Краят на света е лъжа, искат да сме дебили! Настъпва велик космически преход!

Екслузивно
Вторник, 04 Август 2020
Видяна: 2523 пъти | Добавена: 18:59 | 19.12.2012 | Източник: Блиц
стамен стаменов: краят на света е постановка на световната мафия, тя иска да сме дебили-


Какво ще стане на 21 декември 2012 година? Само след два дни ще се събудим на въпросната дата, за която учени, езотерици, врачки, шарлатани и какви ли още не се упражняват да разсъждават. Скептиците видяха края на света, оптимистите - влизане в светла духовна ера. БЛИЦ разговаря със Стамен Стаменов от асоциация "Феномени".
- Извънземните признаха само 3 от научните ни истини - че Земята не е плоска, че се върти и че не е център на Вселената

- Лейди Гага и метълите са посредници на рептилите, пият енергиите на дечицата ни

- Идва 21 декември , народът истерясва... Вие какво казвате по тази тема?
- Ако се опрем на нагнетявания ужас, естествено сами можем да колабираме. Въпросът е, че първо на първо нито древните, нито съвременните духовни учени-езотерици някога са твърдяли подобно нещо. Това е постановка на световната мафия-глобалния елит, който иска постоянно да създава проблеми и да унищожава населението на планетата. Те искат човечеството постоянно да тъне в страхове и ужаси и да има бедствия. Това е тяхната програма-максимум.

- А какво става на практика на тази дата?
- Велик космически преход. Това е вселенски процес, израз на големите космически цикли, упрявлаващи всичко в тази вселена. Развитието на вселената е спирала, вървим от една витка на спиралата в друга витка и това са октавите на пространство-времето. Всяка октава се характеризира с точно определена вибрация и за да проникнем, трябва да сме адекватни да сме в синхрон. Няма ли го този синхрон, отпадаме от конкретното ниво. Ако световете допуснат да деградират духовно, т.е да свалят вибрациите, пропадаме в по-ниското. Когато цивилизацията се развива в хармония със законите на Вселената, се върви негоре по спиралата. Във Вселената всички процеси са точно програмирани и хармонизирани. Всичко, което е в дисхармония, изчезва. То се самоунищожава или тя го унищожава. Вселената е категорична. Ако се въздигнем духовно и се развием по вибрация, скачаме на по-високо ниво. Ето това предстои за нашия свят да стане. Да скочим от третото в четвъртото и петото измерение

- Чисто физикално как изглежда датата 21 декември? Какво ще се случи в галактиката?
- Процесът е започнал още в средата на 80-те години и се нарича великата космическа конвергенция. За тези процеси не говорят представителите на официалната наука , а възпитаниците на древните духовни школи, които пазят огъня на своите познания – на Зороастър в Персия, на Буда в Индия и Китай, Платоновата академия, школата на Питагор. Черната мафия в Европа започва да друса човечеството, защото определя какво да учи, как да се развива, кое да се развива и дори учени се унищожават на физическо ниво. Така че официалната наука не говори за такива неща. Въпросът опира до смяна на вибрациите на цялата вселенска структура. Променят се много неща, интензитетът на магнитното поле на земята започна да пада с доста проценти.

- Как влияят тези вселенски промени върху хората?
- Върху цялата биосфера влияят катастрофално. Ако магнитното поле падне внезапно, можем да си загубим дори паметта. По косвени показатели се съди за промяната във Вселената. Аномалиите рязко се отразяват на магнитопланетарната сфера, които пречат на комуникациите и на полетите със самолети. Гражданските авиолинии търпят проблеми, стават по 100 авиокатастрофи годишно. Цялата апаратура е устроена на електромагнитния принцип и се влияе от това.

- Но се сочат всякакви други причини за авиокатастрофите.
- Не, специалистите знаят за какво става дума, друг е въпросът, че не го казват публично. От 1987 година има и други промени. Ледниците се топят, магнитното ядро промени своя режим. Между другото 90 процента от фундаменталното познание е чудовищна измишльотина. Няма нищо вярно от това, което съвременната фундаментална физика казва. Всичко е тинтири-минтири, дрън-дрън ярина. Световната мафия цели да сме дебили и накрая да ни изплюе от месомелачката. Коалиционен отряд от извънземни ни признава, че имаме само три попадения – че Земята не е плоска, че се върти и че не е център на Вселената. Всичко във Вселената се случва с абсолютна точност и под пълен контрол от Всевишния.

- Ще се подредят ли планетите в една линия?
- На 21 декември приключва слънчев цикъл на въртене и до космическа секунда съвпада със завършващия цикъл на земята. Част от планетите ще застанат на една ос със слънцето. Енергийната ос на земята ще съвпадне със слънчевия екватор, а той се прелива изцяло с галактическия екватор. Имаме абсолютно сливане на екватори. Става гигантска феерия – Вселената излъчва маса импулси – светлинни кодове, и ги изпраща по всички шевове. Първо ще навести нас, защото е крайно време и ние да станем адекватни с всевишните закони. Планетата Земя започва да променя всичко – животът се променя. И тежко и горко на човеците, които останат да вибрират на старите си честоти. Те ще се сринат в октавите на пространство-времето.

- Т.е. хората трябва да си променят вибрациите. Как всеки човек да направи това?
- Със спазването на божествените закони - само с водене на изключително примирен начин на живот и молитви с медитации, в които да си представяме, че майка Гея е живо същество и че се нуждае от нашата енергия, която трябва да излъчим към нея, за да повдигне собствените си вибрации.

- Това ми прилича на йога...
- То това е йога, която беше анатемосана по едно време от тая измет глобалната мафия, от адовите изчадия, които съсипаха човечеството. Те измислиха материалистичната наука и материалистичните идологии.

- Но йогата сега е доста модерна, никой не я спира.
- Ами не могат да застанат срещу процесите на вселената, защото тя ще ги издуха. Ако не променим тази цивилизация генерално и из основи, си отиваме като магарета без история. И ония отгоре, които искат да ни помогнат, няма да могат, защото сега много ни помагат. Дори са ни преместили на друга времева линия, за да не ни ударят глобалните геофизични природни катаклизми. Иначе щяхме да сме гушнали букета.

- Какви доказателства има за тези отгоре?
- Пълни.

- Кои са те?
- Съществата на светлината, които винаги са помагали на човечеството и без тях ние можем само да деградираме и израждаме.

- Но те достатъчно са ни оставили да деградираме?
- Те бяха заети с космически проблеми, с войни с тъмните сили в лицето на рептилиите, които владеят планетата все още. Глобалната мафия, черната аристокрация в лицето на богаташите е издънка на рептилиите.

- Има ли ги при нас?
- Има ги естествено.

- В чие лице ги виждате?
- Всеки, който е звяр и безчинства на гърба на другите, е от тях. Над 70 на сто от престъпния свят, отгледан от ДС и БКП, са от тях. Или трябва да влезем в съзвучие със вселенските закони, или си отиваме. Но това няма да стане сега на 21 декември. Те са ни дали отсрочка от 10 години от духовната йерархия. И ако те не успеят да ни променят, носят отговорност от по-висшите йерархии.

- Защо да не успеят?
- Защото ние сме непослушни, една част от човечеството живеят като таральончовци. И всеки казва: какво зависи от мен, и се е свил в черупката си. Но искат да ядат, да дишат и т.н. Всичко това се създава и ни се дава безплатно, и се праща отгоре. А световната мафия казва, че всичко е пари.

- Вие говорите за световната конспирация?
- Не това не е конспирация, това е реален процес, за който има план. А ние живеем в илюзии. Огромна част от човеците са жалки същества – бият ги на всички нива. Има матричен дефект.

- Лошият човешки материал ли имате предвид?
- Не е лош материала, а матрицата в която еволюира човешкия материал.

- Къде сме ние в световната конспирация?
- Рептилианите от англосаксонски произход ни изпиха кръвчицата и трябва да се знае, че ЕК нищо няма да даде на България, а ще вземе всичко до 2029 година. Има план на световната мафия дотогава да изтребят всичко тук и на наше място трябва да дойдат те. Защото знаят, че това е божествена земя. А управниците ни им вършат черната работа и им строят магистрали, за да дойдат по-лесно.

- Какво ще се случи все пак с нас?
- Всичко зависи от нас - ако сме роби, ще ни изколят като добитък и даже няма да ни погребат. Българският народ трябва да се обърне към матерната си същност - духовността.

- Промените във вселената няма ли да ни помогнат да се справим?
- Както се казва - помогни си сам, за да ти помогнат и другите. Във висшите нива ще отидат само кротките, благородните, чистите и добрите. Вселената е хармония, не е кошче за боклук.

- Кои са рептилиите у нас?
- Дянков е чуждопланетарна структура. Пратиха го тук, за да ни довършат. Не знам за други. Но по делата им ще ги познаете кои са рептилии. Например Лейди Гага служи на рептилиите – нещастните ни дечица ходят по стадионите и викат като луди на концертите й и така рептилиите им пият енергиите, защото те с това се хранят. Лейди Гага е медиатор. Всички рок и метъли, които миткат по целия свят, са оръдие в ръцете на рептилиите.

- Действа ли вашата асоциация “Феномени” в момента?
- Не, сега не действа, защото ми измориха много народ. Направиха ни магии. Намерихме камъни от гробове, кости от мъртъвци със специални знаци, заровени в цветарниците на офиса. Двама души ми умряха и секретарката ми едва не полудя, добре че се оттегли преди три години. Намерихме ги тези неща, стояли са повече от 10 години, и ги хвърлихме.

- Всеки ли може да прави магии?
- Всеки, стига да владее технологиите и зависи от степента му на отдаденост на дявола.

Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 63928
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 84131
жени и тачо годеж
Променен, поне на пръв поглед и покаял се, Тачо реши са изненада Жени с романтично поведение и...
eye 49728
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.