Дневен хороскоп за Близнаци

Екслузивно
Неделя, 17 Февруари 2019
Зодия Близнаци | 21 май - 20 юниГодишен хороскоп за Близнаци

Предстои ви доста напрегната годи­на. Събитията ще са само с положител­ни резултати, но това ще е така, само ако вие проявите упорство. Ежедневието ви ще е много динамично, изпълнено с ан­гажименти, повечето от които няма да са предвидени. Непрекъснато ще се по­явяват все нови и различни задачи, ко­ито трябва да се решат на момента и не търпят отлагане. Не си позволявайте да се отпускате или да пренебрегнете ня­кое от задълженията. Трябва да сте не­прекъснато в готовност за действие. Не отлагайте нищо за следващ период, не бива да се натрупва несвършена рабо­та. От вашите действия и реакции ще за­виси бъдещето ви. Всичко у вас сега ще бъде наблюдавано и оценявано. Това ще е решаваща и важна година.

Тези, които са дейни и активни, ще могат да се поз­дравят с успехи и издигане в служебна­та йерархия. Тези, които се предадат на мързела или се отпуснат и си позволят малко немарливост, ще останат на пре­дишното ниво и няма да бъдат забелязани.

В семейството ви също ще има дина­мични събития. Винаги нещо ще се случ­ва, винаги някой ще иска нещо от вас, ви­наги някой с нещо ще ви ангажира и то­вари. Няма да можете да се отпуснете. В това натоварено ежедневие тялото и нервите ви ще имат нужда от пълноцен­на релаксация. Осигурявайте си повече сън, по-често оставайте насаме и на ти­шина.

Въпреки огромните усилия, които ще положите, въпреки признанието и ус­пехите, които ще постигнете, няма да усе­тите подобрение на финансовото си по­ложение. При повечето от вас постъпле­нията ще останат същите. При тези, кои­то ще получат увеличение на приходите, ще има и увеличение на разходите. Не­прекъснато ще изниква нещо неотложно, което трябва да се купи и няма да има­те възможност да спестите или да се поглезите.

Моментът не е подходящ за дие­ти. Ще бъдете много уморени. Тялото и нервите ви ще бъдат изтощени. Хранете се пълноценно и не се ограничавайте от нищо, за да може да се справите с цяло­то натоварване. Вашият оазис ще бъде любовта. Само с любимия човек ще има­те спокойствие и хармония. Ще получите разбиране и подкрепа. Това ще ви крепи и ще ви дава сили през цялото време и ще можете да разчитате на партньора си за ценен съвет или дори поемане на част от задълженията ви. Покажете колко ви­соко го цените и проявете благодарност.

Любов, семейство

Семейният кораб ще се придържа към зададения курс и съвсем не е за­дължително вие да бъдете на щурвала. Като цяло положението на Венера говори за това, че на вас сега ще ви се наложи да поиграете на дама, да на­правите компромис, ако държите на съществуващите отношения.

Децата ви припомнят стари обещания и няма да можете да изклинчите.
Периодът е благоприятен за решава­нето на битови въпроси, преустройвания в дома, ремонт и доукрасяване на интериора.

В средата на годината за вас ще бъде свойствена носталгията, ще ви се при­иска да повторите някои фрагменти от миналото, което ще доведе до среща с предишни партньори.

Кариера, финанси

По отношение на кариерата можем да кажем, че сега се намирате върху трамплина т.е. правите това, което ви позволява в скоро време да израстнете професионално или в заеманата от вас длъжност.

В средата на годината вашата делова активност ще донесе плодове: активно ще участвате в живота на колектива и в новите проекти. Възможно е да поеме­те върху себе си допълнително натовар­ване, но ще се справите отлично. Един­ственият ви минус е способността лес­но да избухвате и да встъпвате в кон­фликт, в спор. А сега това ще доведе до непредвидени резултати.

Финансовите дела пък можем да оха­рактеризираме така; ту пълно, ту праз­но. И това е като последица на това, че с голяма лекота и бързо харчите като не се контролирате особено и не нала­гате известни ограничения на себе си.

Здраве

Практиката на йогите или занимани­ята със спорт ще ви помогнат да под­държате баланса на организма си. Това се отнася с пълна сила както за физи­ческото, така и за вашето емоционално здраве. При вас е уяз­вима пикочно-половата система, особе­но ако се простудите може да очаквате усложнения именно в тази област. Диа­гнозите относно дисфункции на червата засега не се подтвърждават.

Добре е да намерите време за лечение и укрепване на ендокринната система и имунитета. Мъжете Близнаци, кои­то злоупотребяват с алкохола сега ще дадат бързо фира на черния дроб. При жените от този зодиакален знак е време за козметични процедури, в това число и подмладя­ващи, за всякакви програми насочени към красота и съвършенство.

Характеристики

21 май - 20 юни

Девиз – “Аз знам”

Елемент - въздух

Планета - Меркурий

Цветове – жълто

Камъни – ахат

Щастливо число - 5

Хармонични знаци – Лъв, Везни, Овен, Водолей

Цвете - момина сълза

Силни страни – литература, поезия, журналистика, чужди езици, психология, философия

Възможни здравословни проблеми – нервна система, бели дробове, рамене, ръце

Известни личности – Лени Кравиц, Анна Курникова, Джони Деп, Симеон Сакскобургготски, Петър Стоянов, Пол Маккартни

Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 57590
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 77774
захари бахаров се поболя заради постановка
Захари Бахаров се боля заради постановка, която игра на студа в дъжда. Актьорът вече втори ден...
eye 48680
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.