Андреа и Кубрат Пулев като семейство Бекъм

Екслузивно
Събота, 26 Септември 2020
Видяна: 3172 пъти | Добавена: 11:26 | 26.12.2012 | Източник: клюки.инфо
андреа и кубрат пулев като семейство бекъм

Андреа и Кубрат Пулев често са чували, че ги сравняват  с прочутото семейство Бекъм в наши условия, макар и официално да не се изказват по този повод. Освен усмивката, с която подсказват, че това сравнение им е приятно, те избягват да подарят повече коментари. Споменавали са, че прилика има, но те държали на това, че сами са уникални и искат да останат в историята не в сравнение със семейство Бекъм, а като Андреа и Кубрат Пулев.

Все пак, сравненията между двете двойки се натрапват от пръв поглед.  Пош Спайс или Виктория Бекъм, нежната половина от прочутата британска двойка, стана известна като певица, подобно на Андреа, въпреки че вече Виктория сякаш се отдалечи от музиката, след като момичешката група Спайс гърл залезе. Андреа е известна със своите експерименти в облеклото, с интересите си в дизайнерския вид и елегантните решения, като винаги е била за пример в това отношение на родната сцена. Точно заради своята елегантност пък, Виктория, беше наречена Пош Спайс, а в момента дори се изявява официално като професионален дизайнер. И Андреа и Виктория предпочитат да са винаги в обективите на камерите, а показват и че имат воля и интелект да пробиват все по-нагоре и да постигат с лекота популярността. Двете са избрали и спортист за мъж до себе си, а мъжете им са също като тях успели и известни. Така неусетно достигаме до приликите и между Дейвид Бекъм и Кубрат Пулев. Първата е очевидна, че и двамата са избрали певица за своя жена. Втората е, че и двамата са много успешни спортисти. Макар и представители на доста различни спортове, сякаш и при двамата е достигнато равнището на виртуозност, което и печели многото им фенове. Дейвид Бекъм и Кубрат Пулев , както личи от пръв поглед, са много амбициозни, като са и постоянно търсещи личности, които не се спират пред национални граници, препятствия или критици в намирането на големия успех и развитие.

Семейство Бекъм, както и Кубрат и Андреа са гледани със завист и определяни като богати, но очевидно те не получават богатството си от лотария, а знаят как се успява със собствени качества. Ще споменем накрая обаче, че изпъква и една отлика в семействата и по точно между Кубрат Пулев и Дейвид Бекъм. За разлика от Бекъм, нашият професионален боксьор Кубрат Пулев, не е толкова зависим от медийните си изяви, не е толкова суетен в това да фризира публичния си образ и да търси постоянно лансирането си като лице за медиите. Може би от тук трябва да тръгнем в една статия отброяваща и отликите между двете популярни двойки, защото своеобразията на Андреа и Кубрат Пулев, очевидно също са много.

Николета Лозанова и Андреа  продължават да се джавкат, а причината остава скрита. От първи...
eye 6490 13:36 | 03.12.2013
Дългоочакваната сватба  на боксьора Кубрат Пулев и фолк певицата Андреа няма да се състои...
eye 4646 12:00 | 24.10.2013
Европейският шампион по бокс Кубрат Пулев смята да се ожени за приятелката си Андреа по невиждан досега...
eye 2613 20:15 | 19.08.2013
Нова война в социалната мрежа Часове след като половинката на Валери Божинов обяви, че Андреа я...
eye 2872 14:46 | 29.06.2013
Фолк певицата Андреа ощастливи феновете си за пореден път. Тя показа сочно задниче и част от гърдата си...
eye 4396 19:24 | 20.06.2013
Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 64061
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 84356
жени и тачо годеж
Променен, поне на пръв поглед и покаял се, Тачо реши са изненада Жени с романтично поведение и...
eye 49865
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.