Дневен хороскоп за Стрелец

Екслузивно
Сряда, 27 Май 2020
Зодия Стрелец | 23 ноември - 21 декемвриГодишен хороскоп за Стрелец

Тази година няма да ви уплаши или из­ненада с нищо. Вие сте свикнали на го­леми натоварвания и това няма да ви из­ненада. Сега вашите отговорности ще се увеличат.

В работата ви сте доста натоварени, но ще трябва да поемете и още повече. Ще се справите, не бива да се плашите. В на­чалото само ще си мислите, че ви е труд­но, но много скоро ще свикнете с повече­то си отговорности и ще се справяте на нивото, на което сте свикнали да работи­те. Всичко това ще бъде забелязано и ще бъде компенсирано от шефовете ви. Те­зи от вас, които търсят работа ще имат шанс да се представят доста добре и да се реализират според плановете си.

Не очаквайте повишение в йерархията през тази година. Само работата ви ще се увеличи. Вие също няма да имате го­леми амбиции. Положението напълно ще ви удовлетворява.

В дома ви също ще бъдете натоваре­ни с повече отговорности и повече анга­жименти. Вашите близки непрекъснато ще ви прехвърлят от своите задължения. Вие сте положително настроени и ще поемете с радост повечето работа. С удо­волствие ще помагате на всеки, който ви помоли.

Ще успеете да се справите, защото сте заредени с огромна положителна енер­гия. Ще успявате във всичко, без това да ви уморява или напряга. Все пак, осигу­рявайте си дни на пълна релаксация. Ре­дувайте работата с почивка и не пренатоварвайте тялото си. Точно тук ще ви по­могне вашият партньор. Почивните дни ще са романтични и приятни. Излизайте по-често сред природата и така ще се за­редите с повече енергия за предстоящи­те натоварвания. Не се заемайте с актив­но движение и спорт, заменете го с леки разходки и приятни разговори. След огро­мното натоварване в работа и у дома, лю­бовта ще бъде вашият спокоен оазис, ще успокоява нервните ви и ще разведрява мислите ви.

С повечето работа ще можете да се радвате и на повече пари. Положението ви в йерархията няма да се промени, но вашите постижения няма да останат неза­белязани и ще бъдете материално възме­здени. Това е важно за вас, защото имате нужда от финансова стабилност.

През втората половина на годината не­щата ще се успокоят и ще се нормализи­рат. Можете да си починете в движение, но не бива да се отпускате. Бъдете вина­ги е готовност за нови ангажименти. Здра­вето ви ще е отлично и ще ви позволи да се справите с натоварването.

Любов, семейство

Отворете сърцето си за среща с щас­тието. Бъдете уверени в своята красо­та и сила на своето очарование. Все­ки мъж ще предпочете жена, умееща да се радва на живота. Не се отказвай­те сами от себе си. Най-напред приеме­те себе си такива каквито сте с всички достойнства и недостатъци. Отношени­ята ви с партньора зависят единствено от вас, от вашата увереност в себе си и от оптимистичното ви настроение. Сти­мул за развитието на отношенията ще станат подаръците, сюрпризите, а също така и всякакви приятни вещи, които ще ви накарат да се зарадвате и да се ус­михвате. Романтичният празник, устро­ен просто така – без повод, ще ви пода­ри много положителни емоции и огро­мно удоволствие.

Наистина, в самото начало на тази година ще ви се наложи повече време да отделяте за работа и за личен живот ка­тастрофално няма да ви стигне време. С особена мъка ще успеете да се измък­нете от този обръч, който особено здра­во ще бъде стегнат през първата декада на месеца. Мъжете Стрелци ще очаро­ват околните със своята мъжественост и силна натура.

Посетете с децата зоопарка, кукления театър или просто се разходете в парка,
доставяйки им незабравимо удоволст­вие. Това никак не е сложно за вас, а толкова много значи за вас.

Кариера, финанси

Не трябва да отказвате ново предло­жение. Предоставя ви се уникалния слу­чай да смените работата си с по-високо платена или да се заемете с интересен проект. Възможно е в началото да ви се струва, че новата работа е съвършено непозната и поради тази причина слож­на. Но бъдете уверени, че ще се справи­те великолепно с всички трудности, кои­то можете да срещнете. Особено бъде­те внимателни, ако вашите нови задъл­жения са свързани с финансови сделки. Вие можете да се окажете виновника за това, че предприятието понася загуби. Но ако бъдете предпазливи и внимател­ни това няма да се случи. Не по най-до­брия начин ще се подредят финансови­те ви дела. Постарайте се да не правите големи покупки и да не посещавате скъ­пи ресторанти. Но не се разстройвайте, икономията е временна мярка.

Здраве

Постарайте се да не претоварвате сек­суалната сфера. Възможни са функцио­нални нарушения на пикочно-половата система. Откажете се от острата храна. Ударът по черния дроб може да се ока­же плачевен. Постарайте се да съхрани­те душевното си равновесие. С всички възможни средства се борете с мнителността и ненужните страхове. Редовно изпълнявайте дихателни упражнения.

През есента се ста­райте по-малко да пътувате. Всякакви контакти сега не са ви от полза – риску­вате да прихванете опасен микроб. Бъ­дете повече у дома. Правете профилактични процедури. Спете. Старайте се във вашето меню повече да присъстват плодовете, даже и от вносен произход, а също така и повече зеленчуци.

Характеристики

23 ноември – 21 декември

Девиз – “Аз виждам”

Елемент - огън

Планета - Юпитер

Цветове – тъмносиньо, лилаво

Камъни – сапфир, тюркоаз

Щастливо число - 3

Хармонични знаци – Овен, Лъв, Везни

Цвете - нарцис

Силни страни – философия, теология

Възможни здравословни проблеми – ханш, бедра, седалищен нерв

Известни личности – Брад Пит, Бритни Спиърс, Мила Йовович, Стефан Данаилов, Франк Синатра

Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 63739
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 83955
жени и тачо годеж
Променен, поне на пръв поглед и покаял се, Тачо реши са изненада Жени с романтично поведение и...
eye 49515
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.