Дневен хороскоп за Козирог

Екслузивно
Неделя, 17 Февруари 2019
Зодия Козирог | 22 декември - 20 януариГодишен хороскоп за Козирог

Това ще е една много щастлива за вас година, защото ще бъдете непрекъснато посветени на работата си. Това ще ви до­несе голямо удоволствие. С радост ще се заемате с всяка изникнала новост и ще бъдете източник на нови и креативни идеи. Непрекъснато ще искате да се по­казвате и доказвате. Ще имате невероя­тен размах на действие и ще се справяте с всяко предизвикателство с лекота. Спо­койно се заемайте с осъществяването на идеите си, сега те ще донесат големи ус­пехи и отлични резултати.

Успехите ви ще привличат към вас много мошеници и из­ползвачи, които ще се опитат да извлекат изгода от вас. Бъдете мнителни към все­ки. Не споделяйте, не давайте пари. Па­зете се от лицемери и бъдете прикрити. Не афиширайте и не се хвалете с победи­те си. Нека всичко остане само в кръга на близките ви приятели и роднините. Те ще се зарадват искрено и няма да се опитват да ви използват. Любимият човек ще бъ­де до вас непрекъснато.

Любовта ви ще е в лек застой, защото през тази година за вас ще е много по-важно да успеете в работата си. Залисани в натовареното ежедневие, вие няма да имате много време за романтика и красиви думи. Всичко това ще ви се вижда дори досадно. Вашият парт­ньор ще бъде непрекъснато до вас и ще ви подкрепя, без да иска нищо в замяна. Мо­жете да разчитате на разбиране от негова страна. Споделяйте мислите и проблеми­те си с любимия човек и ще получите мно­го полезни съвети. Споделяйте радости­те и успехите си и ще получите подкрепа и похвали. Необвързаните от вас едва ли ще имат време и желание за романтични срещи. Приятелските разговори ще са по-полезни от красивата романтика. Тези от вас, които отделят време за срещи, имат прекрасен шанс да срещнат сродна душа. Звездите ви открехват вратичката и само от вас зависи дали ще я отворите.

Пари­те ви ще се увеличават. Това много ще ви радва, защото ще ви даде възможност да реализирате много свои мечти и планове. Влагайте пари само с много мисъл и след много преценки. Не рискувайте да харчите като пръскате пари за ненужни вещи или обречени каузи. Пазете парите си, защото те ще идват при вас много лесно, но и мно­го лесно ще се харчат.

Здравето ви е от­лично, но бива да злоупотребявате като се преуморявате и пренатоварвате. Хранете се пълноценно.

Любов, семейство

Личният ви живот ще се подреди по най-добрия начин. Ценете щастието си! Напълно вероятно е да имате втори шанс за това.

През втората половина на 2011 година в любовните отношения настъпва напрег­нато време. Всеки ще отстоява своята гледна точка, затова ще бъде сложно да се договорите за каквото и да било. Глав­ното за вас в тази ситуация ще бъде при­мирието, а то навярно ще бъде страстно. Постарайте се да изгладите отношени­ята си до настъпването на последните месеци на годината, през които ще бъ­де още по-трудно да овладеете емоции­те си и да се разберете един с друг. По този повод ще ви обземе апатично настроение, което е твърде вероятно да ви държи до рождения ви месец. Ако тряб­ва да изгладите отношенията си с деца­та покажете им, че можете да бъдете не само родител, но и приятел. Що се отна­ся до близките и роднините като цяло, то там трябва да ви предупредим за разногласия и кавги.

Кариера, финанси

Предстои ви чудесна година и вие я започвате с кариерни успехи. Това ще намери израз не само в конкретна мате­риална оценка, но в поласкаване на ва­шето професионално самолюбие.

Напълно възможно е да направите ня­кои изводи по служебни въпроси, които ще се окажат за вас съвсем неочаквани. Например, това касае взаимоотношени­ята ви с колегите. В края на годината не трябва активно да запознавате когото и да било със своите планове, тъй като има опасност от интриги.

Що се отнася до финансите, то за зна­чими и съществени комерчески планове периодът не е благоприятен. Ще ви бъде трудно да се договорите с партньорите си, а вероятни са и измами.

Здраве

Годината е много благоприя­тен период за отърваване от хронични­те болести. При това могат да се ока­жат ефективни тези методи към които вие сте били скептично настроени и не вярвахте. Но сега, както се казва, по­вярвайте.

Особено внимание следва да отдели­те на обмена на веществата, възможно е да се наложи да намалите употребата на алкохол. Сега е моментът и да направите своите вълшебни крачки по пътя на съвършенството като отделите време за себе си и своята красота. И то­ва се препоръчва на двата пола: в този период имате шанса да подмладите ор­ганизма си, да повишите жизнения си тонус. А на какви именно рецепти ще се доверите – йога, фитотерапия и други – ре­шавате сами.

Характеристики

22 декември - 20 януари

Девиз – “Аз действам”

Елемент - земя

Планета - Сатурн

Цветове – черно, сиво, кафяво

Камъни – оникс, черен диамант

Щастливо число - 4

Хармонични знаци – Телец, Дева, Скорпион

Цвете - карамфил

Силни страни – геометрия, икономика, скулптура, архитектура

Възможни здравословни проблеми – кожа, кости, метаболизъм

Известни личности – Рики Мартин, Никълъс Кейдж, Иван Костов, Лидия Шулева, Михаел Шумахер

Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 57590
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 77774
захари бахаров се поболя заради постановка
Захари Бахаров се боля заради постановка, която игра на студа в дъжда. Актьорът вече втори ден...
eye 48680
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.