През 2013г. ще настъпи Златна епоха за човечеството!

Екслузивно
Четвъртък, 21 Юни 2018
Видяна: 3451 пъти | Добавена: 20:53 | 13.12.2012 | Източник: чудеса.нет
маг селена след 2012 г. настъпва златната епоха

Маг Селена, собственик на окултен център, определи тълкуването на календара на маите, предричащи края на света през 2012 г., като пълни глупости

Не Апокалипсис, а настъпване на „Златна епоха” предрича маг Селена

Не Апокалипсис, а настъпване на „ Златна епоха ” предрича маг Селена , собственик на окултен център. Тя заяви, че идеята за приближаващ край на света, както предричат някои тълкуватели на календара на маите, всъщност граничи с пълни глупости, тъй като след 21 декември 2012 г. ще настъпи нов етап от развитието на човечеството, наречен „ Златна епоха ”, съобщи fakti.bg.

Маг Селена твърди, че никога не е имало край на света и няма и да има. Възможни са само глобални катаклизми и катастрофи, но планетата Земя ще продължи да съществува. Това е преходен етап в историята на човечеството ни, допълва ясновидката. По време на този период ще има земетресения, цунамита, планетата ни ще е наводнена от обилни валежи и снеговалежи.

Според маг Селена тези катастрофи са не само природно явление, а и контрол на влечугоподобните същества, които водят климатичните войни чрез ХААРП, както и известните Кемтрейлс, известни още като „Следи в небето”. Всъщност през 2012 г. е завършекът на един малък етап преди да настъпи „ Златната епоха ”.

Според маг Селена извънземните представители вече са забелязали къде се крият слабите места на земляните. Затова те ще поставят на колене човечеството на Земята, защото ние не искаме да направим постъпки да осъзнаем своето духовно състояние, нямаме готовност да променим вътрешните си нагласи и да поемем своите отговорности за всяко наше действие.

 

Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 50404
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 70258
жени и тачо годеж
Променен, поне на пръв поглед и покаял се, Тачо реши са изненада Жени с романтично поведение и...
eye 38461
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.