Момиче ражда пет деца от баща си!

Екслузивно
Понеделник, 24 Февруари 2020
Видяна: 2751 пъти | Добавена: 10:50 | 14.08.2013 | Източник: мамита
момиче ражда пет деца от баща си-

Извергът започнал да посяга на собствената си дъщеря, когато била едва на 8 години.
На 26 юли Асувад Аинде бе осъден на 50 години лишаване от свобода . Бащата-чудовище е започнал да дава уроци на дъщеря си Азиза Кибиби уроци „как да бъдеш жена“, когато тя била едва на 8 години. Малко след това, когато момичето било около 10-годишно, бащата започнал да упражнява й насилие върху детето си, писаха от БЛИЦ.
Малката Кибиби от Ню Джърси живеела с майка си и баща си и била една от общо осем деца. Когато баща й Асувад Аинде започнал да й посяга, той я манипулирал и с думи: “Той ми казваше, че съм специална. Първоначално, за да ме научи как да бъда жена. С течение на времето той започна да спи с мен, ставаше все по-агресивен. Когато се съпротивлявах, той ме удряше“, спомня си ужаса от детството Кибиби.
Постепенно бащата започнал да изолира семейството си, което явно се страхувало от него. Той дори казал на майката на Кибиби, че има връзка с дъщеря си, за да може жена му да лекува нейна екзема . Кибиби не била единствената, с която Аинде правил секс. Бащата-чудовище посягал и на другата си дъщеря, сестрата на Азиза Кибиби. Отделно той се хвалел, че има и любовница. Наричал е себе си полигамен и пророк.

След редовното насилване Кибиби забременяла и родила дете на баща си . Бебето се родило без дефекти, а Аинде взел това за знак, че трябва да продължи „чистата кръвна линия“. Той продължил системно да изнасилва дъщеря си, за да може тя да ражда деца.

За съжаление следващите деца не се родили здрави – две от тях, момиченца, се родили с фенилкетонурия – генетично увреждане, което се характеризира с невъзможността на тялото да усвоява основната аминокиселина. Заболяването на момиченцата се дължало на кръвосмешението и довело до мозъчни увреждания и гърчове.
Кибиби мечтаела за бягство и искала да вземе със себе си децата си, както и братята и сестрите си.
Един ден се стигнало до обстоятелства, които променили нещастната й съдба. Един от синовете на Кибиби се разболял, и тя рискувала да го заведе в болница, докато Аинде отсъствал от града по работа.

Травмираното момичето обаче не е знаело как да общува с лекарите и се наложило да бъдат повикани социалните работници. Социалните пък на свои ред уведомили за случая на Кибиби департамента за младежта и семейно планиране.
Бащата се прибрал у дома и разбирайки какво е направила дъщеря му, той изпаднал в бяс и заплашил, че ще вземе болният й син от болницата. Намесили се службите за защита на детето , които отвели изплашеното момиче и децата й.
Цялото семейство на Азиза Кибиби се спасили от изверга Аинде. В последствие тя спечелила и попечителството над рожбите си.

Днес Азиза Кибиби живее в Ийст Ориндж, Ню Джърси и е омъжена. Тази година й предстои дипломиране в либерални изкуства в държавния колеж в Есекс. Тя има и собствен бизнес – малка пекарня, а за в бъдеще мечтае да отвори и ресторант. „Преживяното ме направи по-силна. Това, което не те убива, те прави по-силен“, категорична е Кибиби, която е успяла да намери сили и да продължи живота си, след като спечели свободата си.

Юлиана Илинова получи присъда от 8 години затвор за това, че е отнела живота на новороденото си...
eye 52804 16:15 | 22.11.2013
“Момичетата искат да забравят, че са били в затвора за нещо лошо, искат да правят вече само...
eye 5404 13:55 | 20.09.2013
Зловещо и кърваво секс убийство разплетоха криминалисти от Мичигън, САЩ . 55-годишен бизнесмен удуши...
eye 2545 11:28 | 11.09.2013
Кобрата наръгал детето 17 пъти. Върховният касационен съд осъди на 28 години затвор Христо...
eye 1433 18:51 | 24.06.2013
Съд за бързо производство в Делхи осъди на смърт четирима индийци, които през декември 2012 г....
eye 1148 13:50 | 13.09.2013
Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 62354
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 82539
жени и тачо годеж
Променен, поне на пръв поглед и покаял се, Тачо реши са изненада Жени с романтично поведение и...
eye 48081
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.