Дневен хороскоп за Телец

Екслузивно
Неделя, 17 Февруари 2019
Зодия Телец | 21 април - 20 майГодишен хороскоп за Телец

През тази година ще сте затънали в ра­бота. Това много ще ви радва. Ще нами­рате успокоение и положителни емоции, само ако имате много работа. Това ще ви дава едно допълнително чувство на уве­реност и стабилност. Още в началото на годината приходите ви значително ще се увеличат и ще имате възможност да за­почнете неща, които отдавна сте искали да направите. Дайте смело предложени­ята си и представете идеите си. Ако бъде­те по-убедителни, колегите ви ще ви под­крепят и ще ви помогнат да ги реализира­те. Внимателно премислете на кого, коя част да възложите. Не се опитвайте да прехвърлите цялата работа на другите, а се заемете вие с по-голямата част. Та­ка ще имате възможност да контролира­те повече нещата и да се намесите, когато е нужно. Още през пролетта ще дойдат първите положителни резултати от ваши­те начинания. Успехите ще ви зарадват, но рискувате да се главозамаете и да се отпуснете. Намаляването на темпото може да ви изиграе много лоша шега и вие може да изгубите позициите си за смет­ка на ваши колеги. Пазете реномето си и колкото и да сте горди от себе си, не спи­райте да работите. Ако можете, проявете скромност. Това ще се отрази положител­но на мнението на околните за вас.

Лю­бовта ви ще бъде в застой. Няма да има силни и бурни страсти, но и няма да има катаклизми. Посветени изцяло на работа­та си, вие ще сте доволни от спокойстви­ето в отношението с любимия човек. Точ­но от това имате нужда и разбирането, ко­ето ще получите, ще ви зарадва искрено. Подкрепата на партньора ви ще ви е мно­го полезна. Вслушайте се в съветите му и ги следвайте. Това ще ви изведе до но­ви постижения.

Празнувайте успехите си в тесен семеен кръг, а не сред колеги и завистливи конкуренти. През последната четвърт на годината ще имате доста по­води за празнуване и весели събирания с роднини. Насладете се, без да говори­те за работа. Опитайте се да загърбите тревогите си за момент и да се отпуснете. Следете здравето си, защото през проле­тта може да се обострят хронични забо­лявания. Не чакайте всичко да отмине от само себе си, а вземете мерки веднага. Само така няма да усетите дискомфорт и неразположение, а ще може да работите пълноценно. Не допускайте отсъствие от работа, защото от това само ще изоста­нете и след това ще се наложи да полага­те повече усилия. Почивайте си на тиши­на и спокойствие, а физическото натовар­ване само ще ви уморява повече.

Любов, семейство

В средата на 2011 на Телците ще им се прииска да си позволят извест­но безразсъдство, при това съвсем им­провизирано. Няма да бъдете далеч от идеята да пофлиртувате и да погледне­те встрани. Ако вашият личен живот вече е подреден направете така, че онова, което смятате за незначител­но, но е приятно за вашата половинка, да се случва по-често. Сега вие сте на­строени за партньорство и ще съумее­те даже да погледнете себе си с очите на вашия спътник в живота.

Децата много ценят вашият демокра­тичен стил на възпитание, но доста често можете да изпаднете в край­ност: след всичко онова, което е било, нищо не е невъзможно.

Роднините ви ще присъстват във ва­шия живот все повече, отколкото на вас би ви се искало. Не се притесня­вайте да намекнете за това при необ­ходимост.

Кариера, финанси

Вие отлично продължавате започна­тите дела и ще съумеете успешно да съхраните набраната висота. Приятни сюрпризи и неочакван обрат на съби­тията са вероятни през втората поло­вина на годината. През този период не трябва да вземате важни финансови решения, положението на Меркурий показва, че вашите планове трудно ще се осъществят. Както разходите, така и доходите ви сега са равни. Предстои ви и едното, и другото, при това твър­де активно.

Що се отнася до взаимоотношения­та ви на работното място, то напълно е вероятно Телците да имат разногла­сия с ръководството. Но на вас ви е от­редена ролята на миротворци и вие ще съумеете да изпълните своята мисия – конфликтът ще бъде разрешен.

Здраве

Да поддържате организма си в добро физическо и емоционално състояние ще ви помогне контрастния душ – то­пло/студено, както и умереното физи­ческо натоварване и правилното хра­нене. Не преяждайте. Употребявайте повече целулоза (плодове, зеленчу­ци, хляб, ядки) – тя няма да позволи тлъстините да се отлагат в организма. Вместо на месото отдайте предпочита­ние на орехите и рибата. Ако ви е не­обходима лечебна диета, най-добре я започнете в последната четвърт на годината.

При вас особено уязвима е пикочната система. Даже и от едно намокряне на краката, може­те да си докарате проблеми. Обличай­те се според времето и като профилактика пийте отвара от лечебни билки. Отделете време да посетите и стоматолога си.

Характеристики

21 април - 20 май

Девиз – “Аз притежавам”

Елемент - земя

Планета - Венера

Цветове – розово, зелено

Камъни – изумруд, смарагд

Щастливо число - 6

Хармонични знаци – Дева, Рак, Риби, Козирог

Цвете - теменужка

Силни страни – архитектура, дизайн, музика

Възможни здравословни проблеми – гърло, кожа, стомах

Известни личности – Джордж Клуни, Ума Търман, Пенелопе Круз, Шер, Джанет Джексън, Лили Иванова

Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 57590
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 77774
захари бахаров се поболя заради постановка
Захари Бахаров се боля заради постановка, която игра на студа в дъжда. Актьорът вече втори ден...
eye 48680
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.