Лекуват костенурки с вибратор!

Екслузивно
Понеделник, 30 Март 2020
Видяна: 1594 пъти | Добавена: 18:04 | 17.12.2012 | Източник: Новинар
вибратор излекува костенурка

Ще церят и други животни с новаторския метод

Болна костенурка беше изцерена с помощта на вибратор . Играчката за възрастни била използвана като вибриращ масажор, който спасил живота на земноводното. Секс уредът бил залепен от долната страна на черупката на изнемощялото животно.

Нестандартната интервенция се наложила, тъй като костенурката страдала от силен запек. Влечугото имало вредния навик да преяжда с чакъл и камъни от пода на вивариума, в който било отглеждано. Лакомата костенурка нагълтала цели 120 камъка, като някои от парчетата в изпражненията й били с диаметър над един сантиметър.

Когато притеснените й собственици я завели във ветеринарната клиника, костенурката била толкова слаба, че едва надигала главата си от болка.
Ветеринарите се видели в чудо от задръстените черва на влечугото и решили да приложат нестандартното лечение. След няколко седмици вибросеанси по два пъти на ден, костенурката се подала от черупката си. Благодарение на терапията влечугото укрепнало и вече е силно и здраво.

Новаторският подход бе публикуван в специализирания Журнал за херпетологична медицина и хирургия. Вибротерапията се радва на все повече поддръжници и вече успешно се използва, за да помага и на други запечени животни като кучета.

Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 62800
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 82961
жени и тачо годеж
Променен, поне на пръв поглед и покаял се, Тачо реши са изненада Жени с романтично поведение и...
eye 48551
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.