Астролозите вещаят катаклизми на Земята, заради сянката от затъмнения

Екслузивно
Понеделник, 20 Януари 2020
Видяна: 4315 пъти | Добавена: 13:08 | 27.11.2012 | Източник: Блиц

Хората, посветени в езика на звездите , са сериозно притеснени. Земята влиза в нова серия от затъмнения. Какво значи това, още повече че при предишните започнаха трусовете по света и у нас. Избирането на американския президент също е повлияно от затъмненията, коментират хороскопаджии на Запад. Според звездната карта на изборите в САЩ са се струпали няколко знамения, носещи поличба за инфарктен втори мандат на Барак Обама. Спънки без подкрепа от никого.
Първото затъмнение бе слънчево и за щастие неговата "фронтална сила" подмина България. Според експертите обаче то ще продължи да действа над планетата ни поне до януари 2013 г. Феноменът бе видим над част от Австралия, южната част на Тихия океан и част от Антарктида. Заради освободените гравитационни сили вече тръгнаха природни катаклизми от Канада, Мексико, Тайван, Индонезия, Италия, че и съседна Румъния.

Въпреки че учените отричат да има връзка с трусовете и астрономическия феномен, мистериите на "Стандарт" разкриха още преди 2 лета за гравитационните сили, които друсат Земята. Те се освобождават от Месечината.  За слънчевите затъмнения се приема, че влиянието им е толкова години, колкото е тяхната продължителност. Наблюденията от хилядолетия са установили, че "гласът на Космоса" е най-силен в дните преди, по време и 2-3 месеца след като Луната скрие диска на Слънцето.

"От астрологична гледна точка затъмнението на 13 срещу 14 ноември е с неблагоприятно въздействие поради факта, че е на 21/22 градус в знака Скорпион. Това е "критичен" градус особено за фиксираните знаци Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Разбира се, трябва да се види в личния хороскоп", коментира астрологът Маргарита Паскалева. В личен план затъмненията са белег за начало или край на определен цикъл от живота на човека.

Слънчевото в случая носи ново начало в определена сфера от живота. "Можете да очаквате започване на нова работа или нов работен проект, ако то попада например в рождения ви 6 дом (дом е място от хороскопа, определящо връзката между небето и земята-б.а.). В случай че астрофеноменът засяга вашия 8 дом, тогава в близките месеци ще бъдат важни финансовите теми в семейството - вложения, кредит; здравни, наследствени, данъчни или застрахователни въпроси.

Според анализа на Паскалева, изготвен специално за Мистериите, в световен план това затъмнение, ще окаже най-силно влияние в райони, където минава сянката му - Австралия, Южна Америка, Нова Зеландия, южните части на Тихия океан и част от Антарктида. Под знака на Скорпион са и държавите от северозападните части на Африка, части от Турция, Куба и арабските държави.

"Като се вземе предвид фактът, че Луната в мунданната астрология (вещаеща глобални събития-б.р.) се свързва с населението, а сега е и в знака на своето "падение" Скорпион (воден знак), то някои от тези райони могат да бъдат засегнати от тежки наводнения и други природни катаклизми", прогнозира топастроложката. По думите й има връзка между пълното слънчево затъмнение и старта на сеизмичната активност малко преди настъпването му.

В някои от районите, където то се проектира, наистина вече беше регистрирана сеизмична активност - на 7 ноември Гватемала (5,5 и 7,3 по скалата на Рихтер), Нова Гвинея и Иран (5,5). Зачестяват трусовете в Чили, Турция и Индонезия.

Следващото от серията ноемврийски затъмнения ще бъде лунно. То ще настъпи в сряда (28 ноември) и ще бъде видимо от Западна Канада, САЩ, Аляска, Хаваите, Австралия и Източна Азия. Според астрологичната карта лунното събитие е една степен по-опасно от соларното, защото може да засегне и България.

"В хороскопа на лунното затъмнение (пълнолуние) има тежки мунданни аспекти. При него има съвпад на две от най-неблагоприятно влияещи планети - Марс (носещ агресията) и Плутон (катаклизмите). Те са в земния знак Козирог и заедно са в квадратура с Уран (революции). "Ситуацията може да излезе извън контрол, прераствайки в по-голям военен конфликт в горещите точки по света", сочи световната астрологична прогноза на Паскалева.

По думите й в посочените дни и интервали от време в България трябва да бъдат взети всички мерки на важни обекти срещу инциденти или покушения. "Луната в Близнаци от лунното затъмнение попада в 5 дом, имащ отношение към хора от елита като цяло, което налага повишеното внимание за сигурността им", предупреждава Маргарита.

Звездната обстановка вещае в света до края на ноември и началото на декември природни катаклизми, възможни са също промишлени аварии и инциденти с транспортни средства в мина или в атомна централа (ядрена подводница), дори атентат срещу важна политическа фигура.

Екип от астрономи от Великобритания, Чили, САЩ и Австралия под ръководството на Мико Туоми от...
eye 2837 19:01 | 19.12.2012
Планета , на която може да има живот , обикаля в орбитата на звезда-близнак на Слънцето. Звездата е...
eye 1695 18:33 | 19.12.2012
Сянката на астероид ще премине по земната повърхност на 11 декември, съобщава ИТАР-ТАСС. Астероидът...
eye 1238 11:17 | 11.12.2012
Седем планети в галактиката Млечният път най-вероятно са годни за живот. Това обявиха пред в. "Дейли...
eye 1646 10:32 | 11.12.2012
Марсианската вода , извлечена от образци от почвата с помощта на приборите на марсохода „...
eye 1569 13:20 | 04.12.2012
Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 61926
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 82112
жени и тачо годеж
Променен, поне на пръв поглед и покаял се, Тачо реши са изненада Жени с романтично поведение и...
eye 47667
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.