Дневен хороскоп за Дева

Екслузивно
Неделя, 17 Февруари 2019
Зодия Дева | 23 август - 22 септемвриГодишен хороскоп за Дева

Годината ще изобилства с много кон­такти, нови познанства и заздравяване на стари приятелства. Това ще ви напра­ви наистина щастливи. Обичате да живе­ете сред много хора и ще бъдете напъл­но удовлетворени. Постиженията в рабо­тата ще ви дадат възможност да се из­дигнете и отново да се докажете. Мно­го хора ще потърсят контакти с вас. Все пак, не загърбвайте досегашната си ра­бота, там, където сте най-добри и имате големи успехи. Страничните занимания трябва да ви бъдат хоби и забавление, а не основна дейност. Проявете прослову­тата си разсъдливост и останете здраво стъпили на земята, колкото и да ви лас­каят. Не отклонявайте предложение и не отказвайте ангажимент.

През тази година ще можете да се нагърбите с много раз­лични неща едновременно и ще имате сили и енергия да се справите с всичко, разбира се, само ако вие самите го ис­кате. Тези, които се оставят да се носят по течението и не предприемат никаква инициатива, не могат да разчитат на го­ляма реализация. През първата половина на годината към вас идва добра па­рична сума. Ще бъде съвсем неочаквано – награда за свършена работа, неочаква­но допълнително възнаграждение, печал­ба от игра или наследство. Трябва да запазите в тайна подобряването на материалното си положение. Споделете само със семей­ството си. Приятели и колеги не бива да знаят, защото веднага ще започнат да ви засипват с предложения за общ нов биз­нес или за дългосрочен заем, или офер­та за изгодна покупка. Не влагайте пари­те си в рисковани начинания, защото ще е пълно с капани и измамници.

Любовта ви ще е много красива. Обвързаните ще имат една искрена и безрезервна подкре­па от партньора си. Здравата любов ще се крепи на истинско приятелство и няма да има място за съмнения и подозрения Отношенията ви ще са чисти и коректни, спокойни и улегнали. Необвързаните ще открият любовта, но няма да са засипани с ураган от чувства, а нещата ще се раз­виват бавно и спокойно.

Здравето ви ще е отлично и ще трябва да се храните пъл­ноценно, за да издържите на натоварва­нето, да осигурите енергията, която ще ви е нужна през цялото време.

Любов, семейство

Любимият човек очаква от вас ком­плименти и уверение в любов. Поста­райте се да оправдаете очакванията. А красивият букет ще бъде едно приятно допълнение за дамите. Сега вие сами­те давате тон на отношенията и какви краски ще преобладават в тази пали­тра решавате единствено вие. Само ед­но можем да ви посъветваме – допуснете мисълта, че и вие може да не зна­ете нещо. Бъдете по­вече открити, не се притеснявайте да говорите за своите чувства. В сложните семейни дела се стремете да постигате единно мнение. Не вземайте прибърза­ни решения. Избягвайте изясняването на отношенията. Потушавайте конфликтите още в самото им начало. В последните месеци на годината не се скъ­пете да похарчите някой лев за подо­бряване на бита и решаването на някои детски нужди. Повече време прекар­вайте в семеен кръг. Не ви препоръчва­ме да пътувате далече от дома си.

Кариера, финанси

В началото на годината могат да на­помнят за себе си незавършените дела и дадените обстоятелства. Старайте се да не подминавате решаването на на­трупаните проблеми. На отношението ви с колегите може да навреди непри­ятна ситуация, свързана с разпределя­нето на служебните задължения. Във ваш интерес е да избягвате ненужни­те инциденти.

След средата на годината се появя­ват възможности да зарадвате себе си с успешни придобивки в дома. Прояве­те творчески подход в организацията на детската стая. Предложете на люби­мото си дете да изработи със собстве­ните си ръце сложен технически модел, украшение за интериора, поиграйте с него на развиващи интелекта игри.

Здраве

Особено внимание следва да отде­лите на профилактиката на простудните заболявания. В хладните месеци на годината това е особено актуално. За­болявания на дихателните органи за­плашват с усложнения работата на пикочно-половата система. Поддържайте на необходимото равнище физическия и емоционалния тонус на организма. Това можете да направите с подходя­щи водни процедури или аромотерапия, общо-укрепващи запарки на осно­вата на сок от алое, лимон и чесън. До­бър ефект ще донесат усилията ви за преодоляване на лошите навици. Най-добрия помощник за това са спортните занимания. Пристъпете към подмладя­ващи процедури и диети.

Характеристики

23 август – 22 септември

Девиз – “Аз анализирам”

Елемент - земя

Планета - Меркурий

Цветове – лилаво, кафяво, морскосиньо

Камъни – топаз

Щастливо число - 5

Хармонични знаци – Телец, Козирог, Рак, Скорпион

Цвете - теменужка

Силни страни – медицина, комуникации

Възможни здравословни проблеми – нервна система, хранопровод

Известни личности – Клаудия Шифър, Киану Рийвс, Хю Грант, Аня Пенчева, Кеворк Кеворкян, София Лорен

Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 57590
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 77774
захари бахаров се поболя заради постановка
Захари Бахаров се боля заради постановка, която игра на студа в дъжда. Актьорът вече втори ден...
eye 48680
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.