Дневен хороскоп за Козирог

Екслузивно
Четвъртък, 09 Юли 2020
Зодия Козирог | 22 декември - 20 януариГодишен хороскоп за Козирог

Това ще е една много щастлива за вас година, защото ще бъдете непрекъснато посветени на работата си. Това ще ви до­несе голямо удоволствие. С радост ще се заемате с всяка изникнала новост и ще бъдете източник на нови и креативни идеи. Непрекъснато ще искате да се по­казвате и доказвате. Ще имате невероя­тен размах на действие и ще се справяте с всяко предизвикателство с лекота. Спо­койно се заемайте с осъществяването на идеите си, сега те ще донесат големи ус­пехи и отлични резултати.

Успехите ви ще привличат към вас много мошеници и из­ползвачи, които ще се опитат да извлекат изгода от вас. Бъдете мнителни към все­ки. Не споделяйте, не давайте пари. Па­зете се от лицемери и бъдете прикрити. Не афиширайте и не се хвалете с победи­те си. Нека всичко остане само в кръга на близките ви приятели и роднините. Те ще се зарадват искрено и няма да се опитват да ви използват. Любимият човек ще бъ­де до вас непрекъснато.

Любовта ви ще е в лек застой, защото през тази година за вас ще е много по-важно да успеете в работата си. Залисани в натовареното ежедневие, вие няма да имате много време за романтика и красиви думи. Всичко това ще ви се вижда дори досадно. Вашият парт­ньор ще бъде непрекъснато до вас и ще ви подкрепя, без да иска нищо в замяна. Мо­жете да разчитате на разбиране от негова страна. Споделяйте мислите и проблеми­те си с любимия човек и ще получите мно­го полезни съвети. Споделяйте радости­те и успехите си и ще получите подкрепа и похвали. Необвързаните от вас едва ли ще имат време и желание за романтични срещи. Приятелските разговори ще са по-полезни от красивата романтика. Тези от вас, които отделят време за срещи, имат прекрасен шанс да срещнат сродна душа. Звездите ви открехват вратичката и само от вас зависи дали ще я отворите.

Пари­те ви ще се увеличават. Това много ще ви радва, защото ще ви даде възможност да реализирате много свои мечти и планове. Влагайте пари само с много мисъл и след много преценки. Не рискувайте да харчите като пръскате пари за ненужни вещи или обречени каузи. Пазете парите си, защото те ще идват при вас много лесно, но и мно­го лесно ще се харчат.

Здравето ви е от­лично, но бива да злоупотребявате като се преуморявате и пренатоварвате. Хранете се пълноценно.

Любов, семейство

Личният ви живот ще се подреди по най-добрия начин. Ценете щастието си! Напълно вероятно е да имате втори шанс за това.

През втората половина на 2011 година в любовните отношения настъпва напрег­нато време. Всеки ще отстоява своята гледна точка, затова ще бъде сложно да се договорите за каквото и да било. Глав­ното за вас в тази ситуация ще бъде при­мирието, а то навярно ще бъде страстно. Постарайте се да изгладите отношени­ята си до настъпването на последните месеци на годината, през които ще бъ­де още по-трудно да овладеете емоции­те си и да се разберете един с друг. По този повод ще ви обземе апатично настроение, което е твърде вероятно да ви държи до рождения ви месец. Ако тряб­ва да изгладите отношенията си с деца­та покажете им, че можете да бъдете не само родител, но и приятел. Що се отна­ся до близките и роднините като цяло, то там трябва да ви предупредим за разногласия и кавги.

Кариера, финанси

Предстои ви чудесна година и вие я започвате с кариерни успехи. Това ще намери израз не само в конкретна мате­риална оценка, но в поласкаване на ва­шето професионално самолюбие.

Напълно възможно е да направите ня­кои изводи по служебни въпроси, които ще се окажат за вас съвсем неочаквани. Например, това касае взаимоотношени­ята ви с колегите. В края на годината не трябва активно да запознавате когото и да било със своите планове, тъй като има опасност от интриги.

Що се отнася до финансите, то за зна­чими и съществени комерчески планове периодът не е благоприятен. Ще ви бъде трудно да се договорите с партньорите си, а вероятни са и измами.

Здраве

Годината е много благоприя­тен период за отърваване от хронични­те болести. При това могат да се ока­жат ефективни тези методи към които вие сте били скептично настроени и не вярвахте. Но сега, както се казва, по­вярвайте.

Особено внимание следва да отдели­те на обмена на веществата, възможно е да се наложи да намалите употребата на алкохол. Сега е моментът и да направите своите вълшебни крачки по пътя на съвършенството като отделите време за себе си и своята красота. И то­ва се препоръчва на двата пола: в този период имате шанса да подмладите ор­ганизма си, да повишите жизнения си тонус. А на какви именно рецепти ще се доверите – йога, фитотерапия и други – ре­шавате сами.

Характеристики

22 декември - 20 януари

Девиз – “Аз действам”

Елемент - земя

Планета - Сатурн

Цветове – черно, сиво, кафяво

Камъни – оникс, черен диамант

Щастливо число - 4

Хармонични знаци – Телец, Дева, Скорпион

Цвете - карамфил

Силни страни – геометрия, икономика, скулптура, архитектура

Възможни здравословни проблеми – кожа, кости, метаболизъм

Известни личности – Рики Мартин, Никълъс Кейдж, Иван Костов, Лидия Шулева, Михаел Шумахер

Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 63866
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 84067
жени и тачо годеж
Променен, поне на пръв поглед и покаял се, Тачо реши са изненада Жени с романтично поведение и...
eye 49658
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.