Део:Имам синки по коленцата

Екслузивно
Неделя, 15 Декември 2019
Видяна: 1964 пъти | Добавена: 11:09 | 31.03.2013 | Източник: Труд
део:имам синки по коленцата

С шоумена и тв водещ ДЕО разговаря СОНЯ СПАСОВА

- Део, вече три седмици танцуваш в шоуто на Нова тв “Денсинг старс”. Колко килограма успя да свалиш край тренировките?

- Не съм се мерил, но вече наистина нямам шкембе (смее се). И почнах да виждам плочките на корема си. Дълго време беше само една голяма, а сега се очертават 2-3 броя. Мисля, че поне 5 кг съм смъкнал. В началото, като започнеш да тренираш, организмът ти явно минава през криза. Натоварването е рязко и много силно. Първите 4-5 дни ме болеше абсолютно всичко - колене, стави, мускули, всичко. Като мине кризата, организмът се настройва и сега се чувствам прекрасно. Е, имам “синки по коленцата”, както би казал Ицо (Хазарта - б.р., който също танцува в предаването). Нищо, че ползвам наколенки.

- Засичате ли се на тренировки с него?


- От време на време в залата, да.

- Може да направите един дует тогава.


- Ицо е много висока топка за мен. Трябва да съм направил чудеса, за да го заслужа.

- Кое е най-трудно за теб - да направиш шпагат, да станеш ала африканец или да държиш партньорката във въздуха, независимо че ръцете и коленете ти треперят?


- О, аз шпагат така и не мога да правя. Външният вид също не беше труден за докарване - една перука и очила стигат (Део танцува самба с къдрава черна перука - б.р.). Но има някои поддръжки, които... Например при първия ни танц партньорката ми Елена трябваше да се превърта и да застане като скоба над едното ми рамо. Много трудна работа!

- Да не сънуваш танцови кошмари?

- Не (смее се). Но когато си легна, си представям стъпките. Помага страшно много. Има изследвания, които показват, че ако визуализираш стъпките, грешките се свеждат до минимум. На първите репетиции при нас дойде Наско (партньорът на Елена, който в шоуто се състезава със Стелла Ангелова - б.р.). Показа ми основни неща, защото нямаше да се справя сам. Елена е дама и нямаше как да ми покаже всичко.
А самата Стелла е голяма! Не знам откъде вади тази енергия! Огромно удоволствие ми доставя да гледам как танцуват двамата с Наско. За нас, другите, остава да се веселим и да забавляваме хората с нашия цирк. А ако стане някоя поддръжка, ехеее... Супер!

- Но все пак идеята е да се покаже как непрофесионалисти се учат да танцуват.

- Да си призная, аз съм се занимавал дълго време с хип-хоп танци - допреди 13-14 години. И всъщност имам сериозна основа. Бяхме група с трима танцьори, самоуки, ентусиасти. Вадехме от клиповете по МТВ разни стъпки и ги повтаряхме. Даже си направихме школа по хип-хоп. Аз съм преподавал там (смее се). Още от малък много обичам да танцувам. Това е първата ми любов към някакъв вид изкуство. Друг е въпросът как се справям, но наистина много обичам да се мятам (Смее се).

- Кога партньорката ти Елена ще се научи да кара сноуборд? В шоуто видяхме, че ти  преподаде първия урок.

- Тя има сериозна база от танците. Ако си наеме по-добър учител от мен, ще се справи и за 2 часа със сноуборда.


- Конкурентите ви в предаването Яна и Петко признаха, че обичат да закусват заедно. Вие с Елена вечеряте ли заедно?


- Да, излизали сме 2-3 пъти. Даже вчера обядвахме заедно с Наско и Стелла. Но само хапване!

- Слуховете нонстоп ви разделят с Лора Караджова. Каква е истината?


- Заедно сме с нея все още.

- Вече си бил победител в шоу, правено от Нико Тупарев. И този път ли ще победиш ти?

- Съмнявам се. От опита, който имам с големи формати, установих, че самият път и това, което участниците преживяват в шоуто, е най-голямата награда. Надявам се, че все още имам реален поглед върху нещата и това, което се случва около нас. И знам, че е жестока награда да си в нещо, свързано с музика и танци, както и да получаваш парички за това. След като бях водещ на “Екс фактор” преди 2 години, сега живея от халтури и от участия и това, че в момента имам твърд ангажимент, ми помага да гледам по-спокойно към следващите 5-6 месеца. И това е огромна благословия на фона на цялата ситуация в България. Не мисля за победата, а и никога не съм мислил. Победата е вътре в нас, в духовния баланс, в някакво вътрешно равновесие, което можем да търсим.


- Имаш вече един филм зад гърба си. Не са ли те канили за някой сериал? Как се виждаш като син на Стефан Данаилов например?


- Аз да играя син на Стефан Данаилов? Това ще е огромен комплимент! Все едно Ицо Хазарта да ме покани да направим дует. Трябва да призная, че аз всъщност имам някаква връзка с него. Става дума за една случка с него. Преди години пътувахме за Москва с влак. Дълго време - два дни. С майка ми и с втория ми баща Серьожа. В съседното купе беше Стефан Данаилов. Аз, трябва да съм бил на 6-7 години, стоя и гледам и не мога да повярвам, че е той. А Серьожа отиде при него и почнаха да си говорят. Аз разглеждах една книжка - и досега я помня - “Небивалици”. Много исках да си взема автограф от него, но ме беше срам. Седя и мълча и никаква реакция. Баща ми ме поглежда и пита: “Деянчо, какво става, бе?” И аз казах: Ако може - един автограф. Тогава Данаилов ми написа в тази книжка “С пожелание за звездни мигове”.
Мина много време... И човекът, който ме откри за телевизията, е Росен Цанков, който е доведен син на Стефан Данаилов. Той каза, че ставам за тв екрана. Това беше още когато бяха заедно с Нико Тупарев, Димитър Митовски и Димитър Гочев. Явно е видял нещо в мен и никой не е вярвал толкова в мен, колкото Росен. Става дума за първото ми предаване “Джубокс” (Део печели конкурс за водещ, докато е барман в заведението, където се провежда конкурсът - б.р.). Ех, как минаха13 години!
Иначе - за сериал не са ме канили още, но бих приел такъв ангажимент с удоволствие.

- Водил си най-различни тв предавания и шоу програми. Кое обаче е най-смешното събитие, което си поемал като ангажимент?

- Водил съм теглене на въже, надяждане с кебапчета, надбягване с кегове с бира в ръце. Мисля, че един човек направи рекорд, като изяде 23 парчета. И аз си хапнах. Трябва да си наравно с участниците (смее се). Ама ето, сега шкембето оттогава ми изчезна заради танците (смее се).

- Има месец и малко до изборите. Ще гласуваш ли?

- Да, правя го всеки път. Не съм решил още за коя партия. Преди гласувах за Бойко Борисов. Той направи нещо, което беше супер непопулярна мярка - спря пушенето в заведенията.


Сега може би ще гласувам за някаква партия с екологична насоченост, може да е по-малка.

- Би ли излязъл на улицата, за да протестираш за нещо?


- Така се случи, че по време на протестите с Лора бяхме на едно пътуване в Африка. Готвихме го дълго време, за да можем да си го позволим, да намерим билети на нормални цени. И не бях в България по време на най-големите протести. Но да, и аз бих излязъл на протест.

- Вече имаш няколко парчета зад гърба си. Замисляш ли нови музикални проекти?


- Да, единият е с Лео, казва се “Целият свят”. Клипът ще се снима през май, а парчето е абсолютно готово. Другият проект е с Рафи, Играта и Лео. Има и трети - с Дичо и рапъра Алекс Пи.

- Преди време имаше една идея да живееш на село. Какво правиш още в София?

- Ето, танцувам в “Денсинг старс” (смее се). Всъщност аз ходя редовно при баба си в село Горна Студена, на 30 км от Свищов.

- Помагаш ли ?

- Да, макар че не мога да  издържа на темпото. Тя е на 86 г., но има много повече енергия от мен. Макар че сега, след тези тренировки по танците, вече ще мога да издържам като нея. Като отида при нея за уикенда и ми е подготвила програма максимум, се прибирам в София със стопени лагери - изливане на бетони, пренасяне на компоти...

- Като малък си искал да станеш боклукчия. А сега колко често изхвърлях боклука вкъщи?


- О, май веднъж седмично... Особено покрай “Денсинг старс” много боклук не се задържа вкъщи, защото постоянно тичам по репетиции.
Най-много ми липсва, че не съм готвил от поне 4 седмици. Нямам време, нямам и сили. Но една баница мога да врътна утре.

- Кой беше последният коктейл, който си забърка вкъщи?

- С дива мента. И беше още през лятото на гръцкия остров Лимнос, където ходим с приятели. Там берем по поляните дива мента. Слагаш ром, намачкваш ментата, ледче, един лимон. И сипваш вътре кока-кола догоре. Става бързо и е прекрасно за плажа.

- Би ли се върнал към тази професия и да зарежеш блясъка на прожекторите?

- Като барман съм се чувствал доста по-спокойно. Но със сигурност съм благодарен на съдбата, която се завъртя така.

 

22 - годишната мулатка събра очите на ВИП-овете, събрали се да отпразнуват новия ресторант на ...
eye 3196 10:47 | 20.10.2013
"Сам съм в момента, нямам си приятелка, разделихме се с Еленчето. С Лорчето сме си приятели, но на...
eye 1849 13:27 | 19.09.2013
Лора разтрогна договора с BTV и отиде в TV7. Опосумите Иван и Андрей предизвикаха поредния скандал...
eye 2268 11:29 | 31.08.2013
Певицата Лора Караджова откровено разказва своята гледна точка относно раздялата си с Део ,...
eye 3365 11:49 | 26.06.2013
Nestle Fitness те предизвиква да споделиш своя начин за поддържане на плосък корем. Това лято ще...
eye 50581 13:53 | 25.06.2013
Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 61422
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 81618
жени и тачо годеж
Променен, поне на пръв поглед и покаял се, Тачо реши са изненада Жени с романтично поведение и...
eye 47198
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.