Вицове за Края на света

Екслузивно
Неделя, 21 Октомври 2018
Видяна: 5105 пъти | Добавена: 15:49 | 17.12.2012 | Източник: Дневник
вицове за

С наближаването на датата 21 декември - "краят на света според календара на маите" (както някой бил открил преди време), се увеличава вълната от новини, анализи, прогнози. Някои се поддават на "пророчеството" и се запасяват с продукти, други цитират научни аргументи за и против. Избрахме да ви разкажем вицове по тази тема, която може да бъде и смешна.

Краят на света "по английски"

Англия е страна, в която времето почти непрекъснато е лошо и ако свършекът на света е повторение на Библейския потоп, там трудно някой ще се впечатли.

Ден първи
Вали. Европейците вадят чадърите, парижанките подбират цвета на чадъра според този на обувките. Арабите заливат Twitter със снимки на дъжд в пустинята. Британците се подсмихват.

Ден четвърти
Вали. Някои реки преливат. "Грийнпийс" надява спасителни жилетки на елените. Американците вдигат нивото на тревога до "червено" заради мексиканците, които пресичат границата, плувайки. Британците отиват със семейството на пикник.

Ден десети.
Вали. Крайморските държави искат международна помощ. Запасите с чували с пясък са на изчерпване. Apple пуска на пазара водоустойчив iPhone. Британците мърморят, че пощальонът им носи влажни писма.

Ден 15.
Вали. НАТО започва да хвърля от хеликоптери надуваеми салове в наводнените територии. ЕС опрощава всички дългове на Гърция в замяна на флотилията й от супертанкери, които спешно се преработват за превоз на хора. Русия най-после подписва мирен договор с Япония за края на Втората световна война, след като спорните Курилски острови се скриват под водата. Британците с умиление гледат в интернет видео с мокро котенце.

Ден 23
Вали. Тропическите острови и Холандия изчезват под вълните. Сахара се превръща в цветуща градина. Сибирската тайга заприличва на амазонска джунгла. Британците си купуват втори чифт гумени ботуши.

Ден 30
Вали. Яхтата на Абрамович акостира на хълмовете над Москва. На страницата на Ал Гор във Facebook се появява голям надпис "Нали ви предупреждавах!!!". Извънредното заседание на ООН в Швейцария е прекъснато, след като бункерът е залят от кални потоци от планините. Британците отпускат 3 милиона паунда помощ за давещите се лалугери в Австралия.

Ден 40
Вали. Целият свят е покрит с вода. От ковчега си Ной пуска гълъб и гледа как бедната птица се дави във вълните. Британците най-после забраняват поливането на ливадите.

В специално видео Национално управление на САЩ по въздухоплаване и изследване на космическото...
eye 1959 12:37 | 21.12.2012
Краят на света се отлага - за това са единодушни и астрономите, и медиумите. Даже извънземните. Ако сте...
eye 1203 07:23 | 21.12.2012
Многобройни представители на набиращият сила във Великобритания и на Запад като цяло култ на любителите...
eye 1008 07:09 | 21.12.2012
Заради пророчеството на маите в петък, на 21 декември , някои хора ще се отправят към най-близкото...
eye 1231 21:44 | 19.12.2012
Туристи от цял свят се стичат в древен храм на маите в Гватемала, където е заснет култов епизод от...
eye 785 21:22 | 19.12.2012
Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 54444
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 74497
жени и тачо годеж
Променен, поне на пръв поглед и покаял се, Тачо реши са изненада Жени с романтично поведение и...
eye 42463
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.