Женски хитринки за съблазняване

Екслузивно
Неделя, 29 Ноември 2020
Видяна: 6482 пъти | Добавена: 12:45 | 04.12.2012 | Източник: raboteshtomomiche
защо всяка жена трябва да е хитра като лисичка или как да съблазняваме i-ва част

Как да го накарам да се обади след среща, която уж изглеждаше перфектна. Или пък: как да го мотивирам да вдигне телефона, когато му се обаждам за n-ти път да го питам защо го няма никъкъв напоследък? Как, как, за бога, да накараме мъжете да ни преследват?

Тези жени са объркани и не могат да си обяснят защо мъжете, които харесват, не им обръщат внимание, докато онези, които не понасят, просто не се отлепят от тях.
Авторките на имейлите вече са опитвали да се държат с мъжете като малки, сладки котенца, пробвали са и да бъдат непристъпни като ледени кралици... Но въпреки това единственото, което ги преследва, е тяхната собствена сянка.

От една страна, се проповядва, че мъжете имат крехко его, което трябва да галиш, докато лапите ти хванат мазоли. Учат ни да цупим сладките си устнички и да ахкаме и охкаме при всяка негова крачка. И още: никога не изтъквайте грешките му и крийте интелекта си, ако "за нещастие" сте родена с такъв! Когато му казвате нещо неприятно, опитвайте се да го омекотите с нежното си „котешко" мъркане. Накратко: лягате на земята, преструвате се на умряла и не забравяте да реагирате с едно нежно мъррррр, всеки пък когато той пита дали сте още жива.

На другия полюс непрекъснато ни повтарят, че мъжете тичат след кучки, дегизирани като сирени. Възхищават се на жени, които запазват своята сила и независимост и правят мъжете роби на благоволението си. А за да се превърнете в кучката, за която мъжете се редят на опашка, трябва да се държите хладно. "Отсвирвай" го непрекъснато! Не му показвай какво чувстваш - действай така, сякаш другите неща са много по-важни от него! С други думи прави се на абсолютно недостъпна, преструвай се, че не харесваш мъже и те ще тичат на рояци след теб.

Ако не знаех със сигурност, че тези съвети идват от някои много объркани и наранени жени, щях да вдигна ръце и да си намеря друга кариера. В първия случай вероятно става въпрос за "добрата" Пепеляшка, която има толкова ниско самочувствие, че е готова да преподреди целия си живот около даден мъж и да се държи като безпомощното му чираче. А вторият тип съвети трябва да са творение на някоя Злобара Де Мон, която е преживяла много разочарования и иска да си върне на цялото мъжко съсловие. Гарантирам ви, че ако следвате и двата типа наставления, всички замесени ще пострадат. Резултатът от тези „мъдрости" е, че жените, които вярват в тях, се събират или с глезльовците на мама, или с някакви си досадни неудачници. А най-лошото е, че те никога няма да намерят истинската любов, докато се преструват на нещо, което не са.

Но има една тънкост, която много жени не знаят и мъжете никога не ни казват. А именно: господата обичат илюзията, че те са ловците и изпитват силна тръпка при преследването на някоя жена лисичка. Ето защо, за да накарате мъжете да ви гонят, трябва да имате лисичи хитрини в женския си арсенал. Добавите ли малко изненада към играта, повечето мъже ще започнат да гледат на нас като на апетитен дивеч.

Женските "хитрини" имат универсална привлекателност. Всъщност хитрината се различава от "триковете" или откровената измама. Тя представлява малко игривост, плюс щипка мистерия. Създава усещане за свежест и новост - а желанието за тези неща, знаем, е програмирано в гените на мъжете.

Хитрината се използва, за да създаде интрига: с всеки протяжен поглед, с всяко изражение на лицето, с всяко движение на тялото вие го карате да се чуди как точно е устроена личността ви и какво се върти във вашата "секси" главица.

Тайната е не само в съблазняването , но и в задържането на един мъж в прегръдките ви. А славата на...
eye 60064 10:28 | 05.08.2013
Италиански учени откриха и са абсолютно категорични, че ревността може да бъде класифицирана като...
eye 1510 19:20 | 22.01.2013
Слабата жена оставя партньора си много по-доволен, а рискът от еректилна дисфункция в леглото на фината...
eye 2562 20:21 | 15.01.2013
Мъжете с кафяви очи изглеждат по-благонадеждни от синеоките, установиха учени от Чехия, пише...
eye 3543 10:33 | 11.01.2013
Френски специалисти намериха извинение защо мъжете заспиват непосредствено след секс . Истината е, че...
eye 3835 10:05 | 04.01.2013
Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 64219
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 84556
жени и тачо годеж
Променен, поне на пръв поглед и покаял се, Тачо реши са изненада Жени с романтично поведение и...
eye 50008
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.