Миро казва за Цеце: Като излезе Боби навън, такъв ще й ...

Екслузивно
Петък, 23 Октомври 2020
Видяна: 4978 пъти | Добавена: 16:16 | 20.12.2012 | Източник: ШОУ
миро: боби ме изкарва п*тка, а историята е съвсем различна

Мирослав и Лиляна бяха изгонени от Къщата на “ Биг брадър ” броени дни преди финала.

Двамата дадоха скандално откровено интервю за “ШОУ”, в което не скриха разочарованието си от продуцентите на предаването и несправедливото си отпадане, пише blitz.bg.

- Миро, защо ревнуваше Цеце?
Миро : Нещата от Къщата са представени по много странен начин. Нямаше никаква връзка с реалността, но така го изкараха.

- Всъщност ти имаш сериозна приятелка, нали?
Миро : Имам човек до себе си, дето ни Цеце, ни Меце, могат да й стъпят на малкия пръст! Споделянето на едно име обаче винаги създава проблеми. И защо помията, която се изсипва върху мен, да се изсипе и върху един човек, който няма никаква вина? Какво стана, когато Боби ме обвини, че съм свалял негово гадже? Ако той беше мъжкарят, нямаше да каже името на това момиче. И после във фитнеса нямаше да почервенее от яд, когато с Нед му доказахме, че е излъган, и двамата също сме били с нея, а тя го е лъгала, че е нямала нищо общо с мен, само и само да го вкара в леглото. Той побесня и почна да я псува.

- Явно много неща на Боби са спестени и не са излъчвани. Дори и пиянството му не беше показано...
Лили : Какво пиянство?! Той не беше ял цял ден. Борислав припадна от глад часове по-късно. Той все пак е спортист, на режим.
Миро : Така е. Обаче страшно много ме издразни с коментарите си, че аз съм е*ати пе*ала, щом съм обул прашките, и мислех да му кажа: “Бай Х*й, ти никога не би го направил, ама яде месото и кюфтетата. Защото, ако не бях сложил прашките, щеше да ми ядеш гъ*а”.

Виж как са се развили нещата – единият си е хванал един образ, другият – друг и си карат до край в предаването. Дразни ме, че така са показани нещата, че един е изкаран лош, а другият добър с разни фрази, хванати оттук-оттам. Защо? Няма ли предистория това нещо?... В играта Боби ме обвинява и ме изкарва п*тка, защото съм бил свалял някакво негово гадже, а тя не ми е вързала. А историята е съвсем различна. Аз съм бил една година преди това с нея, спал съм с нея, той е бил излъганият, че не е спала с мен, за да може тя да си легне и с него, после той почва да я псува на име и да я хули.

Лили : То даже се оказа, че всеки, който излезе от “ Биг брадър ”, ви е сменяла въпросната девойка.

- Миро , защо Елена все още успява да те разстрои? Случва ли се нещо между вас?
Миро : Съвсем нормално е. Тя, ако е искала да е сред нас, щеше да влезе, защото е имала покана. Аз първо не знаех какво ще се случи, продуцентът ми каза, че ще я набере. Започнах да се извинявам, че го правя само заради мисията и съжалявам, че я безпокоя...

- Останахме с впечатление обаче, че й се извиняваш, че изобщо й се обаждаш, а не че й се обаждаш в рамките на предаването.
Миро : Естествено. За какво да й се обаждам? Нормални са ни отношенията, да се чуваме един път в годината, и то тя е звъняла. Месец преди да вляза, Елена отиде вкъщи да се извинява на майка ми, не знам защо. Искала да й простяла. Майка беше супер шокирана. Два часа по-късно дойде в офиса ми, кафе да пием. Не знам - явно Елена има някакъв проблем, не аз. После ми стана криво, че я намесиха за пореден път. Не беше желано от мен. Пак е постановка на “Биг брадър”. Пак се опитва да вкарва някакви стари емоции.

- Май и двамата сте набрали много на продуцентите?
Миро: Ние бяхме страшно положителни в Къщата, а нищо не е показано.
Лили: Знаеш ли кое е било най-смешното? Спомняш ли си, че коментирахме, че в президентския апартамент е много студено? Нарочно са спирали парното там, за да се гушкат Боби и Цеце.

- Има ли нещо между тях двамата реално?
Миро : Като излезе Боби навън, такъв ще й ...
Лили : Според мен, Цеце е влюбена в Боби .

Миро : Боби ще я овършее, но не е негов тип жена. Просто, ако не бяха камерите, тя щеше да го е отнесла. И толкова. Продуцентите видяха, че няма как да се получи между мен и Цеце, защото аз 55 хиляди пъти казах, че навън имам страхотен човек. И те си хванаха друг сателит да привържат към нея. Толкова е прозрачно, че нямам думи! Нормално е, като не им играя по свирката, веднага да сменят тактиката.

- Лили , ти беше много коментирана навън. Сани-Алекса каза, че си изключително лицемерен човек и си организирала коалицията срещу тризначките. Защо си била толкова настроена срещу тях?
Лили: Само мога да кажа, че тя има спешна нужда от психолог. Ама категорично! Тя изглежда като едно прасе. Направо се вбесих. Това момиче не съм го виждала шест години, освен това изобщо сме се срещали не повече от 10-12 пъти, считай колко ме познава. Тя, навремето, преди 10 години, е била много близка приятелка със снаха ми, на брат ми жена му, която е коренно различен човек, изключително достоен и стойностен. Само едно ще кажа за коалицията – на нито една номинация не съм номинирала тризначките и ще приключа този въпрос.

- Лили , защо се разделихте с Боби ?
Миро : Недей да го казваш! Не е заради Лили, а заради Борислав.
Лили: Така е. Не е намесен трети човек, причината е от страна на Борислав . Не мога да кажа, че съжалявам, но мога да кажа, че веднага след раздялата, той шест месеца след това, ми ревеше и ме молеше да го приема пак.

Миро : А на мен ми викаше “ревльото”!... Гадното е, че Тушев (единият от продуцентите на “ Биг брадър ” Радослав Тушев – б.а.) е хванал един образ и ме вкарва в него. И показва само най-лошото и най-негативното.

Лили : Да ви кажа, малко съм учудена, че ние двамата излезнахме вместо македонците.

Миро : Взели са решение в последния момент. На моя финал, когато Ники Кънчев обявяваше, че има половин-един процент разлика между мен и втория, майка, която е била отвън със слушалки и е чувала всичко, чула, че имам 74 % от вота. Ники Кънчев обявява 49 на 51, а аз съм имал 74 %. Знаеш ли защо не излязоха македонците?

Лили : Защо?

Миро : Защото Боби има рожден ден тази седмица, а Лестер е песнопоец.

Лили: Смятам, че ни изкараха, защото не им се вписахме в нито един сценарий. Подточка А: Борислав ме ревнува от новия ми приятел. Подточка Б: Двамата с Борислав се събираме отново, което няма как да стане. Подточка В: Мирослав среща нова любов в Къщата.

Миро : Замисълът им нямаше как да се получи, ние през цялото време им бяхме опозиция, знаехме им тактиката и я бойкотирахме.

Дни след като напусна „ Big Brother All Stars ”, бившата приятелка на Боби Ръгбиста Лиляна...
eye 2555 18:29 | 19.12.2012
Асиана Митева е въпросната дама, която направи трима съквартиранти баджанаци. Трима от тях направиха...
eye 1962 19:35 | 16.12.2012
Миро и Лили са съквартирантите, които бяха изгонени само 5 дни преди големия финал на шоуто "Биг...
eye 3070 10:00 | 13.12.2012
Сочен за един от най-големите мъжкари в Къщата на " Биг Брадър " - Боби , сподели пред Лиляна,...
eye 3427 21:01 | 12.12.2012
“ Поверително от NL ” излезе повече от телевизионно недоразумение. Гръмко...
eye 2743 16:01 | 13.10.2013
Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 64139
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 84465
жени и тачо годеж
Променен, поне на пръв поглед и покаял се, Тачо реши са изненада Жени с романтично поведение и...
eye 49925
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.