Дневен хороскоп за Риби

Екслузивно
Неделя, 17 Февруари 2019
Зодия Риби | 20 февруари - 20 мартГодишен хороскоп за Риби

Вашата година ще бъде посветена на любовта. Тези от вас, които имат сериоз­на връзка, ще се радват на хармония и страст в отношенията. Ще бъдете мно­го щастливи и всеки ден ще бързате да се приберете, за да бъдете повече време заедно. Тези, които не са обвързани, ще имат шанса да го направят. Не проявя­вайте страх, а се доверете на преценка­та си, тя няма да ви подведе. Имате шан­са да срещнете подходящия за вас човек. Понесени на криле от щастие и одухотво­рени от красива любов, вие ще работите бързо и ще се справяте лесно. Психологи­ческата ви настройка ще ви кара да прие­мате нещата много по-леко и да не се за­дълбавате в мисли за евентуални прова­ли. Това ще ви направи много по-добри в работата. Още веднъж ще се убедите, че всичките ви проблеми са само в ума ви и сте склонни да преувеличавате и да се страхувате от неизвестното. Сега, с поло­жителни мисли и красиви чувства, вие ще забравите страховете си и ще се справя­те с всички предизвикателства.

Това ще ви донесе успехи и доста добра реализация. Ще останете много доволни от разви­тието на служебната ви реализация. От­давна сте очаквали признание и едва се­га, освободени от песимизма си, ще има­те прекрасна възможност да разкриете целия си потенциал. Почивните дни ще са посветени на любимия човек и те ще са факторът, който ще ви зарежда с положи­телна енергия. Отпуснете се и не мисле­те за нищо друго. Насладете се на мига и ще останете много доволни. Добрите по­стижения в работата ще донесат и добро увеличение на приходите ви. Това пък ще ви даде възможност да направите роман­тични пътувания или да организирате ин­тересни уикенди.

През тази година родни­ните ви ще бъдат единствената ви грижа. Няма да имате големи тревоги с тях, но непрекъснато някой за нещо ще ви се оп­лаква, някой ще ви моли за помощ, ще ви ангажират с различни дейности, които не ви интересуват и не ви засягат. Желание­то ви да помогнете на всички, може да ви навлече много странични ангажименти и преумора. Оставяйте си повече свободно време и е време да станете егоисти. Ако можете, тактично откажете. Пазете се от преумора, която може да ви изнерви.

Любов, семейство

В личните отношения не трябва да вземате инициативата, да настоявате на своята гледна точка. При вас се­га е такъв период (той ще продължи в близките четири месеца), когато вие непреднамерено можете да се лутате в своите усещания и преживявания, поддавайки се на илюзии. А освен то­ва не трябва да поемате върху себе си отговорността.
В отношенията с децата ви предстои да се върнете в миналото – да ги пох­валите за минали постъпки и дости­жения.

Отношенията с роднините като цяло ще бъдат напълно хармонични, но от стремежа си да помогнете на всички сами ще се уморите.

Възползвайте се от благоприятното разположение на звездите, за да укрепите отношения­та си с близките ви хора. Вие винаги можете да разчитате на тяхната по
мощ и подкрепа. Незабравими часо­ве ще прекарате заедно в ресторан­та или често попадайки на обществе­ни места.

Кариера, финанси

Сега на вас ви е отредена ролята на неформален лидер – не се притес­нявайте да предлагате нови идеи, да участвате в оригинални проекти като резултатите ще ви зарадват. Тази година е тъкмо времето, когато можете бър­зо да решите набелязаните задачи, да се огледате какво от планираното не сте изпълнили и да го реализирате. Началството ви ще оце­ни и признае вашите стари заслуги, в това число и материално. Но и за уп­реци ще се намери място. Като цяло -обичайна работна обстановка.

Във финансов план ще се чувствате напълно нормал­но и комфортно, въпреки че в някой дни обстановката може да се окаже твърде напрегната, затова още отсега си оставете неприкосновен резерв.

Здраве

Периодът е благоприятен период за нетрадиционно лечение. Заболявани­ята, които имате от хроничен харак­тер или със усложнения, сега може да ги победите. Отделете вни­мание на общото състояние на орга­низма, на общия му баланс, на рабо­тата на ендокринната система. Напра­вете си диагностични изследвания, ако това се налага.
Сънят, а така също и истинската вя­ра в оздравяването и доброто само­чувствие като цяло – това са необхо­димите атрибути за вашето здраве.

Периодът е благоприятен за витаминна терапия, а също така и за пов­торни козметични процедури.

Характеристики

20 февруари – 20 март

Девиз – “Аз се надявам”

Елемент - вода

Планета - Нептун

Цветове – синьо

Камъни – топаз

Щастливо число - 9

Хармонични знаци – Телец, Рак, Скорпион

Цвете - водна лилия

Силни страни – музика, изобразително изкуство, мода, астрология, астрономия

Възможни здравословни проблеми – нервен стомах, очи, ходила

Известни личности – Джон Бон Джоуви, Брус Уилис, Айнщайн, Джон Стайнбек, Огнян Герджиков

Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 57590
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 77774
захари бахаров се поболя заради постановка
Захари Бахаров се боля заради постановка, която игра на студа в дъжда. Актьорът вече втори ден...
eye 48680
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.