Дневен хороскоп за Скорпион

Екслузивно
Неделя, 17 Февруари 2019
Зодия Скорпион | 23 октомври - 22 ноемриГодишен хороскоп за Скорпион

Нито за миг не спирайте да вярвате в щастливата си звезда. Предстои ви мно­го динамична и натоварена година, в коя­то не бива да отстъпвате и крачка назад. Търсете правата си и отстоявайте инте­ресите си. Давам такива съвети, защо­то много хора ще се опитат да ви изма­мят или излъжат. Пазете се от всичките си колеги, колкото и добри приятели да са ви били. Не споделяйте нито успехите си, нито страховете си. Успехи през тази година ще имате доста и колкото по-мал­ко знаят другите за това, толкова по-добре ще е за вас. Научете се да разделяте приятелите от колегите си. Служебните отношения не бива да стават по-близки, защото има злонамерени хора, които ви дебнат непрекъснато.

В работата си ще можете да се похвалите със заемане на добри позиции, нещо което отдавна сте искали да постигнете. Не афиширайте гордостта си в службата. Дръжте се така, както и преди, защото много хора може да се подразнят. Затова пък имате мно­го роднини и приятели, които ви подкре­пят искрено и ви се радват от сърце. Там
можете да се похвалите, да споделите и да отпразнувате успехите си. Доверявай­те се само на проверени от времето при­ятелства и не допускайте до най-съкро­вените си мисли и чувства, някого, кого­то познавате отскоро. Има големи риско­ве от сплетни зад гърба ви. Колкото и да се разлютите, не нападайте веднага с „от­ровното си жило“. През тази година ще се наложи да бъдете лицемери. Усмихвай­те се любезно, но си променете мнение­то и ревизирайте отношението си. Не на­падайте, а се оттеглете.

Парите няма да ви изоставят. Те ще идват равномерно и редовно. Някои заеми, които сте дали и сте се надявали да ви ги върнат, ще оста­нат и в началото на годината, но през вто­рата половина има възможност някои от вас да получат това, което чакат.

Любовта ви е прекрасна. Тези, които са обвързани, ще се наслаждават на бурни чувства с по­стоянния си партньор. Няма да има пери­оди на затишие или застой – непрекъсна­то ще бъдете „луди от любов“. Осигуря­вайте си повече време двата да остава­те насаме и да се наслаждавате на щас­тието си. Необвързаните ще открият ед­на чудесна любов и ще започнат продъл­жителна връзка. Много щастие и любовна еуфория ще ги замайва и ще ги прави без­крайно щастливи.

Любов, семейство

Повишеният стремеж към развлече­ния и удоволствия може да нанесе на семейния бюджет съществени щети. По-добре се доверете на властта на парите през втората половина на годината. В средата на май при въз­никването на спорни ситуации не трябва да изяснявате отношения. Да отсто­явате своето няма да ви се отдаде.

Във възпитанието на децата голяма е ролята на личния пример. Подбере­те подходящо време, за да покажете на дело как трябва да се справят с до­машните задачи.
Първата половина на следващата година е под­ходяща за укрепването на съществуващите вече сърдечни връзки. Прояве­те максимум внимание и уважение към предмета на своята любов.

В края на август ви предстои да пое­мете щурвала на семейния кораб, сега от вас в най-голяма степен зависи накъде ще поемете курс.

Кариера, финанси

Началото на годината е най-плодотворният период в рабо­тата. Старайте се да не изпускате от контрол и струващите ви се най-незна­чителни дреболии. Доброто владеене на информацията ще изиграе също ва­жна роля в укрепването на служебния авторитет. В най-пълна степен използ­вайте присъщото ви умение да убеж­давате и насочвате колективните уси­лия в нужното направление.

През втората половина на 2011 са възможни интересни делови пътува­ния, в които вие ще приложите своите делови и организаторски качества. То­ва е отлична възможност да се придви­жите по пътя на житейския успех.

Здраве

Особено внимателно контролирай­те състоянието на горните дихател­ни пътища. Възможни са простуди с усложнения. Болестите е по-добре да се предотвратяват вместо да се леку­ват. За профилактични цели от полза е плакненето на гърлото, чай от лайка, босилек, както и разтворимите соли.

За да не предизвикват стресовите си­туации покачване на кръвното наляга­не се постарайте да контролирате емо­циите си. Нещата могат да се усложнят и от злоупотребят при консумация на спиртни напитки. Не забравяйте и за ползата от физическите и дихателните упражнения.

В хранителния режим следва да включите достатъчно количество на витамини А, Е. За повишаване на са­мочувствието се препоръчва да пиете чай от маточина и подбел.

Характеристики

23 октомври – 22 ноемри

Девиз – “Аз желая”

Елемент - вода

Планета - Плутон

Цветове – зелено, червено

Камъни – яспис, опал

Щастливо число - 8

Хармонични знаци – Козирог, Риби, Рак, Дева

Цвете - хризантема

Силни страни – медицина, психология, финанси, политика

Възможни здравословни проблеми – гърло, нос, полова система

Известни личности – Леонардо Ди Каприо, Мег Райън, Бил Гейтс, Джулия Робъртс, Стефан Софиянски, Нона Йотова

Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 57590
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 77774
захари бахаров се поболя заради постановка
Захари Бахаров се боля заради постановка, която игра на студа в дъжда. Актьорът вече втори ден...
eye 48680
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.