Дневен хороскоп за Везни

Екслузивно
Неделя, 17 Февруари 2019
Зодия Везни | 23 септември - 22 октомвриГодишен хороскоп за Везни

През тази година ще бъдете много, мно­го щастливи. Ще можете да се наслажда­вате на бавен ритъм на живот, без изне­надващи събития, с монотонно ежедне­вие и мързеливи почивни дни. Вие отдав­на мечтаете за това. Имате нужда от тако­ва разпускане и пълна отмора.

Всичко ще върви нормално в службата ви. Заемате положение, което ви удовлет­ворява, а за сега нямате амбиции за не­що повече. Ще вършите спокойно работа­та си и ще се справяте без да влагате кой знае какви усилия. Всичко в кариерата ви ще е нормално. Няма да имате нито про­блеми, нито шеметни успехи. Оставате на нивото, което искате и сами налагате ри­тъма на ежедневието си. Тези от вас, ко­ито търсят работа, ще имат шанса да от­крият подходящото място за тях. Ще на­мерят спокойното място с отзивчиви коле­ги, с приятна работна атмосфера. Разби­ра се, това важи само за тези, които тър­сят упорито работа и не се предават.

Парите ви ще ви задоволяват напъл­но. Ще получавате равномерно и постоян­но толкова, колкото ви трябват. Няма да може да си позволявате едри покупки или луксозни пътувания, но и няма да се ли­шавате от нищо. Приятелите и роднините ще бъдат непрекъснато около вас. Това ще прави дните ви пълни с щастие. Веселото жужене на многото хора около вас, ще ви зарежда с положителни чувства. Сега ще можете да отделите повече време на род­нини и семейство. Кратки излети сред природата, по-чести събирания, това ще бъде вашата наслада и върховно удоволствие през тази година. Сега вашите „везни“ ще бъдат напълно уравновесени, за да може­те да се насладите пълноценно на една из­ключително спокойна и отпускаща година.

През последните месеци на годината ще се забележи известно раздвижване и натоварване в работата ви, но то няма да е тол­кова много, че да ви стресне и наруши при­ятния забавен ритъм на ежедневието ви, а напротив – ще го направи малко по-инте­ресно и интригуващо.

През този период може да обърнете по­вече внимание на себе си. Ще имате време и възможност да си направите профилак­тични прегледи, да поспортувате повече, да се движите повече. Предпочитайте имуностимулаторите пред лекарствата и кон­сумирайте мед вместо захар. Звездите ви дават време за почивка, възползвайте се пълноценно от това и съберете сили.

Любов, семейство

Годината е добра за изразя­ване на вашата симпатия и любов. Ще получите радост в обкръжението на лю­бимия ви човек. Януари и февруари можете с успех да използвате за укрепване и хармонизация на любовните ви отно­шения. Можете да си позволите прият­но прекарване на времето в заведение или да устроите вечеря на свещи. Ва­шата шармантност и привлекателност са на висота. Очаквайте комплимен­ти и подаръци. Ако търсите материал­на изгода са възможни неразбиране и разногласия.

Вероятни са семейни разправии на основата на разпределянето на семей­ния бюджет. Постарайте се да не на­стоявате на своето. Решението следва да вземете заедно. Към края на март финансовите проблеми отшумяват.

Ще ви се отдаде с успех да приеме­те ролята на мъдър наставник. Деца­та ще бъдат възприемчиви към личния пример. Постарайте се в ненатрапчива, игрова форма да разкажете за пра­вилата на добрия тон.

Кариера, финанси

В началото на април има опасност да се увлечете по безперспективни, илюзорни проекти. Не се доверявайте на емоциите. Придържайте се към реалистичния подход. Главното е практи­ческа полза и бързи резултати.

След юни вземете цялата от­говорност и инициатива в свои ръце. По силите ви ще бъде да убедите все­ки в правилността на своето мнение и да увлечете колектива в ценна творче­ска идея. Втората половина на годината е добро време за начало на съвместни проекти, разширяване на собствения бизнес, раздвижване на парите. През това време можете да разчитате на подкрепата на влиятелни хора.

Успешни ще бъдат всякакви обръща­ния и молби от различен характер към висшестоящите инстанции. Годината е успешна за занимаващите се с данъч­ни дейности. Благоприятно е задгра­ничното партньорство и влагането на парите в съвместен бизнес.

Здраве

Бъдете внимателни, ако се намира­те на високи места. Възможно е по­нижаване на общия тонус на органи­зма, ипохондрия, депресивно състоя­ние. Не трябва да заостряте внимани­ето си на изброените симптоми. Наме­рете си занимание по душа. Участвай­те в приятелски събирания, запишете се в спортен клуб. Опитайте се да при­бегнете към такова изпитано възста­новяващо средство каквото е аромотерапията. Тревните аромати ще тушират напрежението ви. Ако нямате тре­ви под ръка можете да прибегнете до етерични масла.

През зимните месеци особено значение придобива профилактиката на простудните заболявания и грипа. Спортните занимания и водните про­цедури са важна стъпка в тази насо­ка. Полезно ще бъде посещаването на басейн или вземането на контрастен душ. В борбата с възможните усложне­ния във функционирането на щитовид­ната жлеза ще ви помогне храна, бога­та с даровете на морето.

Характеристики

23 септември – 22 октомври

Девиз – “Аз се колебая”

Елемент - въздух

Планета - Венера

Цветове – светлозелено, розово, светлосиньо

Камъни – изумруд, смарагд

Щастливо число - 6

Хармонични знаци – Стрелец, Водолей, Лъв

Цвете - роза

Силни страни – музика, живопис, дипломация

Възможни здравословни проблеми – глава, кожа, бъбреци

Известни личности – Стинг, Уил Смит, Слави Трифонов, Жан-Клод Ван Дам, Владимир Путин

Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 57590
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 77774
захари бахаров се поболя заради постановка
Захари Бахаров се боля заради постановка, която игра на студа в дъжда. Актьорът вече втори ден...
eye 48680
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.