Защо шоколадът е най-вкусен в оранжева чаша

Екслузивно
Четвъртък, 28 Март 2024
Видяна: 1007 пъти | Добавена: 20:54 | 03.01.2013 | Източник: inews
шоколадът е най-вкусен в оранжева чаша

 

Цветът на чашата оказва влияние върху вкуса на сервираната напитка. Това твърдят двама изследователи, според които горещият шоколад е по-вкусен в оранжева или кремава чаша.

Вкусът му обаче не е толкова добър в бяла или червена чаша, отбелязват те.

Откритието им допринася към вече известната информация, разкриваща връзката между човешката сетивност и съда, от който пием или ядем.

Марципанът, както вероятно вече знаете, представлява фино смляна паста от бадеми - сладки и горчиви, в...
eye 1839 14:07 | 07.12.2012
22% от жените не могат да живеят без шоколад , като много по-лесно биха се отказали от секса и други...
eye 2206 21:11 | 06.12.2012
Чаша горещ шоколад преди лягане обикновено не се разглежда като прелюдия към страстна нощ, но експерти...
eye 1137 16:56 | 03.12.2012
Британци създадоха шоколад, който не се разтопява. Учени от британския производител на шоколадови...
eye 1729 11:25 | 26.11.2012
Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 68578
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 89934
жени и тачо годеж
Променен, поне на пръв поглед и покаял се, Тачо реши са изненада Жени с романтично поведение и...
eye 54145
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.