Дневен хороскоп за Овен

Екслузивно
Неделя, 17 Февруари 2019
Зодия Овен | 21 март-20 априлГодишен хороскоп за Овен

През тази година ще бъдете много ан­гажирани. Това няма да ви уплаши, а на­против, ще ви накара да се чувствате же­лани, търсени и оценени. В работата ви ще искат непрекъснато да се консултират с вас по всякакви въпроси. Не проявявай­те нервност и нетърпение, давайте съве­ти на всеки. Бъдете по-отзивчиви и хора­та ще ви бъдат много благодарни. На мо­менти ще се изкушавате да проявите рез­кия си и остър език и да сложите на мяс­тото им всички досадници, но не бива да го правите, защото така ще си спечелите само врагове. Сега ще имате нужда от по­вече приятели и затова трябва да обърне­те внимание на всеки, потърсил помощ и съвет. Натоварени с работа, вие едва ли ще имате много време за странични за­нимания, но това няма да ви липсва.

Харесвате работата си и се радвате на анга­жираност и заетост. Вършете само ваши­те задължения и не поемайте чужди анга­жименти. Помощта към близките ви трябва да се изразява в напътствия и съве­ти, а не в поемане на други задължения. Не се натоварвайте излишно, за да не се преуморите. Пазете силите си, защо­то ще трябва да издържите на високото темпо през цялата година. Редувайте на­товареното си ежедневие с пълноценни почивки. Не забравяйте да отделите вре­ме за себе си и си осигурявайте часове на пълно уединение. Тишината и спокой­ствието ще ви заредят с нови сили. Може да си позволите и вечери или уикенди с приятели и весели излети сред природа­та. Признанието в работата ви ще ви оси­гури и повишаване на доходите, а така ще можете да си позволите повече раз­влечения.

Не се поддавайте на изкуше­нието за прекалено луксозни екскурзии, а проявявайте пресметливост и разсъдливост. От спечеленото отделяйте и така ще имате още по-голяма сигурност. Щастли­ви от признанието и успехите ви в рабо­тата, вие ще бъдете много спокойни и ще можете да отделите повече време на лю­бимите си хора. Тези, които имат посто­янен партньор, ще се насладят на щаст­ливи мигове и на много романтика. Кра­сотата в отношенията и пълния синхрон ще ви окрилят. Тези, които имат връз­ка, ще изживеят бурни чувства и страст­ни моменти. Ще бъдете много щастливи от пълното допълване с партньора ви. А самотните, през годината ще имат шан­са да срещнат подходящ човек. Разби­ра се, залисани в работа и ангажименти, те рискуват да пропуснат най-важния мо­мент. Здравето ви е отлично, пазете се от досадни леки простуди.

Любов, семейство

Идващата година е подходящ период за лю­бов и творчество при Овните. Ваша­та енергия ще ви стигне за всичко – за чувственост, за ревност, за ярки и запомнящи се отношения. В начало­то на 2011 ще бъдете вдъхновени за романтика и приключения, ще бъ­дете способни на силни чувства. Ва­шият партньор няма да може да устои на този напор и връзката ви ще се раз­вие страстно и увлекателно. Само не пришпорвайте събитията, ако искате значителни промени в своя живот. Въ­оръжете се с търпение.
А ако вече ви свързват сериозни от­ношения, то през юни за тях за­почва нов интересен период, но ка­то начало ще се наложи да изясните известно недоразумение. Представителите на този зодиакален знак сега като никога досега ще търсят в своя партньор не само любовника, но и до­брия събеседник, с когото ще ги свърз­ват общи интереси.

В семейния живот в средата на годината при Овните са възможни дребни раздори на битова основа. За да ги из­бегнете ще ви се наложи повече вре­ме да отделяте на домашните задъл­жения и общата ви обвързаност.

Кариера, финанси

Дошло е времето за решава­не на служебни въпроси, постигане на поставените цели и укрепване на вашите позиции пред началство­то или подчинените. На някои ще им се наложи да се занимават със за­страховки или завещания. Възмож­но е получаването на наследство. Но всички тези грижи няма да бъдат негативни.

Началото на годината е един много добър период при Овните за делова активност, подписване на договори и търговия. Това е период на благород­ния риск, всичко което сте намисли­ли ще се подреди успешно.

Но вече от средата на годината нататък могат да възникнат услож­нения по служебни въпроси, в прид­вижването на идеите и плановете ви. Няма да се разминете без интриги и сплетни от страна на завистниците ви. В партньорските ви отношения също ще се появи неразбиране. Про­явете търпение и спокойствие. Не рискувайте без нужда. Та нали про­блемите кога и да е се решават.

Здраве

Болестите, които могат да дебнат Овните, преди всичко ще зависят от външни причини. Обличайте се топло, старай­те се да не се преохлаждате. Избяг­вайте острата и тежка храна, яжте по­вече свежи плодове и зеленчуци. По възможност се откажете от седящата работа и повече се движете. Напри­мер, правете пет минутни зарядки на работното място.

За да засилите устойчивостта на ор­ганизма си ще ви помогне сутрешни­ят контрастен душ, а също така и ча­ят от лечебни треви. Вечер можете да си позволите чаша добро червено ви­но. Не забравяйте и за спортните за­нимания. Това ще ви помогне не само да повишите защитните сили на орга­низма, но и да запазите доброто си на­строение.

Характеристики

21 април - 20 май

Девиз – “Аз съм”

Елемент - огън

Планета - Марс

Цветове – наситено червено

Камъни – рубин

Щастливо число - 8

Хармонични знаци – Лъв, Стрелец

Цвете - здравец

Силни страни – точни науки (математика, физика, медицина), политика

Възможни здравословни проблеми – глава, зъби

Известни личности – Селин Дион, Елтън Джон, Виктория Бекъм, Куентин Тарантино, Ахмед Доган, Адолф Хитлер

Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 57590
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 77774
захари бахаров се поболя заради постановка
Захари Бахаров се боля заради постановка, която игра на студа в дъжда. Актьорът вече втори ден...
eye 48680
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.