едва се сдържаш да не я погалиш. Още повече, че Тя не спира да ти се усмихва и почти случайно завира деколтето си в лицето ти...

Единственото, което те спира да я целунеш веднага, е халката на пръста . Е, в съвременната родна действителност понякога чуждите жени не носят пръстен, защото не са минали през гражданското, но винаги има как да се разбере, че тя е заета.
Омъжените жени наистина могат да бъдат секси. Те знаят, че най-хубавите неща като брак и раждане на деца вече са им се случили и затова не искат да изпуснат нито един шанс да се почувстват отново желани. Освен това учените отдавна са открили, че дамите над 30 години (а в тази възраст обикновено те вече са семейни) са по-палави и имат нужда от повече секс. И ако съвестта не им позволява да се отдадат напълно на чужд мъж, то със сигурност нямат нищо против да пофлиртуват.

Затова бъди внимателен и следи езика на тялото, за да не изпуснеш шанса да реагираш. Ако една жена с халка те съблазнява, то със сигурност тя се опитва да преодолее физическото разстояние между вас - накланя се към теб и може (случайно) да те докосне. Психолозите са установили, че в такива случаи ръцете са по-често спокойно отпуснати. Защото, ако са свити в юмрук, значи тя не иска да има нищо общо с теб. Сигурен знак, че иска да привлече вниманието ти обаче, е, когато отмества косата си така, че да покаже шията си. Това, според езика на тялото, ознавачава - "нямам нищо против да бъда уязвима пред теб". Най-смелите дами прибягват и до трика с нанасянето на червило. Едва ли има мъж, който да не се побърка при представата какво може да замести червилото.

Но флиртаджийски настроената жена най-вече "отразява" поведението и думите, които ползваш. И ако ти току-що си определил един филм като "великолепен", със сигурност след минутка тя ще повтори същата дума за лентата. Само внимавай и ще я чуеш. А това има значение.

Какво печелиш?

- Впечатляваш дама, която поне по документи принадлежи на друг. Това няма как да не повдигне ... самочувстивето ти. А ако се окаже, че тя хлътне - нещо, което ти със сигурност не искаш, винаги можеш да кажеш: "Ти си омъжена" и да спреш да вдигаш телефона.
- Няма нужда да търпиш нейните дрехи вкъщи. Нито изблици на нервни кризи, нито фалшиви (или истински) сълзи. След приятната свалка се прибираш и можеш да се оригваш, да издаваш други звуци, да разхвърляш чорапите си по пода, колкото поискаш... без да срещаш неодобрителни погледи.
- Добавяш в списъка още една секс фантазия. А във фантазията никой не може да те съди, че спиш с чужда жена.
И все пак, съблазняването на обвързана никак не е безопасно. Затова преди да посегнеш към забранения плод, помисли:

Опасности дебнат отвсякъде

- Бъди дискретен.
Колкото и да ти се иска да се похвалиш на мача довечера, че си "забил" страхотна блондинка, не го прави. Все пак светът е по-малък, отколкото човек очаква, и може да се окаже, че нейният мъж е приятел на шефа (или направо е ШЕФЪТ) на твоя приятел по бира.
- Винаги готов.
След като си поел риска да сваляш омъжена жена, трябва да си наясно, че може да възникнат и допълнителни усложнения. Например отнякъде да изскочи ревнив съпруг. Тази ситуация няма да е опасна сама по себе си, освен ако не се окаже, че той тренира вечер за отпускане заедно с Кубрат Пулев, например.
- Тя е майка.
Едва ли тя ще избере да изкара няколко вълшебни часа с теб, ако детето по същото време има рожден ден или поне трябва да му помогне с домашните.
- А може просто да се лъжеш.
И това,че тя си говори с теб предизвикателно, съвсем не означава, че ти дава аванси. Може просто това да е нейният маниер на общуване с всеки. Дори с чичото от будката за вестници.

Как да я омаеш?

Как да омаеш една жена, вероятно вече знаеш. И все пак, във флирта с омъжената има и някои допълнителни съображения, съветват опитните свалячи.
- Ти не си приятел!
Жените с халки, които флиртуват, всъщност търсят внимание, разбиране, утеха. Нещо, което по правило се дава от приятелите. Така че е възможно в нейните очи ти да си просто готин човек, който я изслушва с търпение. Ако искаш нещо повече от това, трябва да го кажеш още в самото начало.

- Бъди чаровен!
Нека излъчването ти говори. Обличай се добре, за да я впечатляваш от пръв поглед. Усмихвай се и не спирай да я гледаш. Не само в гърдите.
- Говори!
Направи онова, което след 10-15 години брак вече най-силно липсва в една връзка - говори с нея. За твоите проблеми, за нейните страхове. Важното е да има разговор. Ако я впечатлиш с познания, но без да прекаляваш и да се самоизтъкваш, печелиш втора червена точка.

- Бъди джентълмен.
Прави комплименти, без дебелашки шеги. Покажи , че я уважаваш, защото е човек, а не само защото е секси и искаш да се метне в леглото ти.
И след като прецениш внимателно всички плюсове и минуси, пак помисли. Стига да не е станало твърде късно и да не си се подхлъзнал в чаршафите заедно с нея. Или още по-лошо - да си се влюбил като първия тийнейджър.

Редовният секс е като да пиете профилактично витамини и медикаменти за укрепване на здравето си ....
eye 62284 12:04 | 11.07.2013
Сексолози разкриха няколко интересни факта за секса , съобщава БГНЕС. 1 . Хората, които правят секс...
eye 4433 19:40 | 25.04.2013
Мъжът и жената – два полюса, две противоположности, два паралелни свята... но с еднакво позитивно...
eye 2500 09:29 | 22.04.2013
Отдавна е известно, че жените са доста способни в театралните постановки в спалнята, но ново изследване...
eye 2251 14:56 | 19.04.2013
Зодиите са необятна тема, също както сексуалността . Някои хора са доста заинтересовани от зодиака и...
eye 63338 12:57 | 01.04.2013
Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 64482
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 84856
жени и тачо годеж
Променен, поне на пръв поглед и покаял се, Тачо реши са изненада Жени с романтично поведение и...
eye 50358
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.