Дневен хороскоп за Водолей

Екслузивно
Неделя, 17 Февруари 2019
Зодия Водолей | 21 януари - 19 февруариГодишен хороскоп за Водолей

През тази година целят свят ще се вър­ти около вас. Вие ще бъдете непрекъсна­то в центъра на събитията. За повечето от вас това ще са положителни емоции, свързани с успехи в работата ви. Ще бъ­дете понякога много заети, но ще рабо­тите с удоволствие и лекота. Успехи ще имат тези, които харесват работата си. Те ще се справят много лесно и бързо, а ре­зултатите ще идват веднага. Няма да сте претрупани с работа. Всичко ще върви гладко и леко. Ще работите, колкото вие сте си запланували и количеството на­товарване ще зависи само от вас и гра­фика, който вие сте си направили. Зах­ващайте се само с неща, които умеете и сте сигурни, че ще свършите бързо и ус­пешно.

Не се гмурвайте в дълбоките во­ди на напълно непознатото, защото това ще ви коства много усилия. Щадете сами себе си и си оставяйте време за забавле­ния. Сред приятелите си също ще бъдете център на събитията. Повечето събира­ния и приятни излети ще бъдат ваша идея или ще бъдете организатори на веселба­та. Идеите ви ще бъдат както винаги нес­тандартни, оригинални и много сполучли­ви. Не се притеснявайте да приобщите и колеги към забавленията си, защото през тази година всички ще са положително на­строени към вас. Добре ще е да работите в екип, защото така няма да се нагърбите с цялата работа сами. Пощадете се и си наложете умерено темпо. Наложете уме­рено темпо и в забавленията. Не бива да прекалявате с нищо, за да може във всич­ки области на живота да се представите добре.

През тази година можете да се рад­вате и на отлични отношения с партньора си. Тези, които имат връзка, ще имат спо­койни и приятни дни. Вие сте непрекъсна­то положително настроени и няма да сте изнервени, затова няма да има конфликти и дрязги. Ще осигурявате винаги и нався­къде спокоен и умерен ритъм, ведра и ус­михната обстановка. Необвързаните ще привличат към себе си много ухажори и много симпатии. Ще бъдете в положение да избирате, затова се доверете на разу­ма си и не се прехласвайте по лъскавата страна. Преди да се спрете на точно оп­ределен човек, премислете ситуацията от всички страни, забавете нещата и преце­нете всичко. Опознайте добре характера, защото това може да е дълготрайна връз­ка.

Здравето ви е отлично, но се хранете пълноценно и се движете повече.

Любов, семейство

В личния си живот преимуществено ще се занимавате със стари дела и не­решени конфликти. Най-добрия вари­ант е да насочите енергията си в миро­любиво русло – това ще вдъхнови се­мейството ви за съвместно решаване на битовите задачи.
По възможност и ако съществуват на­прегнати отношения с някои от родни­ните ви е най-добре да сведете общу­ването си с тях до минимум – може да се стигне до неприятна ситуация.

В отношенията с любимия човек сла­бото място са емоциите. Затова не трябва сега да предприемате изясня­ване на отношенията. Най-важното се­га е да утвърдите интимната хармония, а останалото ще се разреши от само себе си. Възмож­ни са нови запознанства и романи. А в установените отношения също ще се възцари хармонията. А ако искате да съвместите новите и съществуващите отношения, то сега това твърде ловко ще ви се отдава.

Кариера, финанси

В делови план годината е напълно продуктивна. Много вероятно е за­почнатите някога дела сега да дадат своите плодове. Затова, ако сте били участници в някакъв проект или сте повишили квалификацията си, сега ще пожънете резултати. Много вероятно е и самите вие да недооценявате своите възможности. Затова сега е вре­мето, когато можете да разкриете сво­ите делови и професионални качества, неизвестни ви досега.

Що се отнася до финансите, то в края на лятото вие ще се почувствате мно­го рискови в материален план. Към то­ва усещане ще се добавят и новите ви възможности за печалби. Ако се зани­мавате с комерчески въпроси, то сега е най-добре да отдадете предпочитание на старите дела и проекти, на тяхното развиване, а също така на тези плано­ве, които вие вече сте погребали сега могат да се окажат твърде актуални.

Здраве

Както винаги уязвима е костната сис­тема като могат да се изострят заболя­ванията на ставите. Затова тук особе­но полезна може да бъде мощната ар­тилерия на профилактичните методи. Същевременно вие сте твър­де податливи на хранителни отравя­ния, затова бъдете особено внимател­ни при избора на храни и напитки.
Паралелно с това от внимание се нуждаят и заболяванията, свързани с ендокринната система и обмена на веществата. Сложността по отношение на здравето се със­тои в това, че към своето самочувст­вие трябва да се отнасяте комплексно, спазвайки съответен режим.

Характеристики

21 януари – 19 февруари

Девиз – “Аз мога”

Елемент - въздух

Планета - Уран

Цветове – лилаво, зелено

Камъни – кехлибар, аметист

Щастливо число - 8

Хармонични знаци – Близнаци, Везни, Овен, Стрелец

Цвете - орхидея

Силни страни – реклама, медии, астрономия

Възможни здравословни проблеми – вени, стъпала, сърце

Известни личности – Дженифър Анистън, Роби Уилямс, Борис Елцин, Христо Стоичков, Пол Нюман

Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 57590
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 77774
захари бахаров се поболя заради постановка
Захари Бахаров се боля заради постановка, която игра на студа в дъжда. Актьорът вече втори ден...
eye 48680
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.