Как да имаме щастлива връзка?

Екслузивно
Вторник, 07 Април 2020
Видяна: 3601 пъти | Добавена: 12:36 | 20.12.2012 | Източник: Хай Клуб
рецепта за щастлива връзка

Мечтата на всеки е да открие формулата за успешна и хармонична любовна връзка . За жалост, аз също не мога да се похваля, че я знам, но мога да ти помогна да откриеш поне първото неизвестно . Именно- първата предпоставка за успешна връзка.

Може да не ти се вярва, но нагласата, с която започваш един вид взаимоотношения, е много важна. Ако ти започнеш дадено съдружие / или любовна връзка/ с нагласата, че в първия удобен случай, ще го прекратиш, тази връзка е свършила още преди да е започнала. Ти подсъзнателно обричаш на провал нещо, което може да бъде полезно за теб и дори фактор, който ще промени живота ти изцяло. Eто как да не започваш една връзка:

Не започвай дадена връзка с нагласата, че е само временно увлечение. По този начин нараняваш и себе си, и половинката си. Ако нямаш сериозни намерения / не визирам женитба/, общувай с този човек като с приятел, но не подхранвай излишно надеждите му/й.

Не позволявай някой да те манипулира. Ако потенциалното ти половинка „те сваля" само заради парите, положението ти / или това на родителите ти/ в обществото или някаква друга причина, различна от любов, зарежи го. Не е за теб. Нали не искаш до себе си използвач?

Не вярвай на мита, че противоположностите се привличат. Ако ти си домошар/ка, а той/тя си пада по среднощни партита, ако ти си романтик/чка, а той/тя прагматик/чка, едва ли ще изградите хармонична връзка. Просто ще се изморите много бързо от кампрамисите, които всеки ще се опитва да прави.

След всичките тези изрази: „Не прави това", „Не прави онова"... ще се запиташ: „Ами, какво да правя тогава?!". И с право! Аз ще ти кажа- ако обектът на твоите желания откликва на поканите и симпатиите ти, приятно ви е да си говорите и да прекарвате времето си заедно, излизайте по-често в компания. Така ще ви е по-лесно и на двамата да се отпуснете, а и ще имате повече теми на разговор. Избягвате дългите и конфузни минути на безсмислено мълчание. Говорете си като приятели, разказвайте си интересни случки, опитайте се да се опознаете максимално. Ако след този „ приятелски" период на опознаване чувствата ви се запазят и дори задълбочат, можеш да направиш първата крачка, като го/ я поканиш на „ приятелско" кафе само двамата. Направете тези кафета традиция и, кoгaтo намерш удобен момент, просто кажи какво чувстваш. Има само едно НО. Ако усетиш, че отношенията ви са по-скоро приятелски и твоята кандидат-половинка те приема само като приятел, рискуваш да изгубиш и приятеля, и половинката в негово/нейно лицe. Така че трябва да бъдеш много внимателен/на в периода да „приятелството" и да наблюдаваш отношението му/й към теб!

Камелия е сигурна, че би простила всичко на любимия си Цветин . Двамата са заедно от около 15...
eye 3054 10:57 | 12.07.2013
Фолк певецът не разкрива от какъв пол е половинката му. Крум споделя, че лятото е любимият му сезон...
eye 2305 10:07 | 27.06.2013
Бившият на Алисия изпратил на синоптичката куп червени рози. Никол Станкулова категорично отрече...
eye 3099 18:56 | 20.06.2013
Известният блондин е хлътнал сериозно по Елена. Връзката на Део и Елена става все по-сериозна....
eye 3928 15:11 | 13.06.2013
Певицата Риана сподели, че е прекъснала всякакви контакти с бившия си приятел Крис Браун . Близки...
eye 1196 11:08 | 06.06.2013
Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 62963
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 83114
жени и тачо годеж
Променен, поне на пръв поглед и покаял се, Тачо реши са изненада Жени с романтично поведение и...
eye 48707
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.