Биг Брадър-Лестер спал с български мъже?

Екслузивно
Четвъртък, 02 Юли 2020
Видяна: 5216 пъти | Добавена: 12:31 | 05.12.2012 | Източник: Блиц
лестер се любел с бг архимандрит


Участникът в “Биг брадър” - 22-годишният Никола Настески – Лестер, бил и... гей плейбой и прескачал безпроблемно ту на единия, ту на другия бряг, светнаха ни родни „меки китки”. В своя профил сладникавото македонче, представящо се за “студент”, е написало в графата “професия” само “стиптийзър”.

До нас стигна информация, че добре изглеждащият Лестер не само се котира “на шест” сред по-възрастните и заможни дами, но даже е успял да провали кариерата на високопоставена служителка на македонското МВнР. Дамата се казвала Божана Станковска и преди да “изгори” заради “момчето за компания”, се е набъркала в друг сексскандал със свой колега дипломат. Твърди се, че единствено намесата на властната тогава Доста Димовска /известна политичка и бивша шефка на македонските тайни служби/ оставя без големи последици тази “гола история”, за която се намеква, че може и да е била инсценирана с цел отстраняване от голямата политика на неудобни “играчи”. След раздухването на “облажаването” й с крехкия Настески обаче любвеобилната Божана е принудена да напусне Външно министерство, още повече че по това време нейната “добра фея” Доста вече пребивава в България като шефка на културния център на Македония.

Едва ли младокът Лесте р е предполагал с коя си ляга, особено като се има предвид, че в сайтовете за запознанства освен че си пада по зрели дами, е посочил и цената на “пристрастието си” – 200 евро на час.

Информатори на “ШОУ” обаче подшушнаха, че освен с македонската дипломатка “брадърът” е имал “лав стори” и с българския гей Светльо, представящ се за архимандрит Атинагорас Богориди и потомък на “самия” пръв губернатор на България Алеко Богориди. За този Светльо столичната хомоагитка раздува, че като го закършел с парите, продавал олио на сергия на Женския пазар. Известно време “квартирувал” в дома на прословутия гей педофил Бойко Бозуков в близост до “работното си място”. За “нежния” архимандрит се знае още, че е извършил първата гей венчавка във вече несъществуващия бар за мъже с “лява резба” “Гейзер”, отстоящ само на стотина метра от софийската пожарна.

Светльо-Атинагорас се хвалел пред свои колеги по сексуална ориентация, че наследил от пра-прадядо Богориди два острова в Егейско море, но на въдицата му се хванал само 16-годишният тогава Лестер.

Двамата “топли братя” се срещат и загаджват /или нещо от тоя сорт/ в Македония по времето на 9-месечния престой на “Богориди” като архимандрит в Скопие. В един момент на Никола, макар и престъпно млад, му писнало да чака облагите от “островите” и си бил камшика.

Никола Настески – Лестер, който спечели родният „ Биг Брадър ” се оказа, че има...
eye 4155 20:47 | 23.12.2012
Македонецът Лестер призна, че се чувства готов да се ожени и на крехката възраст, в която се намира....
eye 3841 15:48 | 20.12.2012
Македонецът Лестер , който стана победител в българския Биг Брадър , сподели, че в Македония не са го...
eye 1492 19:55 | 18.12.2012
Реших да рискувам като вляза в българския “ Биг Брадър ”. Това беше ново предизвикателство...
eye 1842 12:32 | 18.12.2012
Лъчезарният македонец Никола Настески - Лестер спечели Биг Брадър Ол старс. За победата си той получи...
eye 4341 06:59 | 18.12.2012
Хороскоп
венета райкова посрещна новата година под вода
Венета Райкова е известна със странните си приумици, обаче този път задмина самата себе си....
eye 63845
двойка изпробвала за 3 месеца 365 пози от кама сутра
Емили и Крис са използвали 3D апликация на древната книга за любовта. Емили Хайли твърди,...
eye 84053
жени и тачо годеж
Променен, поне на пръв поглед и покаял се, Тачо реши са изненада Жени с романтично поведение и...
eye 49612
 
Намерете ни и във Facebook или Twitter
Позоваването на съдържание от сайта задължително с хиперлинк към оригиналното.