Извънземните вече са сред нас

Екслузивно
Сряда, 21 Април 2021
Видяна: 11598 пъти | Добавена: 11:29 | 16.11.2012 | Източник: Новинар
извънземни крачат сред нас

Тъмният световен елит крои планове за изтреблението ни

Напоследък все по-често ставаме свидетели на странни светлини в небето. По медиите валят съобщения за видени НЛО над големите градове в целия свят, а хора от цялата планета твърдят, че са били отвлечени от сивите човечета или контактуват със същества от други светове. Човечеството винаги си е задавало въпроса дали е само във Вселената, но досега всичките ни опити да открием събратя по разум са удряли на камък.

Това обаче е официалната версия, която ни представят НАСА и правителствата. Конспиратори и уфолози по целия свят упорито твърдят, че истината е далеч по-потресаваща, а човечеството е държано в неведение и инопланетяните крачат необезпокоявано сред нас от хилядолетия. За посещенията им в далечното минало свидетелстват и множеството необясними находки и изображения на същества с облекла, които подозрително приличат на скафандри.

Човечеството е сляп роб

Някои стигат и по-далеч, като твърдят, че човечеството е създадено от извънземните раси и е техен сляп роб, без дори да подозира. Според конспираторите планетата е под властта на тайнствен и тъмен елит, наричащ себе си Илюминати, които всъщност изобщо не са хора, а само изглеждат като нас. Но дали това е така? „Новинар” се свърза с двама видни представители от българските езотерични следи. Говорихме с председателя на асоциация „Феномени” Стамен Стаменов и ясновидката маг Селена, която е прочута с безгрешните си и точни прогнози. „Извънземните не са преставали да се намесват в съдбата на човечеството.

От зората на тази цивилизация те не само, че са тук, те дирижират парада. Лошото е, че този парад се дирижира от т.нар. тъмни сили. От тези хищници, които разпространяват вируса на насилието и жестокостите в цялата галактика”, заяви пред екипа ни Стаменов.

Хората са жертва на кръвожадни рептилоидни същества

Той обясни, че планетата ни и човечеството са жертва на влечугоподобните рептилии, които идват от Вселената преди нашата (Според книгата „Урантия” нашата Вселена – Небадон, е седмата по ред. – б.а.) и толкова коварно са обсебили цялата ни цивилизация, че в момента се намираме в точката, която може да бъде наречена апогей на нашето нещастие. „Това, което правим на Земята днес, е без прецедент за цялата история на расата ни от последните й 6000-7000 години”, посочи езотерикът. „Ние сме изключително агресивни, първични и варварски настроени спрямо природата, планетата, космоса и Твореца създател”, възмути се той.

Стаменов добави, че в момента на Земята гъмжи от свръхсекретни проекти и програми, които се осъществяват без знанието на хората и се ръководят от секретния световен елит в сянка. „Това са хора, които носят в генетиката си огромен процент рептилско ДНК, а влечугоподобните ги следят, управляват и насочват към ръководните позиции на нашата цивилизация”, уточни председателят на асоциация „Феномени”. „Там, където има власт и пари, те са там”, подчерта той.

Създадени сме от раса инопланетяни

Самите рептилии са участвали в създаването на нашата раса, за което говорят и клинописите и рисунките от древен Шумер, изследвани от учения Закария Ситчин.

„Ситчин установява, че преди около 400-450 000 години на Земята са дошли Аннунаките от Нибиру. Те са започнали да правят чудовищни генетични експерименти. На тях им е трябвало същество, което да върши тежката работа и затова създали първия човек, който бил черен. Всеки един човек носи в себе си и рептилиански гени. Въпросът е доколко човешкото същество ще бъде подчинено на рептилианската психика, която е изумително коварна и жестока”, разказа ни езотерикът.

Под ръководството на тези същества човечеството води кръвопролитни войни и се самоунищожава. Оказва се обаче, че влечугоподобните същества далеч не са единствените посетители на планетата. Стаменов цитира данни, според които до края на миналия век на Земята са присъствали представители на 53 извънземни раси, като има инопланетяни, които на практика са неразличими на външен вид от нас.

Има надежда за цивилизацията ни

Стаменов обясни, че планът на Илюминатите е тоталното изтребление на поне 90 процента от човечеството, а останалите ни събратя да бъдат превърнати в роби. Това става чрез отравянето на въздуха, водата, храната и почвата и предизвикването на изкуствени природни катаклизми чрез йоносферното оръжие HAARP, както и ръсенето на вируси и отровни химически съединения от самолетите (т.нар. кемтрейлс). Но има надежда.

Земята е под постоянното наблюдение на светлите сили от Галактическата федерация, която е създадена преди повече от 4,5 млн. години и в момента обединява над 220 000 извънземни нации. „Светлите сили също имат представители тук, но те идват само за кратко време, предупреждават и следят много внимателно дистанционно. Те, разбира се, правят всичко, което е по силите им да ни запазят от самите нас”, заяви конспираторът.

Стаменов е категоричен, че в случай на нужда представителите на федерацията могат да изтребят тъмния световен елит за 8 минути с високоразвитата си технология. Най-важното в момента обаче е пробуждането на човечеството. „Или се оправяме и ликвидираме този елит, който не подлежи на промяна заради отровения си от рептилиите мозък, или си отиваме”, завърши Стаменов.

Два обекта, които според специалисти е много вероятно да представляват извънземни космически апарати, се...
eye 7293 16:07 | 28.01.2013
Три гигантски космически кораба се приближават към Земята! Учените смятат, че новите кораби ще...
eye 4683 13:00 | 18.01.2013
Видеозапис от охранителна камера, за който се твърди, че е бил заснет в района на Черно море, е уловил...
eye 2245 08:18 | 20.12.2012
Неидентифициран летящ обект се е появил над Лом и е хвърлил в смут жителите на крайдунавския град....
eye 2570 09:45 | 05.12.2012
Извънземните ще дойдат при нас с мир. Те изпратили послание чрез житен кръг в Англия, който бил...
eye 3213 10:19 | 30.11.2012
Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 64613
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 85064
жени и тачо годеж
Променен, поне на пръв поглед и покаял се, Тачо реши са изненада Жени с романтично поведение и...
eye 50479
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.