Дневен хороскоп за понеделник 11 март 2013 година

Екслузивно
Петък, 29 Май 2020
Видяна: 2032 пъти | Добавена: 06:26 | 11.03.2013 | Източник: астродата

Понеделник идва предоставяйки доста значителни възможности за реализация. Денят е изпълнен със силен късмет, от който задължително трябва да се възползвате. В никакъв случай не се поддавайте на провокации. Пренебрегнете всичко което може да ви навреди. Успешно прескачате допускането на грешки., споделят от astrodata.bg

ОВЕН 21 март - 19 април

Ярък успех
Предимството на Овните е очевидно през този ден, не само поради активността, с която ще действат, но и защото късметът им ще е доста изразителен.. Това обаче няма да попречи на противниците ви да се опитат чрез коварни действия да спрат движението ви напред. Ще последва мощен скандал и тежък удар върху подлеците. Понеделник предоставя чудесни условия за хубави делови постижения и за удовлетворителни парични печалби, както и за успешни контакти или за провеждане на делови преговори. Силен успех се очертава и в личен план.

ТЕЛЕЦ 20 април - 20 май

Добри постижения
Сполучлив ден с много добри възможности за реализация на деловите цели и за парични печалби. Напрежението обаче особено в деловите среди, няма да е малко. Ще влезете в остра конфронтация с хора, които се опитват всячески на парализират осъществяването на намеренията ви, което ще породи скандали, след които ще ги отстраните от пътя си. По-неизгодна е позицията ви за постигане на личните цели и проекти. В тази сфера ситуацията не може да се определи като затрудняваща, но в крайна сметка липсата на шанс в личните дела ще си каже думата.

БЛИЗНАЦИ 21 май - 20 юни

Значителни постижения
Понеделник е особено благоприятен за деловата ви реализация. Освен, че късметът ви е силен, не може да се пренебрегне и фактът, че почти всички представители на Близнаци ще демонстрират ярка активност в осъществяването на целите си, което безспорно означава значителен успех. Има една малка група от зодията, при които условията не биха могли да се определят като благоприятни, поради наличието на голяма нестабилност в заобикалящите обстоятелства. Явлението е временно, а мобилизацията за осъществяване на целите е задължителна.

РАК 21 юни - 22 юли

Успешет, но нервен ден
Възможностите, които понеделник разкрива в делово отношение за Раците, са доста благоприятни от гледна точка на печалби и материални постижения. Проблемите през този ден се свързват с неверни твърдения и клевети ,които в едни случаи се разпространяват от ваши колеги или партньори, а в други, източник на въпросните сплетни се оказват познати от обществените среди. Мнозина ще се разгневят не на шега, и ще прекъснат взаимоотношенията си с тези хора. Понеделник ще ви зарадва и с много добра реализация на личните намеления.

ЛЪВ 23 юли - 22 август

Постигане на цели
Много благоприятен ден за осъществяване на значителни цели, засягащи настоящите ви делови или обществени позиции, както и за реализиране на плановете, чрез които възнамерявате да стабилизирате бъдещето си в съответните сфери. В този смисъл определено може да се прогнозира поемане на нови професионални задължения, или смяна на работата. Необходимо е да сте категорични, и което може би е по-важно, да не се увличате по неосъществими идеи. Човек с влияние ще подкрепи стремежите ви, и несъмнено ще ги реализирате в пълнота.

ДЕВА 23 август - 22 септември

Превъзмогване на пречките
Девите разполагат с много добри възможности за постигне на целите си, но въпреки това, понеделник няма да мине без напрежение. Някой от хората в обкражението ще се опита да ви попречи, което ще постави началото на мощен скандал. Ще успеете да реализирате целите си с подобаващ ефект, а вредната намеса ще отстраните безостатъчно. Необходимо е да сте мобилизирани и действате настойчиво, защото в момента е налице едно вредно влияние, което силно пречи на концентрацията, предизвиква разводняване на обстоятелствата, и отдалечава сполуката

ВЕЗНИ 23 септември - 22 октомври

Хубава реализация
В синтезиран вид характеристиката на вашия понеделник звучи така борба, кавги, преодоляване на противникови атаки, и успех! Напрежението няма да е малко и ще извади от равновесие мнозина от представителите на зодията, но активността ви ще е несломима. Деловата и финансовата сполука са дебело подчертани, както и успехите в административните сфери. Реализацията на личните цели също не е извън периметъра на благоприятното влияние. Чудесен успех ще завоюват онези ат Везните, които ще возят преговори – делови или по други въпроси.

СКОРПИОН 23 октомври - 21 ноември

Не се подавайте на провокации
Този ден е доста благоприятен и предоставя чудесни възможности за реализация на делови и финансови цели, но значението му е двойно, защото е носител на провокационни ситуации. Най-важното е да се владеете умело и да не се подавате на провокации, защото загубите ли вътрешното си равновесие, е сигурно, че нищо по-ложително не може да очаквате през деня. Другото, не по-малко важно предупреждение е да внимавате във взаимоотношенията. Не влизайте в кавги и гледайте критично на съблазнителните предложения. Просто се пазете.

СТРЕЛЕЦ 22 ноември - 21 декември

Чудесен късмет
Силният късмет, с който разполагат Стрелците, е надеждна основа за успешна реализация в понеделник. Такава ще имате в професионалната дейност,в личен план, при осъществяване на цели чрез административни инстанции, и във взаимните партньорски ангажименти. Повече напрежение се очертана във финансовата сфера и по въпроси засягащи парични взаимоотношения. Тук ще възникнат кавги и ще ви се наложи да действате безцеремонно, са да защитите правотата си. Всъщност, такъв ще е стилът и на онези, които ще се опитат да спечелят за ваша сметка.

КОЗИРОГ 22 декември - 19 януари

Печеливши възможности
Сполучлив и благоприятен ден, който обаче и при Козирозите няма да мине без напрежение. Очертава се предимно в бизнеса, партньорството и обществените контакти. Осъществяването на деловите цели ще е успешно не само като професионална дейност, но и за провеждащите преговори и пътуващите по делата си. Проблемното развитие за едни от вас засяга отминали и неизяснени ситуации най-често финансови, а при други се свързва с неизпълнено обещание за връщане на дълг. По принцип, понеделник е доста успешен за печалби.

ВОДОЛЕЙ 20 януари - 18 февруари

Значителни възможности
Днес Водолеите разполагат с много силен късмет, който ще работи на пълни обороти при провеждане на преговори, сключване на сделки, пътувания от делово естество, и разбира се при осъществяване на професионалните задачи. Добрият шанс не ви отминава и при реализиране на личните цели, които за едни се свързват с предварително уговорени важни контакти, а при други са от любовно естество. Онези от зодията, които възнамеряват да поискат помощта на влиятелна личност за уреждане на нещо или, за да постигане на стабилност,, да не пропускат деня.

РИБИ 19 февруари - 20 март

Реален успех
Добра реализация на целите ще радва и представителите на Риби през този ден. На първо място може да се посочат хубавите финансови постъпления, които можете да постигнете. Професионалният ден няма да ви сблъска със затруднения, защото за преобладаващата част от вас може да се каже, че е ярко мобилизирана. Има и такива, които разчитат повече на хитри действия, за да съхранят усилията си, но и в тези случаи не възникват проблеми. Известни пропуски ще възникнат при тези Риби, които са готови да жертват сполуката заради любовни съблазни.

Водещата на “Горещо” Венета Райкова ще си има второ дете и то  ще е момиченце със...
eye 3342 10:52 | 23.06.2013
Много хора твърдо вярват в хороскопа си и смятат, че зодиакалният знак определя характера. Ако...
eye 7665 11:41 | 18.03.2013
Динамичен и прогресивен, вторник идва със своите възможности. Денят е изпълнен с ангажименти за които...
eye 2094 07:30 | 12.03.2013
Овен Чуждите легла са спорт Овенът е известен любовчия и затова и към изневярата се отнася като към...
eye 2964 12:22 | 09.03.2013
Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 63746
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 83961
жени и тачо годеж
Променен, поне на пръв поглед и покаял се, Тачо реши са изненада Жени с романтично поведение и...
eye 49523
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.