Какъв трябва да бъде перфектният баща за дедето ми

Екслузивно
Понеделник, 25 Май 2020
Видяна: 1918 пъти | Добавена: 10:10 | 23.11.2012 | Източник: raboteshtomomiche
перфектният татко

Независимо дали си признаваме или не, когато връзката ни с определен мъж започне да става сериозна, през главата ни винаги минава мисълта дали той би бил най-добрият баща за моето дете.
С идеята да представим характеристиките на перфектния татко, потърсихме обобщена картна на мнения и очаквания на различни дами. Така в списание Кенгуру (kenguru.bg) попаднахме на 25 правила, които са оформени след допитване за това какъв е идеялният баща сред представителки на нежния пол. Всички те може би очертават именно образа на търсения и желан перфектен татко.

1. Най-добрият баща в света избира заедно с вас аксесоарите за детската стая и предпочита да купува само екологично чисти мебели за детето. Той прави ремонта в детската много преди раждането на бебето, защото знае, че тя трябва да бъде добре проветрена преди неговата поява.

2. Перфектният баща, разбира се, не пуши във ваше присъствие, особено ако сте решили да се откажете от този вреден навик поне през бременността. Освен това използва случая самият той да откаже пушенето веднъж завинаги.

3. По време на бременността сте качили няколко излишни килограма? Забележителният баща винаги може да направи така, че снимките и видеото да показват само вашите достойнства.

4. Търпеливият мъж и най-добрият баща на света остава спокоен, когато вие рязко сменяте настроенията си. Той знае, че подобно поведение е естествено за бременната и то просто трябва да се преживее.

5. Загриженият мъж и бъдещ баща по време на денонощието е готов да ви закара в родилния дом с бясна скорост само като се осъмни, че контракциите на неговата любима са зачестили достатъчно.

6. Най-добрият татко на света разказва на вас и вашето обкръжение как се е чувствал по време на раждането, как е чакал да се върнете вкъщи и как се е радвал, когато за първи път е взел бебето в ръцете си! При тези думи очите ви направо се насълзяват и това е напълно естествено!

7. Перфектният баща си взима достатъчно отпуск, когато вие се връщате от родилния дом с бебето. Той иска да бъде до вас, да ви подкрепя и да помага в грижите за бебето. Поне първите седмици си е вкъщи, докато не свикнете към новия режим, който е труден за всички.

8. Истинският баща не скрива радостта си, когато му съобщавате, че сте бременна. Ако е малко изненадан от тази новост, след известно време със сигурност ще ви обясни защо е реагирал така сдържано. На него също му е известно, че ще ви е много приятно, ако ви поднесе красив букет или малък подарък!

9. Когато загриженият татко се връща отново на работа, той използва всяка възможност да звънне вкъщи или да ви прати нежно послание с признание за любовта си по пощата, например. Вие бързо го получавате и, разбира се, ви е много приятно.

10. Най-добрият татко на света е сдържан при сексуалните си желания. Само ласки, целувки и нежни прегръдки. Той много добре разбира, че бременната има моменти, в които чувства дискомфорт. Но това не означава, че няма да ви показва, че сте също толкова желана от него, както преди. Да, отличният баща ви разбира перфектно!

11. Щедрият мъж и баща обмисля какъв подарък ще ви допадне след раждането на детето. Например някое украшение или дреха, която сте си харесали, когато сте излизали заедно на пазар. И, разбира се, той никога няма да замести харесаната от вас вещ с друга подобна такава.

12. Внимателният баща чете заедно с вас списания за млади родители. Интересно му е всичко, което касае възпитанието и отглеждането на децата - все пак иска децата му да растат здрави и да се развиват правилно.

13. Когато се прибира от работа, идеалният баща няма търпение да ви разкаже как е протекъл денят му. Първо разпитва за вашия ден с детето и едва след това разказва за себе си.

14. Идеалният баща е способен да разбере, че вие сте уморена и понякога се прибира по-рано, за да ви помогне да свършите най-важните домашни задължения: да изчистите, да прострете или да напазарувате.

15. Перфектният баща става през нощта, за да нагледа детето. Не ви се налага да го молите и да му напомняте: „Дани плаче, моля те отиди да видиш какво става".

16. Най-добрият татко на света предварително организира отпуската си, като внимателно отчита всички технически моменти: удобство, път, транспорт и безопасност, ако пътувате.

17. Добрият татко излиза по-рано от работа от време на време, за да заведе мъника на доктор. Той се интересува кой и как лекува неговия наследник.

18. Най-добрият татко на света без никакви съмнения застава на ваша страна, когато неговата фамилия реагира на методите ви на възпитание. Все пак той живее с вас, а не с майка си!

19. Добрият баща се съветва с вас дали да вземете детегледачка или помощница вкъщи, ако почувства, че сте на предела на силите си.

20. Добрият баща взима детето на разходка при всеки удобен случай. Той знае, че и вие имате нужда от почивка и време за себе си.

21. Отговорният баща винаги присъства на училищните празници докрай. Защото той самият иска.

22. Грижовният и любящ баща взима участие в подреждането на играчките и следи за реда на собствените си вещи.

23. Идеалният баща е прецизен в изпълнението на дневния режим на детето: къпане, хранене, спане. Той разбира, че детето има нужда от тези времеви ориентири.

24. При необходимост добрият баща може да каже на детето: „Не!", „Спри!". При това на вас няма да ви се налага да го молите да се намесва.

25. Най-добрият баща на света не ви противоречи пред децата и им казва да ви слушат, когато се държат неприлично. А това наистина е приятно!

Баща дари бъбрек на дъщеря си , предадоха от пресцентъра на Александровска болница . Състоянието и...
eye 51647 14:43 | 21.11.2013
Ампутираха и двата крака на бургаския художник Димитър Димитров , който е и биологичният баща на...
eye 2210 19:31 | 28.10.2013
4-годишно хлапе простреля в гърдите 2-годишното си братче при игра с въздушна пушка , предадоха от...
eye 1922 11:03 | 16.10.2013
Според решение на съда от петък българката Елисавета Попова няма право вече да вижда дъщеря си Меган....
eye 2595 10:19 | 09.09.2013
Веселин Топалов вече е горд баща - в ранните часове през нощта в сряда неговата испанска съпруга...
eye 2371 11:44 | 29.08.2013
Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 63737
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 83952
жени и тачо годеж
Променен, поне на пръв поглед и покаял се, Тачо реши са изненада Жени с романтично поведение и...
eye 49514
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.