Дневен хороскоп за Стрелец

Екслузивно
Неделя, 17 Февруари 2019
Зодия Стрелец | 23 ноември - 21 декемвриГодишен хороскоп за Стрелец

Тази година няма да ви уплаши или из­ненада с нищо. Вие сте свикнали на го­леми натоварвания и това няма да ви из­ненада. Сега вашите отговорности ще се увеличат.

В работата ви сте доста натоварени, но ще трябва да поемете и още повече. Ще се справите, не бива да се плашите. В на­чалото само ще си мислите, че ви е труд­но, но много скоро ще свикнете с повече­то си отговорности и ще се справяте на нивото, на което сте свикнали да работи­те. Всичко това ще бъде забелязано и ще бъде компенсирано от шефовете ви. Те­зи от вас, които търсят работа ще имат шанс да се представят доста добре и да се реализират според плановете си.

Не очаквайте повишение в йерархията през тази година. Само работата ви ще се увеличи. Вие също няма да имате го­леми амбиции. Положението напълно ще ви удовлетворява.

В дома ви също ще бъдете натоваре­ни с повече отговорности и повече анга­жименти. Вашите близки непрекъснато ще ви прехвърлят от своите задължения. Вие сте положително настроени и ще поемете с радост повечето работа. С удо­волствие ще помагате на всеки, който ви помоли.

Ще успеете да се справите, защото сте заредени с огромна положителна енер­гия. Ще успявате във всичко, без това да ви уморява или напряга. Все пак, осигу­рявайте си дни на пълна релаксация. Ре­дувайте работата с почивка и не пренатоварвайте тялото си. Точно тук ще ви по­могне вашият партньор. Почивните дни ще са романтични и приятни. Излизайте по-често сред природата и така ще се за­редите с повече енергия за предстоящи­те натоварвания. Не се заемайте с актив­но движение и спорт, заменете го с леки разходки и приятни разговори. След огро­мното натоварване в работа и у дома, лю­бовта ще бъде вашият спокоен оазис, ще успокоява нервните ви и ще разведрява мислите ви.

С повечето работа ще можете да се радвате и на повече пари. Положението ви в йерархията няма да се промени, но вашите постижения няма да останат неза­белязани и ще бъдете материално възме­здени. Това е важно за вас, защото имате нужда от финансова стабилност.

През втората половина на годината не­щата ще се успокоят и ще се нормализи­рат. Можете да си починете в движение, но не бива да се отпускате. Бъдете вина­ги е готовност за нови ангажименти. Здра­вето ви ще е отлично и ще ви позволи да се справите с натоварването.

Любов, семейство

Отворете сърцето си за среща с щас­тието. Бъдете уверени в своята красо­та и сила на своето очарование. Все­ки мъж ще предпочете жена, умееща да се радва на живота. Не се отказвай­те сами от себе си. Най-напред приеме­те себе си такива каквито сте с всички достойнства и недостатъци. Отношени­ята ви с партньора зависят единствено от вас, от вашата увереност в себе си и от оптимистичното ви настроение. Сти­мул за развитието на отношенията ще станат подаръците, сюрпризите, а също така и всякакви приятни вещи, които ще ви накарат да се зарадвате и да се ус­михвате. Романтичният празник, устро­ен просто така – без повод, ще ви пода­ри много положителни емоции и огро­мно удоволствие.

Наистина, в самото начало на тази година ще ви се наложи повече време да отделяте за работа и за личен живот ка­тастрофално няма да ви стигне време. С особена мъка ще успеете да се измък­нете от този обръч, който особено здра­во ще бъде стегнат през първата декада на месеца. Мъжете Стрелци ще очаро­ват околните със своята мъжественост и силна натура.

Посетете с децата зоопарка, кукления театър или просто се разходете в парка,
доставяйки им незабравимо удоволст­вие. Това никак не е сложно за вас, а толкова много значи за вас.

Кариера, финанси

Не трябва да отказвате ново предло­жение. Предоставя ви се уникалния слу­чай да смените работата си с по-високо платена или да се заемете с интересен проект. Възможно е в началото да ви се струва, че новата работа е съвършено непозната и поради тази причина слож­на. Но бъдете уверени, че ще се справи­те великолепно с всички трудности, кои­то можете да срещнете. Особено бъде­те внимателни, ако вашите нови задъл­жения са свързани с финансови сделки. Вие можете да се окажете виновника за това, че предприятието понася загуби. Но ако бъдете предпазливи и внимател­ни това няма да се случи. Не по най-до­брия начин ще се подредят финансови­те ви дела. Постарайте се да не правите големи покупки и да не посещавате скъ­пи ресторанти. Но не се разстройвайте, икономията е временна мярка.

Здраве

Постарайте се да не претоварвате сек­суалната сфера. Възможни са функцио­нални нарушения на пикочно-половата система. Откажете се от острата храна. Ударът по черния дроб може да се ока­же плачевен. Постарайте се да съхрани­те душевното си равновесие. С всички възможни средства се борете с мнителността и ненужните страхове. Редовно изпълнявайте дихателни упражнения.

През есента се ста­райте по-малко да пътувате. Всякакви контакти сега не са ви от полза – риску­вате да прихванете опасен микроб. Бъ­дете повече у дома. Правете профилактични процедури. Спете. Старайте се във вашето меню повече да присъстват плодовете, даже и от вносен произход, а също така и повече зеленчуци.

Характеристики

23 ноември – 21 декември

Девиз – “Аз виждам”

Елемент - огън

Планета - Юпитер

Цветове – тъмносиньо, лилаво

Камъни – сапфир, тюркоаз

Щастливо число - 3

Хармонични знаци – Овен, Лъв, Везни

Цвете - нарцис

Силни страни – философия, теология

Възможни здравословни проблеми – ханш, бедра, седалищен нерв

Известни личности – Брад Пит, Бритни Спиърс, Мила Йовович, Стефан Данаилов, Франк Синатра

Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 57590
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 77774
захари бахаров се поболя заради постановка
Захари Бахаров се боля заради постановка, която игра на студа в дъжда. Актьорът вече втори ден...
eye 48680
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.