Андрей Слабаков учи пушачите как да надхитрят забраната

Екслузивно
Петък, 10 Юли 2020
Видяна: 2525 пъти | Добавена: 11:37 | 01.02.2013 | Източник: клюки.инфо
андрей слабаков учи пушачите как да надхитрят забраната

Андрей Слабаков е един от най-върлите противници на решението за забрана на пушенето и в заведенията. На него и мнозина други им дошло до гуша да се крият като престъпници и да излизат като наказани пред заведенията, за да засмучат любимите си цигари.

Андрей Слабаков реши да даде пример на другарите си по съдба и да организира приятели и непознати да правят свои заведение, до които инстанциите следящи за изпълнението на забраната няма да имат достъп. Става дума за прословутите частни клубове, в които по желание на членовете може и да се пуши.

Самия Слабаков щял да направи подобен клуб, като в него човек можел да налапа и десет цигари и ако искал може да не се вижда от дим. Според него никой нямало да може да забрани такова начинание, като даже учи други пушачи да си кръщават клуба на нещо приемливо като „Сдружение на любителите на билките“. Такъв клуб или сдружение ще си има всички символи напомнящи за инициативата и дори портиер, който да допуска членовете. Клубът няма да се различава по нищо от класическите заведение, но там последователите на пушаческата идеология ще обсъждат бъдещите си творчески планове.

В момента Слабаков обмислял какво да посъветва хората в тези клубове относно храната, без това да е неприемливо за държавния контрол.

Андрей Слабаков се бунтува, че има много хора с професии, в които работата е доста напрегната, прекомерно нервна и пушенето не може да бъде изкоренено с държавна директива. Не смята и че пушенето е акт на глупост, а свободен избор. Не можело държавата да се отнася към пушачите като към своя собственост, с която може да се разпорежда. Слабаков искал сам да определя живота си, да прави глупостите, които сам иска, а не да се грижат за него като за ученичка.

Инициативата с клубовете за пушене на Андрей Слабаков бързо намерила поддръжници, като вече дори се намери състоятелни хора, които обещали да финансират цялото начинание.

Павел Чернев , Андрей Слабаков и други ще гостуват на Ники Кънчев . Съквартирантите от "...
eye 1124 17:18 | 23.10.2013
Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 63868
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 84070
жени и тачо годеж
Променен, поне на пръв поглед и покаял се, Тачо реши са изненада Жени с романтично поведение и...
eye 49660
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.