Любов между ученик и учителка в Благоевград

Екслузивно
Четвъртък, 20 Февруари 2020
Видяна: 11133 пъти | Добавена: 10:34 | 10.12.2012 | Източник: Блиц
забранена любов между ученик и учителка разбуни благоевград


Любовна история между ученик и учителка от Осмо СОУ „Арсени Костенцев“ разбуни духовете в Благоевград, пише вестник „Вяра” в днешния си брой. „От миналата година наблюдаваме как се натискат и целуват в двора на училището учителката по рисуване Екатерина Москова и дванайсетокласникът Костадин, пишат в писмо до „Вяра“ възмутени родители от областния център на Пиринско. Първоначално помислили, че била ученичка, след време разбрали, че била педагог.
"Най-интересното е, че всичко става със знанието на директора Сергей Биров, който се разбрал с тях да бъдат по-дискретни и нямал нищо против тяхната връзка", пишат още родителите, които се чудели дали децата им да продължат да учат в това училище. Потърсен за коментар по парливата тема, директорът Сергей Биров се взриви от гняв и нападна със закани и заплахи репортер на вестника: "Махайте се вън, да не сте посмели да пишете - крещя директорът по коридорите. - В училището няма условия за развитието на подобна връзка, твърденията са абсурдни - вилня директорът в емоционален изблик и с цялата си сериозност обясни, че до момента не били получени никакви сигнали за забранената любов - нито устни, нито писмени.

Учителката по рисуване Екатерина Москова е грабнала ума и сърцето на 19-год. Костадин Киричков. Тя е само на 25 г., нежна, умна, чаровна и била назначена миналата учебна година през месец март по заместване, тъй като титулярката била в отпуск по майчинство.

"В училището те нямат никакви служебни взаимо­отношения. Учителката по изобразително изкуство никога не е преподавала на дванайсетокласниците, категорично продължи защитната си реч директорът пред репортер на вестника, пратен на място да провери сигнала на възмутени родители до редакцията на вестника.

От своя страна младата преподавателка Екатерина Москова отрече любовни отношения с ученик. Тя разкри, че познавала ученици от 12-и клас още преди да постъпи на работа в училището. "Аз съм в близки отношения с ученици не само от 12-и клас, с всички, но нямам любовни отношения с никой ученик, просто обичам работата си", скромно със свян каза преподавателката.

"Всеки е свободен в чувствата си. Аз не мога да си позволя да смесвам служебните си задължения с лични", допълни още Москова, която наскоро завършила специалността изобразително изкуство в ЮЗУ "Неофит Рилски". Според нея винаги ще се намерят недоброжелатели, които да проявят завистта си и лошото си възпитание под различна форма.

Учители от училището в благоевградския квартал "Еленово" споделиха, че са чули и знаят много за връзката на младата преподавателка с ученика, но мислили, че с течение на времето връзката щяла да приключи така бързо, както е и пламнала. Педагогическата съветничка в училището Жулиета Думбанова призна, че е привикала родителите на момчето и са водени разговори, но отказа подробности около реакцията на родителите.

Ученици от школото пък разглеждали в захлас снимки на учителката и, ученика във "фейсбук", които били заедно на лагер в Балчик това лято, и дълго време коментирали.

След репортерска проверка в петък на обяд в Осмо СОУ "Арсени Костенцев" преподавателката по изобразително изкуство Екатерина Москова изненадващо подава молба за напускане, обади се директорът на редакционен телефон с новината вчера.

Някогашните приятелки Андреа и Николета Лозанова поведоха нова битка. Съпругата на Валери Божинов ,...
eye 54481 11:28 | 12.12.2013
Зловещо и кърваво секс убийство разплетоха криминалисти от Мичигън, САЩ . 55-годишен бизнесмен удуши...
eye 2543 11:28 | 11.09.2013
Златотърсачката Джена! Такова име излезе на фолк певицата, след като бившият й любовник –...
eye 4126 12:53 | 03.04.2013
Много жени се вълнуват от въпроса как да бъдат страстни и желани любовници. Много от представителките на...
eye 3126 12:52 | 09.12.2012
Глория призна, че сърцето й е свободно чака своя принц. Фолк певицата имаше любовна тръпка...
eye 54032 11:49 | 17.12.2013
Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 62314
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 82497
жени и тачо годеж
Променен, поне на пръв поглед и покаял се, Тачо реши са изненада Жени с романтично поведение и...
eye 48040
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.