Дневен хороскоп за вторник 12 март 2013 година

Екслузивно
Петък, 29 Май 2020
Видяна: 2094 пъти | Добавена: 07:30 | 12.03.2013 | Източник: астродата

Динамичен и прогресивен, вторник идва със своите възможности. Денят е изпълнен с ангажименти за които наистина нямате време в момента. Искате, неискате ще трябва да намерите необходимото време да се справите и с тях. Дързоста в изпълнението на служебните ви ангажименти не остава незабелязана и това ще допринесе за по-добра финансова реализация, споделят от астродата.бг

ОВЕН 21 март - 19 април

Силно напрежение
Борбеността, която представителите на Овен демонстрират постоянно, често им носи успех, което не е изключено да се случи и днес, защото има достатъчно по-ложителни фактори за това, но денят ще е много напрегнат. Срещу вас са насочени тежки противникови удари, които едва ли ще бъдат успешно отразени от всички. Ще отговорите подобаващо и ще накажете противниците си. Чрез мощта си, някои наистина ще постигнат сполуката, към която се стремят. За други обаче най-вероятно ще остане само утехата, че са дали заслужен урок на коварниците.

ТЕЛЕЦ 20 април - 20 май

Труден ден
Вторник ще сблъска Телците с проблеми, които засягат предимно деловите цели. Не става дума за дневната реализация на професионалните задачи, а за стремежите на мнозина от зодията да поемат допълнителна дейност, която в момента може да се определи като изгодна и добре платена поръчка. По въпроси от такова естество се очертава сблъсък с противници, в който едва ли ще сте победители. Истина е, че сте изправени пред началото на нов период в деловото развитие, но шансът за положително или отрицателно движение е петдесет на петдесет.

БЛИЗНАЦИ 21 май - 20 юни

Затруднения, но и успехи
На Близнаците никак не им лесно да си пробиват път напред, защото постоянно се натъкват на пречки от различно естество. Но когато се води „война”, следва да се предвидят полагащите се за целта жертви, а при добрия стратег, те винаги са значително по-малко. Точната тактика е единственият ви предан помощник. Денят ще е успешен ако проявите значителна енергичност. Ще има удари и спирачки от враговете, но пък и добри възможности за реализиране на цели. Това е напълно сигурно за вашите делови отговорности, бизнеса и обществените контакти.

РАК 21 юни - 22 юли

В бизнеса проблеми
Нервен ден свързан с много неприятности, причинени ви от противници в деловите среди. определението засяга предимно действащите в сферите на бизнеса, където се очертават подли удари от конкуренти и вреди от хитреци. И за Раците ангажирани с изпълнителски труд няма да е лесно, защото и при вас се очертават измами и злодейство. В службата си бъдете по-резервирани, и не предприемайте съвместни действия. Добри възможности за реализация на цели – сега или в близко бъдеще, ще ви предоставят контактите с приятели и в обществените среди.

ЛЪВ 23 юли - 22 август

Паричен успех и затруднения
Със затруднения през този ден ще се сблъскат и Лъвовете. В деловите среди за мнозина се очертават остри конфликти във взаимоотношенията с околните. За предпочитане е да разчитате предимно на себе си и да не се намесвате в спорове, както и да не давате поводи на някого да влиза в спорове с вас. Денят предоставя добри условия за парични печалби, както и за реализация на желана цел чрез нечия подкрепа. По въпроси от лично естество ще ви наложи да предприемете някакви промени. Не отлагайте реализирането им, защото чрез тях ше се стабилизирате.

ДЕВА 23 август - 22 септември

Вероятни са кавги
Вторник е надежден за Девите, но и при вас напрежението е твърде високо, а в такива моменти агресивността често взема връх над разумното поведение. Не влизайте в конфликти, защото това ще е конкретна стъпка към проблеми и неуспех за деня. За някои от представителите на зодията ще се окаже невъзможно да запазят спокойствие, и наистина ще последват остри кавги. В определени случаи вероятно няма да е лошо, защото ще се освободите и от предстоящи затруднения, скъсвайки отношенията си с въпросната личност. Денят е благоприятен за контакти.

ВЕЗНИ 23 септември - 22 октомври

Реагирайте позитивно на обстоятелствата
Ако представителите на Везни съчетаят прозорливостта и дипломацията си, едва ли ще им е трудно за осъществят целите си. Решите ли, че непременно трябва да ги завоювате без да се съобразявате с околните, ще последват кавги и остри реакции, след които ситуация ще се промени, а шансът за сполука ще отлети като птица. По принцип, денят ви носи добри възможности, но възникне ли напрежение ще последва неуспех. Днес мнозина от зодията ще достигнат до идеята, че контактите им ще са далеч по-успешни ако трансформират нещо в поведението си.

СКОРПИОН 23 октомври - 21 ноември

Въздържайте се
Необходимостта от настойчивост при осъществяване на дневните цели се оказва важно условие за успеха на Скорпионите. Ангажирайте се изцяло с осъществяването на целите. Избягвайте противоречията, защото ще прераснат в кавги. За всички от зодията се оформя началото на нов етап, които ще ви предостави значителни възможности за напредък.Не прибързвайте, и най-важното ни навреждайте на взаимоотношенията си с хора от деловите среди. У мнозина личи агресивност, а демонстрацията й, освен вреди, едва ли ще донесе нещо друго.

СТРЕЛЕЦ 22 ноември - 21 декември

Финансов успех
През този ден ще има провокации, които може да извадят от равновесие някои Стрелци. Свързват се с клевети по ваш адрес и служебни несгоди. И едните и другите са плод на умишлени действия. На първите не обръщайте внимание, а за вторите уведомете висшестоящите, за да не излезе по-късно, че вината е ваша и да последват вреди без да имате нищо общо със случая. Денят е доста положителен, защото за всичките си ангажименти може да разчитате на подкрепа отвън. Разполагате с много добри възможности за печалби и уреждане на финансови въпроси.

КОЗИРОГ 22 декември - 19 януари

Не възбуждайте кавги
Представителите на Козирог имат пълно основание да разчитат изцяло на късмета си през този ден. Напрегнатите моменти и кавгите няма да отминат преобладаващата част от родените, но не те формират развитието на вторник. Онова, което наистина трябва съзнателно да отбягвате е бие да предизвикате скандал с някого. Тогава ще последва обрат в условията, и от благоприятни, ще се превърнат в своята противоположност. Случи ли се такова нещо, много ще си навредите, защото днес започва нов етап за вас, а началото му е отговорно и за края.

ВОДОЛЕЙ 20 януари - 18 февруари

Ядове
Напрегнат и ядовит ден, изпълнен с остри кавги, подли удари и неприятности. Това развитие се очертава в службата и деловите кръгове в бизнеса. Някои Водолеи ще действат от властовата позиция която заемат, а това едва ли ще е благоприятно и за самите тях, защото единственото, което ще спечелят ще е неприязънта но подчинените си. Други, не разполагащи с такива възможности, ще действат не особено почтено. С повече търпение да се заредят бизнесмените. За вас е хубаво да подържате хармонични взаимоотношения, а за сполуката някой ще ви подкрепи.

РИБИ 19 февруари - 20 март

Действайте настойчиво
Вторник е доста благоприятен за сполука в деловата сфера, но постигането на целите следва да е съобразено с две условия. Първото е да проявите упоритост за реализацията си, а второто е да не се предоверявате. Ще има атаки срещу вас от страна на заобикалящите, на лесно ще ги отблъснете. Ако обаче повярвате на нечии уговорки за добри постижения без много усилия, ще останете разочаровани. При бизнесмените ситуацията е по-различна, защото не наистина ще получат нечия подкрепа, чрез която ще решат важен за бъдещето въпрос.

 

Усмихнато и слънчево настроение идва с настоящият вторник. Денят е доста по-леко ангажиран спрямо...
eye 1759 07:11 | 05.03.2013
ОВЕН 21 март - 19 април Хубави постижения Първият мартенски ден ще ви радва с добро развитие....
eye 2222 07:43 | 01.03.2013
ОВЕН 21 март - 19 април Не изпреварвайте събитията Петък е много напрегнат за Овните. Активността ви...
eye 3366 11:10 | 22.02.2013
Овен хороскоп Днес шофирайте внимателно, Овни, възможни са инциденти. На работното си място не...
eye 8644 18:03 | 21.02.2013
Водещата на “Горещо” Венета Райкова ще си има второ дете и то  ще е момиченце със...
eye 3343 10:52 | 23.06.2013
Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 63746
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 83961
жени и тачо годеж
Променен, поне на пръв поглед и покаял се, Тачо реши са изненада Жени с романтично поведение и...
eye 49523
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.